- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.521
17 canım
iğne bir iki gün geciktiriyormuş bilgin varmı ????
bencede belirtiye takılma canım herkeste aynı belirtiyi vermez mesela benim annem hamileyken bile adet görurmuş 3 aylık olana kadar bilmezmiş hamile oldugunu benim kızımda hiç akıntım olmadı ama bunda asırı var
hu hu ben geldim yataktan çıktım buraya gelgim.şimdi biraz takılırım yatağa giderim
ohhh hayata bak
inşallah ya ağzınız bal yesın kızlarr
benım sancım soldan sağ tarafa gectı yumujrtalamadan önce sol du şimdı sağ da ufak ufak sancılar
ooooooo ne guzelmiş senin iişin kakule sen ilkinemi hamileydin canım yoksa rahatlıgın ondanmı geliyor
yok cnm bilmiyordum
benım doğum gunumde senın adet gunun unutmam :))
benım adetler son 2 aydır düzensızdı onun için tam zamanında olmayı beklemıyorum zaten ama ıgnenın etkısı 10 gun sürüyormus vucuttan atılması 10 gun gecınce tahlıl yapabılırsın cnm
yoksa ıgneden sonrakı gun bıletahlıl yapsan ıgneden dolayı çift cızgı cıkıyormus 10 gün oldumu senın iğne olalı ...
ne kadarlık hamilesin canım ?
yat bakalımmm :)))
pazartesi ne zaman gideceksin ?
senin yumurtan ne tarafındaydı ???
sen 20 mm ken iğne vuruldun dimi yanlışmı hatırlıyorum :97:
12 haftalık oldu canım 3 ay falandır herhalde bak bunda pek bi belirti vermedi dan diye geldi beklemedigim bi an darısı size inşallah
neyse kızlar ben çıkıyorum kızım uyandı göbusunu doyurmam gerek hepinizi öptum görusuruz byyy
vallahi umut hiç bişey hissetmiyorum artık
hissettiklerim hep boş çıkıyor 8 ay oldu bebiş gelmiyor oluruna bıraktım artık
yok kız ikinciye bir oğlum var allah bağışlasın 5 yaşında.yatmadığım zaman leke geliyo ben de yatak tuvalet yatak pc yatak mutfak arası gidip geliyorum.şu haplar sersem yapıyor gün içinde.izin aldım işe de gitmiyorum bayaa dinlendim ama sabahları zor kalkardım şimdi çok iyi kalkıyorum:86:
mılkgırl hoşgeldin naptın canım nasılsın?sütçülerden bi de sen kap kupayı kız hadi inşallah
kızlarrrrr günaydın şimdi eşim test almaya gitti bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?