bebek cinsiyet belirleme..

hııım allah bagıslasın canım oglunu sanada cok gecmiş olsun inşallah sag sAlim alırsın kucagına o zanam bencede hiç kalkma yat surekli progestan falan kullanıyormusun

amin canım sağol.evet kullanıyorum canım bakalım hayırlısını versin rabbim.

umut yaa 10 gün olmuss bende senın hamıleleık kan testınde çıkacaktırr
bence acele etmesin
kızlarrrrr günaydın şimdi eşim test almaya gitti bakalım

ayyyy hadi inşallah ama biliyon bende de çıkmamıştı o yüzden çıkmazsa sakın moralini bozma.inşallah çift çizgiyi görürsünüz

aa hadi hayırlısı
akıntın,sancın filan ne durumdaa
ayy sende hamiş olursan patitiscilerr eşekten düşmüş karpuz gibi olcaklarr

yok canım dün çok kasıklarım ağrıdı bugün hiçbişey yok tek aklıma takılan en son ilişkide o olmuştum tek olumsuzluk o şuan için

hayırlısı olsun canım
cinsiyeti ne zaman belli olacak
hamilelik arasında farkın varmı
sagol canım cinsiyeti daha belli olmadı gelecek ay gittigimizde belli olcak inşallah hamileliklerim arasında baya bi fark var belirtilerim erkek gibi ama bakalım hayırlısı
görüşürüz canım kızını öp yerime

kızlar sohbete daldım cıkamadım biturlu ama inşallah çıkcam bu sefer tamam canım öperim hadi görusuruz byyyyy kesin cıkıyorum

slm kızlarrr
kızımla ilgileniyordum bakamadımmm sayfayaaa
nabersinizzz

seni bekliyorummmmm çatladım bilirsin

mılkgırl hoşgeldin naptın canım nasılsın?sütçülerden bi de sen kap kupayı kız hadi inşallah

umut sen naptın kızzz

ben yanı ben dün çook belim ağrıdı okadar

aa hadi hayırlısı
akıntın,sancın filan ne durumdaa
ayy sende hamiş olursan patitiscilerr eşekten düşmüş karpuz gibi olcaklarr

Kakule canım kendine iy bak üzüldüm senin için şimdi bide stres yapıyosun artık herşeyi oluruna bırak uzan dinlen

sağol canım bıraktım zaten hayırlısı olsun tabiki.pazartesi olumlu sonuç alırsam bayaaa rahatlıycam ama nedense kendimi rahatlatamıyorum bi türlü.sonuç çok düşük okuyorum iki gündür genelde düşükle sonuçlanmış yani kimyasal gebelik olabilir diyorlar.tabi yükselenlerde var inşallah benimki onlardan olur.bekliyorum canım işte böyle ruh halim.

anlayamamışş

elara hoşgeldınn

elara sen bana bakmıştınya o bıorıtm yöntemıyle mıydı kız günlerındesın demıstın

umut ben senden heyecanlıyım kız 22-25- şubata kadar nasıl sabredıcemm

Unutmaki sağlık konusunda en yanlış bilgi internettedir canım sen bekle drunla görüş o zamana kadarda hayırlısını dile dinlen

bende çok heyacanlıydımda nedense son günlere doğru geçti merakım
sabahta ateşim 35,6 çıktı adete yakın düşüyomuş galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…