- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.181
Umut ayrıca ben dün akşam çörek otu bal tarçın karışımınada başladım yine adetin 2. Günü yazıyordu ama ben akşam başladım
kız sen zatenncok hızlısın anlattıgına gore e bıde orgazm olur:98: da hosuna gıderse yataktan cıkmazsınnnn kalpten ölür gidersin mazallahhhhhhhh
bi de çarpılacanızsaga sola karbonata işemektennnnn:86::86:
benımde kupkuru sıcak suyla abdest almaktan gerıldı gerıldıııııııııben şu eskı mawı kapaklı nıwealardan kullanıyom anne tavsıyesıııı
sizler 1 resım koymussunuz ama ben 6-7 taneydı sımdı 1 e düşürdüm bende yalnız benkocişte yok
neyse sız görmüş oldunuz
umuttt
resmın yok mu senınn:44:
eee sen bu ay denemiycen ama
kız denemicem ama bu karışım güzel yumurta geliştiriyor ve yumurtayı çatlatıyor bana kalırsa adetimin bu ay 30 günde gelmesinin sebebi bu tabiki Allahın izniyle onun için adetim nisana kadar böyle gitsin istiyorum marttada yiycem bu karışımdan Allah kısmet ederse
cok gıcıgım dimiiii
ezelin o halini düşünemiyorum
ben düşünüyommmmmmmmm:98hhhhhhh :98:ayy cok guzellllll hadı bıdaha:98: sonra başımız saolsunnnnn:82::82:
ben düşünüyommmmmmmmm:98hhhhhhh :98:ayy cok guzellllll hadı bıdaha:98: sonra başımız saolsunnnnn:82::82:
elara canım geçmişi okuyorum da evrim msj ayarlarını yapmış sanırım attın mı attıysan bana gelmedi bende de mi sorun var yoksa pek anlamıyorum ayarlardan
ecce sende resım var mı
örtmenım resmı olmayanları ekleme dedı de bu arada
elara
ezel
umut ..
Kızlar kaçyaşındasınızz
kızlarrr O olamamakla ılgılı mı dalga gecıonuzz ama aaa :26::26::26::26:
ben 37 -haskena duymasınnnnnnnn- resım koydum kaldırdım bı ara yogun ıstek uzerıneecce sende resım var mı
örtmenım resmı olmayanları ekleme dedı de bu arada
elara
ezel
umut ..
kızlar kaçyaşındasınızz
ben 37 -haskena duymasınnnnnnnn-
bu arada bu yumurta akını bugun tam olarak daha ıyı gördüm fazlaydı
minietek senin fiki fiki akşam oldu dimi bence sen büyük ihtimal bu ay hamiş kalırsın Allahın izniyle
bu arada ben 86 doğumluyum
gece müsait oldugumda yollıcam
1979 dogumluyum
ne alakası war canım ya sen yenısın boyle sakalar yapıyoruzkiiiii kız ezelllllllll sen de mi öle annadınnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?