- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.881
cnm kısmetten ötesi olmuyor biz tedbiri elden bırakmayalımda takdir tabikii Allahtan ben şöyle bişeyde biliyorum hadiste varmış sanırım bir kadın hayızdan temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5. günden 8. güne kadar kız diyodu eşimin kuzenleri 2 side adetten hemen sonra hamile kalmışlar ikisininde oğlu var bazen olbiliyor yani istisnalar var ama sen oğluşuna yum. günü kaldığına göre bunu yumurtlamadan önce yapmalısın bence senin bio bu sene hiç mi tutmuyoki?
selam kızlar sık sık girip okuyoruz sizleri süper desteksiniz maşallah birbirinize..
benim de bir kızım var çok istemiştim ben kız olmasını ve çok şükür oldu..yöntem denedin mi derseniz evet sık ilşki..başka bişey denemedim..
kızım 2 yaşına yaklaşıyo..bu senenin sonuna doğru ben de bi yeni gebelik planlıyorum nasipse kızım o zaman 2,5 yaşlarında olcak tabi hemen kalmama ihtimali ve 9 ay gebeliği de baz alırsak..2.bebeyim doğdunda kızım 3-3,5 yaşlarında olacak en az..sanırım iyi bi yaş aralığıdır çok ara verme taraftarı değilim..toplamda iki çocuğum olsun istiyorum..sezeryanla doğum yaptım zaten..
cinsiyet konusunu rabbim bilir elbet ama ben kararsız gibiyim..bi yanım kız istiyor bir yanım acaba erkek mi olsa diyor..eşime göre farketmez ilk çocumun kız olmasını o da çok istemişti çok seviyor kızları..2. de kız olsa sevinir..rabbim sağlıklısını nasip eder inşallah..
yöntemleriniz bana çok başarılı geliyo ve çoğunuz başarıya ulaşıyo..
biyerde babychoice takvimi satıldını duydum çok ilginç geldi aranızda bu takvimi alan bilgisi olan denyecek olan varmı..bilmem çok çok ar<usu olanların bakmasını tavsiye ederim başarısı çok gibi..
arkadaşım babychico yöntemini bizzat ben denedim.satın aldım ve uyguladım.bi kızım vardı ikinciye erkek olsun istedim ona göre takvim aldım.ve hamlede kaldım.ama benim ikinci bi kızım oldu.kesinlikle inanma.insanları nasıl kandıracaklarını şaşırdılar.hamile kalınca pete sevinmiştim onların verdigi günde hamile aldım diye.oglum olacagına bayagı bi kaptırmıştım kendimi..kesinlikle derim..
burda bi arkadaş daha var şuan kinci kızına hamile ve oda bu takvimle oglu olsun istemişti yen ögrendi kızı olacakmış..tavsiye etmem..
cnm uzulme ya ınan bende cok ınanmısdım amaSabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş
aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok
cnm uzulme ya ınan bende cok ınanmısdım ama
Rabbım daha ruhunu yaratmamıs demekkı
ıns en yakın zamanda kalırsın bcm
Kılzar aksamkı sehzadeyı gordunuzmu
yenı dogan bayıldım ben ona ya
rabbım ıns hepımıze nasıp eder öle
cok yakısıklıy ya bıde ısmını mehmet
koydumu suluman ben bıttım
ınanın yaslar aktı gozumden
öyle canım elden bişey gelmiyor
eşimde çok şaşırdrı bu sefer
umut acaba dogru bcm ya saglık ocagında
yaptırdıgın ıcın dıyom sonucu
pekı adet belırtılerın varmı sen aslında olurdun bugun demı
berilcim benim koca cesaretsiz.istemiyo.üç kız olacagına iki kız iyidir deyip durdu.bi kız daha istemiyorum diyo.ondan habersez kalmaya karar vermiştim nde olsa kalelenmekzorunda diye.ama şimdi üçüncüde kız olursa bana demedgini bırkamayacak eminim.neden iyi korunmadıkbsendemi hata bendemi deyip başımın etini yiyecek.ikinci kızına bile zor alıştı.üçüncüye eve gelirmi bilmem.bende kararımı değiştirdim.onun gönlü olmadan yapmayacagım.zorum kime.madem istemiyirsin dedim.bozaman bende istemiyorm dedim.ibilyom erkek olacagını bilse bi dakka dirmayacak hemen isteyecekte.oda kendinden ümitsiz.korkuyo.o istemedikce bende vazgeçtimgunaydın cnm sen ne zaman dusunuyosum 3.yu
Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş
aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok
berilcim benim koca cesaretsiz.istemiyo.üç kız olacagına iki kız iyidir deyip durdu.bi kız daha istemiyorum diyo.ondan habersez kalmaya karar vermiştim nde olsa kalelenmekzorunda diye.ama şimdi üçüncüde kız olursa bana demedgini bırkamayacak eminim.neden iyi korunmadıkbsendemi hata bendemi deyip başımın etini yiyecek.ikinci kızına bile zor alıştı.üçüncüye eve gelirmi bilmem.bende kararımı değiştirdim.onun gönlü olmadan yapmayacagım.zorum kime.madem istemiyirsin dedim.bozaman bende istemiyorm dedim.ibilyom erkek olacagını bilse bi dakka dirmayacak hemen isteyecekte.oda kendinden ümitsiz.korkuyo.o istemedikce bende vazgeçtim((
hımm.olsun kız üzülme allah hayırlısını versin.hem bu daha ilk deneme.bilk igne.benim arkadaş ikinci ignede hamile kaldı.allın izniyle olacak inşallah...
