- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.161
mama yedinmi ezel kaçta yemek sizin ???
evet canım coppertone kullanıyorum.bana doktor 50 fk. kullan demişti, yüksek ama o iyi geliyo, aslında haklısın kışın çok yüksek faktörlü olmasına gerek yok güneş fazla yakmadığı için
yedim geldim saat 12de yemekhane var oraya gidiyorum ben hep yemekler çok güzel değil ama idare ediyor her gün karışık salata var mutlaka iyi oluyor
bana görünüyomu ????
afiyet olsun
bizimki burda kadın pişiriyor ve eli çok lezzetliii
börekler falanda yapıyo kendi açıyo dün katmer yapmıştı
Kendi 120 kilo yakında bende ona dönecemmmmm bu şekilde yersem :84::84::84:
meraba arkadaşlarr
ark gönderelım ok
ezel 2 türlü orgazm var,klitoral ve vajinal biliyorsundur bunları
klitoral oluyorsundur mutlaka,ama vajinal orgazmı her kadın olamıyor maalesef.
bende dogumdan sonra vajinal olmaya başladım ve cogu arkadaşım hep dogumdan sonra yaşadılar bunu.
burda en büyük iş eşlere düşüyorr,eşini sen yönlendirceksin.momofun dedigi gibi yatakta ayıp olmazzz,
hoşlandıgın şeyleri söliceksin eşine o da ona göre hareket etcekk
bence senin sıkıntın eşinle olan iletişimin gibi geliyor banaa.
sen ne istedigini sölemediginden eşinde herşey güzel gidiyor gibi görüyorr olabilir
orgazm olamıyorsan bunu eşine sölemelisinn
ben yeni evlendigim dönemler adam işini bitirip kalkıyordu ,artık sinirlendim patladım.
ben şişme bebek degilim dedimmmbenide memnun etmek zorundasın v.s gibi bi ton şey söledimm
ondan sonra adama dank etti.
yani erkekleri yönlendirmeden hiç bi halt olmuyor cicimm
Mini etek maşaallah sende çok seksüsün yaaa aayyy çıldırıcam taş gibi hatunların arasında küçük kızanlar gibi kaldım ben yaaaaaaaaaa :84: :84:
evet canım coppertone kullanıyorum.bana doktor 50 fk. kullan demişti, yüksek ama o iyi geliyo, aslında haklısın kışın çok yüksek faktörlü olmasına gerek yok güneş fazla yakmadığı için
elara bişey sorcam,erkek çocuk için orgazm gerekli klitoral orgazm olup sonra denense olmaz mı acaba? Yani klitoral orgzamda da vajen alkali olur mu hemen :))):26:
gızz gönderme ona.onun resmi yok albümdee
sana resmini göstermeyene sende gösterme
gızz gönderme ona.onun resmi yok albümdee
sana resmini göstermeyene sende gösterme
kız sen zatenncanım çok teşekkür ederim sende inşaAllah bu ay hamiş kalırsın gönlüne göre versin Rabbim
KIZLARRRR HEPİMİZE GÜNAYDINLAAARRR ŞU ORGAZM MUHABBETLERİNİ OKUDUM TEŞEKKÜR EDERİM SİZE KENDİMİ DAHA KÖTÜ HİSSETMEME SEBEB OLDUNUZ
bi de çarpılacanızmilkgirl yaptı kabarmamış sanırım
ne kadar çiş ne kadar karbonat
sabah ilk idrarmı ????
benımde kupkuru sıcak suyla abdest almaktan gerıldı gerıldıııııııııya kızlar doğumdan sonra bende cildimi çeki düzen vermek istiyom kurudu bu aralar hamıleyım die bişe kullanamıyom korkudan
bak bak bak
hem biz onunla yrı ilişkimiz var biz iğne kardeşiyiz
kız sen zatenncok hızlısın anlattıgına gore e bıde orgazm olur:98: da hosuna gıderse yataktan cıkmazsınnnn kalpten ölür gidersin mazallahhhhhhhh
geçmişi okudum bahsetmişsinizolurr evett
dün momofun bahsettigi buydu zaten
ilişki öncesi klitoral orgazm olup vajiyi alkali yapıyorsunuz
sonra ilişkiye giriyorsunuz ordada oluyorsunuz klitoral yada vajinal farketmiyor
yani kadının boşalması demek alkali ortam demekk.o nedenle ne kadar cok boşalırsan o kadar iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?