- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #39.541
slm kızlarrr
kızımla ilgileniyordum bakamadımmm sayfayaaa
nabersinizzz
hııım allah bagıslasın canım oglunu sanada cok gecmiş olsun inşallah sag sAlim alırsın kucagına o zanam bencede hiç kalkma yat surekli progestan falan kullanıyormusun
bence acele etmesinumut yaa 10 gün olmuss bende senın hamıleleık kan testınde çıkacaktırr
kızlarrrrr günaydın şimdi eşim test almaya gitti bakalım
aa hadi hayırlısı
akıntın,sancın filan ne durumdaa
ayy sende hamiş olursan patitiscilerr eşekten düşmüş karpuz gibi olcaklarr
sagol canım cinsiyeti daha belli olmadı gelecek ay gittigimizde belli olcak inşallah hamileliklerim arasında baya bi fark var belirtilerim erkek gibi ama bakalım hayırlısıhayırlısı olsun canım
cinsiyeti ne zaman belli olacak
hamilelik arasında farkın varmı
görüşürüz canım kızını öp yerime
umut yaa 10 gün olmuss bende senın hamıleleık kan testınde çıkacaktırr
bugün regl günüm ve hala olmadım sana bişey sorcam sen ilişkilerde hiçbirinde o olmadın mı ben sanırım en sonuncuda olmuştum
slm kızlarrr
nabersinizzz
slm kızlarrr
nabersinizzz
mılkgırl hoşgeldin naptın canım nasılsın?sütçülerden bi de sen kap kupayı kız hadi inşallah
umut sen naptın kızzz
aa hadi hayırlısı
akıntın,sancın filan ne durumdaa
ayy sende hamiş olursan patitiscilerr eşekten düşmüş karpuz gibi olcaklarr
valla zor tuttum kendimiama olmadım
sanırım ne kız anlayamadın mı
valla zor tuttum kendimiama olmadım
sanırım ne kız anlayamadın mı
Kakule canım kendine iy bak üzüldüm senin için şimdi bide stres yapıyosun artık herşeyi oluruna bırak uzan dinlen
hııı evt bende ömrümde ilk kez oldum galiba neyse belki önceki yavrucaklar girmiştir kanala
sağol canım bıraktım zaten hayırlısı olsun tabiki.pazartesi olumlu sonuç alırsam bayaaa rahatlıycam ama nedense kendimi rahatlatamıyorum bi türlü.sonuç çok düşük okuyorum iki gündür genelde düşükle sonuçlanmış yani kimyasal gebelik olabilir diyorlar.tabi yükselenlerde var inşallah benimki onlardan olur.bekliyorum canım işte böyle ruh halim.
anlayamamışş
elara hoşgeldınn
elara sen bana bakmıştınya o bıorıtm yöntemıyle mıydı kız günlerındesın demıstın
umut ben senden heyecanlıyım kız 22-25- şubata kadar nasıl sabredıcemm
hııı evt bende ömrümde ilk kez oldum galiba neyse belki önceki yavrucaklar girmiştir kanala
elara hoş geldin canım nasılsın?
pazartesiiiiiinee saklıyorummmseni bekliyorummmmmçatladım bilirsin
elara hoşgeldınn
elara sen bana bakmıştınya o bıorıtm yöntemıyle mıydı kız günlerındesın demıstın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?