günaydın kızlar umutcum daha vakti dolmamış canım zamanını bekliyo canım bizim yakışıklı
damla canım evliliğiniz daha çok yeni benim bir arkadaşım vardı hiçbir problemi yokken 5 aya kadar hamiş kalamadı sonra 5 aylık evliyken hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var hormon tahlili yaptırdığın iyi olmuş bir sorun olduğunu sanmıyorum ama en azından için rahatlar binşaallah tez zamanda kavuşursun yavrunadoktor kontrolüne bugünden başladım ezelcim valla.hızlıyımdün çok canım acıyodu.gece 1e kadar sancı çektim,inat ettim,ağrı kesici içmedim,eşimi gün içinde aradım 'gel bi hastaneye gidelim,ben 3 gün önceden adet oldum.noluyo bana merak ediyorum' diye.bu sabah izin almış.sabahta bana 'sen şimdi doktora gideyim deyip beni kontrol ettirtmeye götürmüyosun inşallah,kızarım sana gitmem haberin olsun' dedi.ne alakası var canım,ben kendim için gidiyorum dedim
doktora ben 5 aylık evliyim,korunmuyoruz,fakat hamilede kalamıyorum,evde oturup düşümektense,bi ultrasonla bakılır bişiyler yapılır en azından diyerekten geldim dedim.doktor iyi bi bayana benziyo bu aradasuratsız diil.kan aldırdım.hormonal değerlerime bakacakmış.şimdi netten baktım,benim yumurtlamamla ilgili bu değerler.ben doktor diilim ama,iyi gibi görünüyo netten araştırdığım kadarıyla.yarında detaylı ultrason çekilecek.ben yarın doktora sorucam bal tarçın çörekotu karışımını.bide şu hayıtotu,civanperçemi,çobançantası gibi bitkileride çayını yapıp içsemmi diyede sorcam.maranki çok övüyo bu bitkileri kocamda keçilik etmeyip içse şu keçiboynuzu pekmezini..
iştahın açıldığına göre inşallah hamilesindir canım :119: hamilelik belirtisi vallaaa
cnm az önce nette biraz baktım da şöyle bir görsel ve yazı buldum yumurtamızın reseptörleri bazen negatif bazende pozitif oluyor negatifken yanlızca erkek sperm hücresini kabul ediyor ve dişi sperm hücresini itiyor pozitifken de dişi sperm hücresini çekiyor ve erkek sperm hücresini itiyor zaten biz erkek bebek diyetini bu sebeple yapıyoruz ya yumurta reseptörlerimizi tuzlu yiyerek negatif yapmaya çalışıyoruz bende böyle biliyorum kullanılan bazı yöntemlerdede böyle yazıyor ama bilemiyorum tabiii farklı bir yaklaşımda olabilir tabii
sülümanın fragmanını izledimdee
hürrem cocuguu dogurunca oglanmı diye soruyor direkt
bidee bebegi gördünüzmü yaaa ne kadar güzell maşallahh,bidee gülümsemesii cok şekerdiii
amın cnm ıns amınkızlar hepinize günaydınlaaaaarr nasılsınız bugün
umut bitanemmm hiç üzülme canım belki bu ay birlikte hamiş kalırız
Damla canım evliliğiniz daha çok yeni benim bir arkadaşım vardı hiçbir problemi yokken 5 aya kadar hamiş kalamadı sonra 5 aylık evliyken hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var hormon tahlili yaptırdığın iyi olmuş bir sorun olduğunu sanmıyorum ama en azından için rahatlar binşaallah tez zamanda kavuşursun yavruna
vallah ordan anlaşılacağını sanmam benim her adet döneminde iştahım o kadar çok açılıyor ki
Eren bir karar var telefon ve pc iyimi kötü übizim için
çok güzeldi o bebek yaa gülüşünü yerim ben onun yandan yandan gülüyor uykusunda allahım bu topikteki tüm evlat isteyen arkadaşlarıma gönlündekileri nasip et yarabbim aminnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?