bebek cinsiyet belirleme..

4-5 saattir lekem gelmedi çok şükür.
bugün biraz mide bulantısı da başladı.zten şu progesteron uyku veriyor yatıcam da oğluş durdurmuyor.yok susadım yok acıktım yok dışarı çıkalım

allah iyiliğimizi versin biran önce şifamızı versin sağlık şekilde hamişlik geçirmeyi nasip etsin sonrada ıngaaaa

belim değilde kasıklarım çok ağrıdı canım yaa.gerçi halaa ağrıyor
ama bel ağrısıda olurmuş takma kafana dinlen biraz

sağol canım yaa inşallah daha iyi olacağız.
ben oğlumda hiçbişey anlamamıştım valla bu bebiş beni bayaa yordu şimdiden.

hamile miyim değil miyim derken epey yoruldun sen )) inş.sağlıklı hamilelik geçirirsin bebişini
alırsın kucağına

selam kızlar,
arada gelip okuyorum yöntemlerinizi, elaranın bu konuyu başlatması çok iyi olmuş, herkes faydalanıyo ve forumun en gözde topic i sanırım,çok hızlı ilerliyo:)
Allah gönlünüzden geçeni sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
bütün hamileleri de hayırlısıyla tamamına erdirsin:)
kakule yazdığın belirtilerden sonra ben de hamile olduğunu düşünmüştüm,sevindim senin adına:) tanışmasakta acaba hamile misin dye ben bile heyecanlandım:)

selam epokhe hoşgeldin benim içinde dua et nisanda biortimde denk gelsin bebişte tutsun oğluşum olsuuunnn

çok sağol canım valla dualarınız benim için çok önemli.
valla herkesle hamile olduğuma kanaat getirdi bi ben inanamadım galiba

kızlar ben biraz uzanıyorum
hepinizi öptüm dualarınız için çooook teşekkürler inşallah hepimiz sağlıklı ve hayırlı evlatlara kavuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…