- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.861
Saol bacım anlaşıldı ben nisanda deniycem mayıs nasıl ondadamı yok kız günü tutmazsa hemen tekrardenerim vaktim yok canm 35 yaşındyım bennn
kızlarr gözleirm kapanıyorr cok uykum geldii cıkıyorum benn
yarın görüşürüz inşallahh
hayırlı gecelerrr:80:
acaba asidik olmamış olabilirmisin ? yoksa ilgisi yokmu yada asidik gıdalar vücutta değişime uğrayıp alkalimi oluyor amanınnn paronayak oldum yahu en iyisi bi kimyager mi bulsak napsakCanım ben asitik beslenmiştim ama köpürmemişti biliyosun
Saol bacım anlaşıldı ben nisanda deniycem mayıs nasıl ondadamı yok kız günü tutmazsa hemen tekrardenerim vaktim yok canm 35 yaşındyım bennn
acaba asidik olmamış olabilirmisin ? yoksa ilgisi yokmu yada asidik gıdalar vücutta değişime uğrayıp alkalimi oluyor amanınnn paronayak oldum yahu en iyisi bi kimyager mi bulsak napsakkafam karıştıııı elaraaaaaa yetiş canımmmm
Ben aslında bu ara david victorya diyetinide uyguluyorum baklım belki olur denersem martta denerim nisanda çok riske girmem galiba ama kız günleri mi adetten sonramı bilemiyom KAKULE sen ne yapmayı düşünüyorsun
biz kız günlerimizi beklerken yaş 60mış oluyormuş birdesanki çok geç gibi 35 demişsin olsun ayol 40ında bile yapan var panik yapma bukadar
bu diyette ne var ki
sen bioyu deniycen mi cnm
idrar ph sı o gün içinde tükettigin besinlerle alakalııı
bunun için ph testi yapmana gerekk yokk.yedigin şeyelrin asidikmi alkalimi oldugunu bilirisn zaten
6mart beklenen sat 14 den 18e kadar kız günleri yani allahın izniyle
canım senin aynı zamanda yumurtlama günlerinde o günler heralde al bide burdan yak
işte belki onun için tutarsa mart benim ayım diyorum canım benüüüömmmmmm
inşallah tutar ben kesin nisanda deniycem heralde yada mart adetten sonra belki şimdi şu tabloyu inceliycem bakalım neymişş bioo
baksana bana hiç denk gelmiyo sen bioya ne diyorsun
cnm valla ben bioyu denk getirricem çünkü çoğunlukla tutuyor zaten şuanda kullanılan yöntemlerin hiçbiri % 100 değil biz şansımızı arttırıyoruz buda şansımızı arttırmak adına bi yöntem ben kızıma nötr günde hamiş kalmışım ayrıca yumurtlamadan 2 gün önce hamile kaldım ve o dönem vücuduma bakıyım diye birde 2-3 kilo fazlam vardı onlar gitsin diye sürekli yeşillik yoğurt falan yedim tuz hiç tüketmedim farkında olmadan kız bebek diyeti yapmışım yani birde internette bu gibi yöntemleri araştırırken bulmuştum osman yıldız diye antalyalı bir bey vardı 3 kızından sonra bir yöntem bulmuş ve 1 oğlu olmuştu ispat için bir bebek daha yapmaya karar vermiş ve 1 oğlan daha olucak diye duyurmuş doğacak tarihi bile vermişti dediği tarihten 2 gün önce bir oğlu daha olmuştu birtek erkek mi tutuyor acaba diye düşünenler için birde kız tarihi vermişti ve eşi en son bir kız bebeğe hamileydi bu yöntemi scs adı altında pazarlamaya başlamışlardı scs sağlıklı bebek saati demek aynı zamanda doğacak bebeğinin % 100 sağlıklı olmasını garanti eden bir rogram gönderiyorlarmış ben o dönem araştırma yapıyordum ama henüz hamilelik düşünmüyordum bir kaç mail attım bana geri döndüler saolsun ama yaklaşık 1 yıldır ulaşamıyorum ne telefondan nede mail den teravet osman beyin programının aynısını geliştirmiş bir kaç saatlik fark varmış yanlız adet siklusun 28 altı olması gerekiyor teravettende gün almayı istiyorum ben hayırlısı artık
Canım biyoya uyarsam adetten sonra kız yumurtlama zamanı erkek olayının hiç önemi kalmıyor ....benim çevermdekilerin kızı var hepsi sık ilişki yum dan 2 gün önceye kadar benim oğlumda yumurtlama gününde tk ilişki ile oldu o zaman biyoya göre ben adetten sonra değil tam yumrt zamanı ilkş girmiş olcam o zamanda erkek çocuğu şansuı çok artıyo baksana herkes çatlatma iğnesi oluyo yum günü olsun diyecnm valla ben bioyu denk getirricem çünkü çoğunlukla tutuyor zaten şuanda kullanılan yöntemlerin hiçbiri % 100 değil biz şansımızı arttırıyoruz buda şansımızı arttırmak adına bi yöntem ben kızıma nötr günde hamiş kalmışım ayrıca yumurtlamadan 2 gün önce hamile kaldım ve o dönem vücuduma bakıyım diye birde 2-3 kilo fazlam vardı onlar gitsin diye sürekli yeşillik yoğurt falan yedim tuz hiç tüketmedim farkında olmadan kız bebek diyeti yapmışım yani birde internette bu gibi yöntemleri araştırırken bulmuştum osman yıldız diye antalyalı bir bey vardı 3 kızından sonra bir yöntem bulmuş ve 1 oğlu olmuştu ispat için bir bebek daha yapmaya karar vermiş ve 1 oğlan daha olucak diye duyurmuş doğacak tarihi bile vermişti dediği tarihten 2 gün önce bir oğlu daha olmuştu birtek erkek mi tutuyor acaba diye düşünenler için birde kız tarihi vermişti ve eşi en son bir kız bebeğe hamileydi bu yöntemi scs adı altında pazarlamaya başlamışlardı scs sağlıklı bebek saati demek aynı zamanda doğacak bebeğinin % 100 sağlıklı olmasını garanti eden bir rogram gönderiyorlarmış ben o dönem araştırma yapıyordum ama henüz hamilelik düşünmüyordum bir kaç mail attım bana geri döndüler saolsun ama yaklaşık 1 yıldır ulaşamıyorum ne telefondan nede mail den teravet osman beyin programının aynısını geliştirmiş bir kaç saatlik fark varmış yanlız adet siklusun 28 altı olması gerekiyor teravettende gün almayı istiyorum ben hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?