bebek cinsiyet belirleme..

mılk umut layd s sızın yumurtalar sağdamı solda

lısteye baktım da sağ da hep kız olmuş

benımde sağda ve çoğunluk kız gösterıyo

kızalrr hepinize teşekkür ben bekliycem başka çarede yok zaten ben yumurtamın hangi tarafta olduğunu bilmiyorum minietek

günaydın kızlar ne güzel herkes burda:))

sonuç negatif hem bu ay hem istiyom hem istemiyom nedense kızlar yaaaa bide o oldumya
negatif ama sonuç için daha erken milkgrl, hayırlısı olsun diye dua et

mılk umut layd s sızın yumurtalar sağdamı solda

lısteye baktım da sağ da hep kız olmuş

benımde sağda ve çoğunluk kız gösterıyo

listedeki kesedeki konum canım, yumurtlama tarafı değil
ama benim yumurta sağdaydı bu ay bakalım artık

kızlar bennim akıntı full ve ara ara bel ağrısı devam ediyor. kakuleem adet öncesi gebelik belirtileri konusunda en yeni tecrübe sende ne diyorsun:)

Son düzenleme:
herkese selam kızlar...

dün diyete başladım bu site benim diyet ticker'ımı niye kabul etmiyo

kakulee hayırlı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Aynen cnm beklicez

kızalrr hepinize teşekkür ben bekliycem başka çarede yok zaten ben yumurtamın hangi tarafta olduğunu bilmiyorum minietek

bekle bekle olmadı pazartesi kan tahlili yaptırırsın.

hoşgeldin canım
valla akıntı önemli galiba bende de çok olmuştu bel ağrım olmadı ama kasıklarım karnım ağrıyordu.göğüsler şişmişti gömleklerimden farketmiştim.ateşini ölçsene sabah kalkınca kaç çıkacak bakalım.inşallah hamilesindir yaaa ne güzel bir bir gelin arkamdan.

herkese selam kızlar...

dün diyete başladım bu site benim diyet ticker'ımı niye kabul etmiyo

kakulee hayırlı olsun canım..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

amin canım çok sağol hayırlısı inşallah.

inşallah cnm Allahım hayırlısını gönlümüzdekini versin

değerin düşük diye endişelenme canım belki geç döllenme olmuştur...bol bol dinlen...gerçi çocukla dinlenmek zor ama...

elaraaaa baktım baktım geçmişe bana cetvel yaptım demişsin ama bulamadım ben mi kaçırdım diyorum ama çok iyi baktım valla.
bidaa yollayabilir misin sana zahmet

İşte insanı böyle canından bezdiriyorlar sanki bizim elimizdede boşver bunları sen arkadaşım benim kocada ben oğluma hamileyken benden daha çok hamile olmuştu kapris kapris yani bu kız erkek değil hamilelikle ilgili bazı erkeklere itici geliyo hamilleik bide sen ne badirler atlatmışsın üzülme cnm

değerin düşük diye endişelenme canım belki geç döllenme olmuştur...bol bol dinlen...gerçi çocukla dinlenmek zor ama...

valla bilmiyorum artık hesap kitap yapmaktan beyin devrelerim yandı
dinleniyorum sağolsun oğlum zorluk çıkarmıyor.hastayım annecim dedim tamam anne dedi kendi işini kendi görüyor çok şükür.onu öyle görünce içim burkuluyor ama napıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…