bebek cinsiyet belirleme..

güneş tşkelr resim yorumun içinn
sende cok hoşsun maşalalhh
resimdeki yer ümitköy yada çayyolu liva pastanesimi

tşkler canım ben bi esmer olarak renkli göz ve beyaz ten hastasıyımdır,yaşını da hiç göstermiyorsun.
çukurambardaki liva orası ankara'da yaşıyorum. ben seni ankarada yaşıyorsun diye düşünüyodum
ama istanbuldaymışsın, ankaralı olarak istanbula da bayılırım. sana arkadaşlık teklifi gönderdiğimde
baya bi heyecanlandım kabul etmez bi de atar paparayı diye:))

ayy beni iyice öcüüü yaptınız heee
benim kalaylıyacagım konular ve kişiler bellidirrr
onun dışındakilere karşı gayet kibar ve samimiyimdirr

kızlar sabah 8 den beri tül perde indirdim yıkıyıp, ütüleyip astırıyorum:)
şimdi de hava güzel görünüyor
dışarı çıkıcaz,
görüşmek üzere

kakule bakmadın mı bana amaa ben seni göremedim ama oğluşunu gördim çok tatlı Allah bağışlasın:)

offf yaaa temızlıkk demeyınnnnnnnnnnnnn

yarın tek tatılım o da evımı güzel bır temızlemem gerekıyo haftada 1 kez sılıp süpürebılıyorummm

ve bu durumdan nefret edıyorum çok toz oluyo benım evım en üst kat

tatıl mı dınlenım mı temızlık mi yapım gezım mı ne yapcam ben yaa

aaaa ne güzel ben de çok severim ankarayı ankara doğumluyum 25 yaşıma kadar da ankaradaydım ama malesef evlenince ayrılmak zorunda kaldım çok sevdiğim şehirden.şimdi ailem ve arkadaşlarım orada 2-3 ayda bir gider hasret gideririm.

herkese merhaba arkadaslar
dun yazmistim benim bir kizim var ve hamisim acaba cinsiyeti ne diye cok merak ediyorum
ezel arkadasimiz bakti ama bide elera arkadassta bakiyomus dun yazdigimda yoktu heralde mesajimi gormedi
acaba rica etsem bakabilirmisin

hayırlı olsun bebegin
dogum tarihin
ilişki günlerin
adet döngün
son adet tarihini yaz bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…