- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.021
Dua etde başka bişi istemesin şekerim istediği şehzade olsun formüller sende yapıver bitane nolmuş
Valla benimde öle akşam olunca hiç uyumuyo heralde sürekli bi kıpırdanma halinde ben şimdiden 9 kilo almışım ya yuh demeyin ama hiç belli değil nereme aldım anlamadım göğüsle göbek var diğer yerler aynı sanki
Kolay gelsin sınav ne zaman ehliyet sınavı kolay ve zevkli olur korkma geçersinn
Kızlar bu arada sütçüler resmen öne geçmiş bulunmakta valla ikinciye hazırlanıyolar patatescilerden hala bi ses yok ilk ses umuttan olucak sanırım heycanla takip ediyoruz hayırlısı olsun
Kızlar bu arada sütçüler resmen öne geçmiş bulunmakta valla ikinciye hazırlanıyolar patatescilerden hala bi ses yok ilk ses umuttan olucak sanırım heycanla takip ediyoruz hayırlısı olsun
anammmmm bizdem yapsak kiii ek olarak bunlarııı yaffffkız bebek isteyenlerin dikkatine...
Beckhamlar'ın kız bebek kürü
David ve Victoria Beckham, dördüncü çocuklarının kız olmasını istedi. Değişik bir kür uyguladı ve başardılar
DavId ve Victoria Beckham çiftinin; Brooklyn (11), Romeo (8) ve Cruz (5) adlarında üç erkek çocuğu var. Bir kız çocuklarının olması için yanıp tutuşan ve bunu da defalarca açıklayan ünlü çift, ilginç bir kür uyguladı. Ve Beckham çifti nihayet muradına erdi! Victoria ve David Beckham'ın dördüncü çocuklarının kız olacağı öğrenildi. Beckham Facebook'ta; 'Victoria ve ben, bu yaz dünyaya gelecek dördüncü çocuğumuzu bekliyoruz. Oğullarım da yeni kardeşlerini heyecanla bekliyor' ifadelerini kullandı.
Victoria ne yaptı?
Victoria Beckham; kız doğurabilmek için hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yedi.
Davİd ne yaptI?
David Beckham'ın ise erkek çocuk olmasın diye seks öncesinde sıcak su dolu küvette oturduğu iddia edildi.
Günaydın kızlarrrrrr
günaydın umutçum nasılsın?
günayınnn
akşam 11,30 gibi işte oldu ve sağ kasığımda ağrı hissettim o sırada sonra da yattım hıc kalkmadan
ve ates ölçüyordum zaten subat basından berı adet bıttı bıtelı yanı 36,0 -36,4 arası seyreden ates bu sabah 37,0 çıktı
dün gece ilşki öncesı de ölçmüştüm tam 36,0 dı sabah 37 yanı gece ben uyurken çatlamıs oluyo demek yumurta
artık kız mı olur erkek mı bılmıyorummm
sağlıklı olsunn inşallah
tabii hamile kalmam gerek bunlardan öncee
28 saat sonra canım 36 saat sonrası sabah 7 ye gelıyordu
acaba tutmusmudur
Ezelcim inşallah nisanda kalırsın hamiş, bende aylardır şubatı bekliyordum
canım çok teşekkür ederim sende inşaAllah bu ay hamiş kalırsın gönlüne göre versin Rabbim
KIZLARRRR HEPİMİZE GÜNAYDINLAAARRR ŞU ORGAZM MUHABBETLERİNİ OKUDUM TEŞEKKÜR EDERİM SİZE KENDİMİ DAHA KÖTÜ HİSSETMEME SEBEB OLDUNUZ
canım çok teşekkür ederim sende inşaAllah bu ay hamiş kalırsın gönlüne göre versin Rabbim
KIZLARRRR HEPİMİZE GÜNAYDINLAAARRR ŞU ORGAZM MUHABBETLERİNİ OKUDUM TEŞEKKÜR EDERİM SİZE KENDİMİ DAHA KÖTÜ HİSSETMEME SEBEB OLDUNUZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?