bebek cinsiyet belirleme..

eczanedemi calışıyorsun sen?

neutrogena bende kullandım ama alerji yaptı
celadolinin parfümsüzü bendekide

ewet cnm dogal olması super

bende almayı dusunuyom haklısın valla alalım cnm:))
şuan bişi kullanıyormusun cnm?
benim aldıgım sitede fiyatları cok uygun ama bi o kadarda kaliteli dogal ürünler var.ben onları sonradan farkettim
bidaki siparişe onlardan sipariş vercemm.
almayı düşünürsen sende onlardan alabilriisn.cidden cok ucuz.ama türkiyede 2-3 katı nerdeyse.
ben artık diş macunu,şampuansıvı sabun,jöle,duş jeli v.s.... hepsini organik alcamm
diger kimyasallar gercekten cok cok zararlıı.yani özellikle içinde parapen olanları asla evinize koymayınn
cünkü bu koruyucu maddelrinin kansere yol actıgı artık kanıtlanmışş
ama maalesef cocuklarımıza içirdigimiz şuruptan tutunda kullandıgımızz diş macununa kadar herşeyde varr(

Son düzenleyen: Moderatör:
ya kızlar doğumdan sonra bende cildimi çeki düzen vermek istiyom kurudu bu aralar hamıleyım die bişe kullanamıyom korkudan

Evet 8 yıldır çalışıyorum

bu arada elara album ekledım ama sadece ark görmesıne izin verdım senın gıbı

uygun fiyat tabii 8 yılımızı verdık nöbetıydı pazarıydı akşamıydı

canım bedne 80 tl ovıtrelle oldum tabıı 80 vermedım :)

şans oda ALLAHtan ama dr a tahlıllere bu aydır maddı mahvoldumm

Son düzenleme:
Elara ürünlerin gelmiş. güle güle kullan canım ceradolin de işe yaramış sevindim valla bizim gibi hassas ciltlerde her ürün olmuyo iyi seçmek lazım geçen ceradolini sordum bikaç eczaneye yoktu. siz bi site vermiştiniz oraya baktım orda da parfümlüsü vardı alamadım

neutregena tarıhıne dıkat ettın mı

ben en sevdıgım markalar sebamed ve neutregena

kı net in göz cevresınıde kullanıyorum çok memnunum bebeğim olursada herseyını sebamed kullanıcam 3 yeğenımkınıde öyle olmasını sağladım

kızlar herkese hayırlı cumalar, Allahım dualarınızı kabul etsin, gönlünüzdeki istekleriniz tez zamanda olsun inşallah..

hayırlı cumalarrr RABBİM bu mübarek günde açılan elleri boş çevirmesin
amin kızlar sizinde cumanız mübarek,ualarınız kabul olsunn inş

ya kızlar doğumdan sonra bende cildimi çeki düzen vermek istiyom kurudu bu aralar hamıleyım die bişe kullanamıyom korkudan

organik şeyler kullanabilrisin hamileliktee
ceradolinide kullanabilriisn.qwert de aldıydıı

Evet 8 yıldır çalışıyorum

bu arada elara album ekledım ama sadece ark görmesıne izin verdım senın gıbı

Allah mutlulugunuz daim etsin cnm.sende hoşsunn maşallah.yaşın kac?

amın cnm inşallah 26 6 gün sonra 27 olcam

şimdi benım resımlerı ark görebılıyo dıme elara sen ark kabul ettıkten sonra mı gördün

Son düzenleme:

sagol cnmm.bugün gelenleride denicemm inşallah onlarda ii cıkar.

evett aldıgım üğrünlerin ilk skt ne bakarım.sebamedin hiç bi ürünü de bana ii gelmedi
güneş kremi ,nemlendiricisii alerji yaptı.
kızımada sadece şampuanını kullanıyorum dogdugundan buyana
o bitince organik şampuana gececem

Elaracım inşallah onlarda iyi gelir cildine, cildin hassas biliyorum ne olursa olsun koruyucu sürmeden çıkma dışarı, güneş daha da kurutuyo cildimizi, bende hemen kaşıntı yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…