bebek cinsiyet belirleme..

17 canım
iğne bir iki gün geciktiriyormuş bilgin varmı ????

yok cnm bilmiyordum

benım doğum gunumde senın adet gunun unutmam :))

benım adetler son 2 aydır düzensızdı onun için tam zamanında olmayı beklemıyorum zaten ama ıgnenın etkısı 10 gun sürüyormus vucuttan atılması 10 gun gecınce tahlıl yapabılırsın cnm
yoksa ıgneden sonrakı gun bıletahlıl yapsan ıgneden dolayı çift cızgı cıkıyormus 10 gün oldumu senın iğne olalı ...

ne kadarlık hamilesin canım ?

hu hu ben geldim yataktan çıktım buraya gelgim.şimdi biraz takılırım yatağa giderim
ohhh hayata bak

yat bakalımmm :)))
pazartesi ne zaman gideceksin ?

inşallah ya ağzınız bal yesın kızlarr

benım sancım soldan sağ tarafa gectı yumujrtalamadan önce sol du şimdı sağ da ufak ufak sancılar

senin yumurtan ne tarafındaydı ???
sen 20 mm ken iğne vuruldun dimi yanlışmı hatırlıyorum :97:

ooooooo ne guzelmiş senin iişin kakule sen ilkinemi hamileydin canım yoksa rahatlıgın ondanmı geliyor

yok kız ikinciye bir oğlum var allah bağışlasın 5 yaşında.yatmadığım zaman leke geliyo ben de yatak tuvalet yatak pc yatak mutfak arası gidip geliyorum.şu haplar sersem yapıyor gün içinde.izin aldım işe de gitmiyorum bayaa dinlendim ama sabahları zor kalkardım şimdi çok iyi kalkıyorum:86:

benim iğne 02/02
deneme 03/02

ne kadarlık hamilesin canım ?

yat bakalımmm :)))
pazartesi ne zaman gideceksin ?

senin yumurtan ne tarafındaydı ???
sen 20 mm ken iğne vuruldun dimi yanlışmı hatırlıyorum :97:

12 haftalık oldu canım 3 ay falandır herhalde bak bunda pek bi belirti vermedi dan diye geldi beklemedigim bi an darısı size inşallah

hııım allah bagıslasın canım oglunu sanada cok gecmiş olsun inşallah sag sAlim alırsın kucagına o zanam bencede hiç kalkma yat surekli progestan falan kullanıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…