bebek cinsiyet belirleme..

kız bebek isteyenlerin dikkatine...
Beckhamlar'ın kız bebek kürü
David ve Victoria Beckham, dördüncü çocuklarının kız olmasını istedi. Değişik bir kür uyguladı ve başardılar
DavId ve Victoria Beckham çiftinin; Brooklyn (11), Romeo (8) ve Cruz (5) adlarında üç erkek çocuğu var. Bir kız çocuklarının olması için yanıp tutuşan ve bunu da defalarca açıklayan ünlü çift, ilginç bir kür uyguladı. Ve Beckham çifti nihayet muradına erdi! Victoria ve David Beckham'ın dördüncü çocuklarının kız olacağı öğrenildi. Beckham Facebook'ta; 'Victoria ve ben, bu yaz dünyaya gelecek dördüncü çocuğumuzu bekliyoruz. Oğullarım da yeni kardeşlerini heyecanla bekliyor' ifadelerini kullandı.
Victoria ne yaptı?
Victoria Beckham; kız doğurabilmek için hamile kalmadan önce bol bol maydanoz, yeşil salata ve ıspanak yedi.
Davİd ne yaptI?
David Beckham'ın ise erkek çocuk olmasın diye seks öncesinde sıcak su dolu küvette oturduğu iddia edildi.

inşALLAH canım yaa bu cumartesii az kaldı gece çocuklar uyuyo daha rahat çalışılıyo

Kızlar bu arada sütçüler resmen öne geçmiş bulunmakta valla ikinciye hazırlanıyolar patatescilerden hala bi ses yok ilk ses umuttan olucak sanırım heycanla takip ediyoruz hayırlısı olsun

Kızlar bu arada sütçüler resmen öne geçmiş bulunmakta valla ikinciye hazırlanıyolar patatescilerden hala bi ses yok ilk ses umuttan olucak sanırım heycanla takip ediyoruz hayırlısı olsun

olsun canım biz kibar insanlarız önceliği onlara verdik acelemiz yok bizim, inş umut bu ay hamile kalacak oğlunu alacak kucağına ayağınıda sürüyecek bizde alacağız Allahın izniyle,hadi kızlar ben kaçtım herkese iyi geceler

anammmmm bizdem yapsak kiii ek olarak bunlarııı yaffff

günayınnn

akşam 11,30 gibi işte oldu ve sağ kasığımda ağrı hissettim o sırada sonra da yattım hıc kalkmadan

ve ates ölçüyordum zaten subat basından berı adet bıttı bıtelı yanı 36,0 -36,4 arası seyreden ates bu sabah 37,0 çıktı

dün gece ilşki öncesı de ölçmüştüm tam 36,0 dı sabah 37 yanı gece ben uyurken çatlamıs oluyo demek yumurta

artık kız mı olur erkek mı bılmıyorummm

sağlıklı olsunn inşallah

tabii hamile kalmam gerek bunlardan öncee

Son düzenleme:
günaydın umutçum nasılsın?

iyidir canım sen nasılsın ne var n eyok şoku atlattınmı

hayırlısı olsun canım yani iğneden kaç saat sonra denemiş oldun ???
ateşinide ölçmen iyi olmuş bende 2 gündür ölçüyorum
allah gönlüne göre versin

Ezelcim inşallah nisanda kalırsın hamiş, bende aylardır şubatı bekliyordum

canım çok teşekkür ederim sende inşaAllah bu ay hamiş kalırsın gönlüne göre versin Rabbim

KIZLARRRR HEPİMİZE GÜNAYDINLAAARRR ŞU ORGAZM MUHABBETLERİNİ OKUDUM TEŞEKKÜR EDERİM SİZE KENDİMİ DAHA KÖTÜ HİSSETMEME SEBEB OLDUNUZ

deli kızzzz sen canparçamı yakala onda neler var neler
akşam koptuk burda dedimki tam ezellik konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…