bebek cinsiyet belirleme..

cnm kısmetten ötesi olmuyor biz tedbiri elden bırakmayalımda takdir tabikii Allahtan ben şöyle bişeyde biliyorum hadiste varmış sanırım bir kadın hayızdan temizlendikten sonra 5 gün içinde hamile kalırsa erkek 5. günden 8. güne kadar kız diyodu eşimin kuzenleri 2 side adetten hemen sonra hamile kalmışlar ikisininde oğlu var bazen olbiliyor yani istisnalar var ama sen oğluşuna yum. günü kaldığına göre bunu yumurtlamadan önce yapmalısın bence senin bio bu sene hiç mi tutmuyoki?

inşaallah çiçeğin en kısa zamanda gelir göbüşüne konar cnm

arkadaşım babychico yöntemini bizzat ben denedim.satın aldım ve uyguladım.bi kızım vardı ikinciye erkek olsun istedim ona göre takvim aldım.ve hamlede kaldım.ama benim ikinci bi kızım oldu.kesinlikle inanma.insanları nasıl kandıracaklarını şaşırdılar.hamile kalınca pete sevinmiştim onların verdigi günde hamile aldım diye.oglum olacagına bayagı bi kaptırmıştım kendimi..kesinlikle derim..
burda bi arkadaş daha var şuan kinci kızına hamile ve oda bu takvimle oglu olsun istemişti yen ögrendi kızı olacakmış..tavsiye etmem..

günaydınnn...

ilk benden olsun bu defa ganaydın..ne yapayım evde iki çocuk bri uyusa digeri kalkıyo.büyüselerde bi rahat etsem diyom.bu sferde yok hiç ekleme dertleri daha büyüyor diyorlar.of of..allah hayırlı günler yaşatsın ne dyem..
umutt valla bende sonuç beklyom .kaçta alacan sonucu.araada girer okurum..hayırlısı olsun inşallah senin için..
elarabacım sanada kolay gelsin.bitirmiş sayılırsın temizlgi.maşallah elin hızlıymış..bende grişecem ama accık daha geçsin bakalım.

gunaydın cnm sen ne zaman dusunuyosum 3.yu

Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş

aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok

cnm uzulme ya ınan bende cok ınanmısdım ama

Rabbım daha ruhunu yaratmamıs demekkı

ıns en yakın zamanda kalırsın bcm

Kılzar aksamkı sehzadeyı gordunuzmu

yenı dogan bayıldım ben ona ya

rabbım ıns hepımıze nasıp eder öle

cok yakısıklıy ya bıde ısmını mehmet

koydumu suluman ben bıttım

ınanın yaslar aktı gozumden

gerçekten ne kadar güzel bi bebekti maşallah
bizimde çok hoşumuza gitti eşim öylece bakıyodu yada bana öyle geldi
kadın oğlan oğlan dedi doğurdu valla

Son düzenleme:
umut acaba dogru bcm ya saglık ocagında

yaptırdıgın ıcın dıyom sonucu

pekı adet belırtılerın varmı sen aslında olurdun bugun demı

canım onlar zaten hastaneye yolluyorlar tahlilleri o yüzden 1 gün sonra alabiliyoruz
hatta bende dr dedim yarın falan yükselmezmi acaba dedim
oda kan verdikten sonra eğer hamile kaldıysanyükselir dedi kan verdiğin güne kadar gebeliğin yok dedi
iğne sanırım 1-2 gün geciktiriyormuş bugün yarın olurum zaten benim adetim öyle çok belirtili olmaz

gunaydın cnm sen ne zaman dusunuyosum 3.yu
berilcim benim koca cesaretsiz.istemiyo.üç kız olacagına iki kız iyidir deyip durdu.bi kız daha istemiyorum diyo.ondan habersez kalmaya karar vermiştim nde olsa kalelenmekzorunda diye.ama şimdi üçüncüde kız olursa bana demedgini bırkamayacak eminim.neden iyi korunmadıkbsendemi hata bendemi deyip başımın etini yiyecek.ikinci kızına bile zor alıştı.üçüncüye eve gelirmi bilmem.bende kararımı değiştirdim.onun gönlü olmadan yapmayacagım.zorum kime.madem istemiyirsin dedim.bozaman bende istemiyorm dedim.ibilyom erkek olacagını bilse bi dakka dirmayacak hemen isteyecekte.oda kendinden ümitsiz.korkuyo.o istemedikce bende vazgeçtim((

hımm.olsun kız üzülme allah hayırlısını versin.hem bu daha ilk deneme.bilk igne.benim arkadaş ikinci ignede hamile kaldı.allın izniyle olacak inşallah...

canım iğneli ilk denemem yoksa 5-6 ay oldu
bende onu düşünüyorum şimdi tekrar iğne olabiliyomuyum peşpeşe Elara gelince beni aydınlatsa

kızlar hepinize günaydınlaaaaarr nasılsınız bugün
umut bitanemmm hiç üzülme canım belki bu ay birlikte hamiş kalırız

damla canım evliliğiniz daha çok yeni benim bir arkadaşım vardı hiçbir problemi yokken 5 aya kadar hamiş kalamadı sonra 5 aylık evliyken hamile kaldı şimdi kocaman oğlu var hormon tahlili yaptırdığın iyi olmuş bir sorun olduğunu sanmıyorum ama en azından için rahatlar binşaallah tez zamanda kavuşursun yavruna

iştahın açıldığına göre inşallah hamilesindir canım :119: hamilelik belirtisi vallaaa

vallah ordan anlaşılacağını sanmam benim her adet döneminde iştahım o kadar çok açılıyor ki

eren bir karar var telefon ve pc iyimi kötü übizim için

sülümanın fragmanını izledimdee
hürrem cocuguu dogurunca oglanmı diye soruyor direkt
bidee bebegi gördünüzmü yaaa ne kadar güzell maşallahh,bidee gülümsemesii cok şekerdiii

çok güzeldi o bebek yaa gülüşünü yerim ben onun yandan yandan gülüyor uykusunda Allahım bu topikteki tüm evlat isteyen arkadaşlarıma gönlündekileri nasip et Yarabbim aminnnn

amın cnm ıns amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…