bebek cinsiyet belirleme..

evet canım coppertone kullanıyorum.bana doktor 50 fk. kullan demişti, yüksek ama o iyi geliyo, aslında haklısın kışın çok yüksek faktörlü olmasına gerek yok güneş fazla yakmadığı için

ben yazında almam öle yüksek faktörlüsünü
spf 30 %98 koruyor spf 50 %99
yani %1 lik koruma için cok fazla kimyasala gerek yok

Son düzenleyen: Moderatör:
yedim geldim saat 12de yemekhane var oraya gidiyorum ben hep yemekler çok güzel değil ama idare ediyor her gün karışık salata var mutlaka iyi oluyor

afiyet olsun
bizimki burda kadın pişiriyor ve eli çok lezzetliii
börekler falanda yapıyo kendi açıyo dün katmer yapmıştı
kendi 120 kilo yakında bende ona dönecemmmmm bu şekilde yersem :84::84::84:

afiyet olsun
bizimki burda kadın pişiriyor ve eli çok lezzetliii
börekler falanda yapıyo kendi açıyo dün katmer yapmıştı
Kendi 120 kilo yakında bende ona dönecemmmmm bu şekilde yersem :84::84::84:

ya bu günlerde bende çok hamurişi yiyorum aslında erkek diyetinde yememiz lazım ama misafirliği falana filana gittim hatta yarında anneme misafir gelecek oraya gidicem onun için fazla kaçtı hamurişleri ah bir hamiş kalsam nisanda allahın izniyle o zaman neler neler yiycem

Elara bişey sorcam,erkek çocuk için orgazm gerekli klitoral orgazm olup sonra denense olmaz mı acaba? yani klitoral orgzamda da vajen alkali olur mu hemen :))):26:

evet canım coppertone kullanıyorum.bana doktor 50 fk. kullan demişti, yüksek ama o iyi geliyo, aslında haklısın kışın çok yüksek faktörlü olmasına gerek yok güneş fazla yakmadığı için

ne kadar yüksek faktörlü olursa o kadar yağlı olur yanı yağlı cıltler in 30 falan alması gerek kurular 50

bence tabii

elara bişey sorcam,erkek çocuk için orgazm gerekli klitoral orgazm olup sonra denense olmaz mı acaba? Yani klitoral orgzamda da vajen alkali olur mu hemen :))):26:

olurr evett
dün momofun bahsettigi buydu zaten
ilişki öncesi klitoral orgazm olup vajiyi alkali yapıyorsunuz
sonra ilişkiye giriyorsunuz ordada oluyorsunuz klitoral yada vajinal farketmiyor
yani kadının boşalması demek alkali ortam demekk.o nedenle ne kadar cok boşalırsan o kadar iyi

kız sen zatenn cok hızlısın anlattıgına gore e bıde orgazm olur:98: da hosuna gıderse yataktan cıkmazsınnnn kalpten ölür gidersin mazallahhhhhhhh

milkgirl yaptı kabarmamış sanırım
ne kadar çiş ne kadar karbonat
sabah ilk idrarmı ????
bi de çarpılacanızsaga sola karbonata işemektennnnn:86::86:

ya kızlar doğumdan sonra bende cildimi çeki düzen vermek istiyom kurudu bu aralar hamıleyım die bişe kullanamıyom korkudan
benımde kupkuru sıcak suyla abdest almaktan gerıldı gerıldıııııııııben şu eskı mawı kapaklı nıwealardan kullanıyom anne tavsıyesıııı

benim cildim de seninki gibi alerjik Elara güneş kremleri olmuyodu La roche posay'in kremini
kullandım çok iyi geldi tavsiye ederim doktor söyledi bana sarışınsan 50 faktör kullan ,esmersen 25-30 kullan

geçmişi okudum bahsetmişsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…