- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.921
aaaaaaaaaa ezel deneme yapcanmı bu ay hadi hayırlısı bioritim yumurtlamaya denk gelmiyo demiştin
bilemiyorum canım yaa çok kararsızım galiba bismillah deyip yumurtlamadan 2 gün önceye kadar çalışacam.ondan sonrası kısmet ama aklım kalacak bu seferde bilemiyorum yani.martta nasıl durum acaba sana da zahmet veriyorum ama
gelmiyor ama baksana biortim tutmayanlar tek ilişkiyle yumurtlama günü hamiş kalıp erkek yapanlar çoğaldı Allah ne dilerse o oluyor canım yaaa bakarsın tuttururum adetin 10. günü doktora bir gideyim yumurtama baksın
umutçum o şurubu ne zaman içmeye başlamam gerekiyor ilişkiden aç gün önce_?
marttada yumurtlama tarihlerin hep erkek günlerin kakule sen bu ay bismillah de sık ilişkiyle dene adetten temizlendikten sonra başla bence gün aşırı ilişkiye zaten senin oğlunda kız günlerind eolmuş hayırlısı
vaaaaaaavvvElara senin icin ve "" TANRI KADINI YARATTI"" diyorumda baska laf etmiyom .......................
gelmiyor ama baksana biortim tutmayanlar tek ilişkiyle yumurtlama günü hamiş kalıp erkek yapanlar çoğaldı Allah ne dilerse o oluyor canım yaaa bakarsın tuttururum adetin 10. günü doktora bir gideyim yumurtama baksın
Günaydin fistiklar nasilsiniz bugün kizlar bi gecmisi okuyacam sakin ben gelene kadar bi sey yazmayin ne cok konusuyonuz yavvv:84::84:
günaydın kızlarrrrr
Umut herşey kısmet işi canım
Kakule nasılsın iii misin?
Minietek doğum günün galiba ,Doğum günün kutlu olsun canım:81:
ben de zaten ona güvenerek yaıcam ezeloğlum da kız günlerinde olunca dedim napalım kısmet.bak geçen ay herşey tutuyodu olmayınca olmuyo işte allahım evlatlarımızı sağlıklı hayırlı versin.hem bu ay çin takvimi tutuyo diye avutayım kendimi
yaa bişey sorucam dün gece geçmişi karıştırayım biraz dedim de biri yazmış karı kocadan kimin kanı tazelenirse onun cinsi olur falan yazmış hatta kocası kan vermeye gidecekmiş.acaba ben yarın kızılaya gidip kan mı versem??bi fikriniz var mı?
heskenacım hayırdırr ne için gidiyon doktoraa ben kacırdımmı? rutin kontrollermii
offf çok bunaldım ben artık bebek olsun istiyorum
bakalım canım tuttuysa burdan herkese bol bol patates ısmarlayacam :125::125::125::125::125:
ayy bu kadınn saf osmanıda aştıı artıkk
ezelllllll :84::84::84::84::84:
bunlar sardı beniiiii tek kaldımmmmm:85::85::85:
kazenin resimlerime bakmıyacagını bilsem cok seksi resimelrimi gösterirdimm sizeee
ama admin erkek olunca insan cekiniyorr
mutlaka görüyordun hereksin resmini diye tahmin ediyorum
bence çin takvimi yüksek oranda doğru sonuç veriyor ama tabiki Allahın taktiri
kakule en son kocanınmı kanı yenilemiş ki sen kan vereceksinkız doğru değil kan yenilenme falan boşver
iki ay önce kan vermişti o yüzden dedim
selam kızlar sık sık girip okuyoruz sizleri süper desteksiniz maşallah birbirinize..
benim de bir kızım var çok istemiştim ben kız olmasını ve çok şükür oldu..yöntem denedin mi derseniz evet sık ilşki..başka bişey denemedim..
kızım 2 yaşına yaklaşıyo..bu senenin sonuna doğru ben de bi yeni gebelik planlıyorum nasipse kızım o zaman 2,5 yaşlarında olcak tabi hemen kalmama ihtimali ve 9 ay gebeliği de baz alırsak..2.bebeyim doğdunda kızım 3-3,5 yaşlarında olacak en az..sanırım iyi bi yaş aralığıdır çok ara verme taraftarı değilim..toplamda iki çocuğum olsun istiyorum..sezeryanla doğum yaptım zaten..
cinsiyet konusunu rabbim bilir elbet ama ben kararsız gibiyim..bi yanım kız istiyor bir yanım acaba erkek mi olsa diyor..eşime göre farketmez ilk çocumun kız olmasını o da çok istemişti çok seviyor kızları..2. de kız olsa sevinir..rabbim sağlıklısını nasip eder inşallah..
yöntemleriniz bana çok başarılı geliyo ve çoğunuz başarıya ulaşıyo..
biyerde babychoice takvimi satıldını duydum çok ilginç geldi aranızda bu takvimi alan bilgisi olan denyecek olan varmı..bilmem çok çok ar<usu olanların bakmasını tavsiye ederim başarısı çok gibi..
yaa bişey sorucam dün gece geçmişi karıştırayım biraz dedim de biri yazmış karı kocadan kimin kanı tazelenirse onun cinsi olur falan yazmış hatta kocası kan vermeye gidecekmiş.acaba ben yarın kızılaya gidip kan mı versem??bi fikriniz var mı?
günaydınnn...
elarabacım sanada kolay gelsin.bitirmiş sayılırsın temizlgi.maşallah elin hızlıymış..bende grişecem ama accık daha geçsin bakalım.
Sabah gelirken ana sağlığına ilaç yazdırmak için girdim benim tahlillerde gelmiş
sonuç Negatif ona görede antibiyotik yazdı beta hcg 1.20 nin altındaymışşş yani yokmuş
aslında her ne kadar hiç belirtim yok desemde iğne olduğum için inanmışım galiba hayırlısı artık denecek bişey yok
canım iğneli ilk denemem yoksa 5-6 ay oldu
bende onu düşünüyorum şimdi tekrar iğne olabiliyomuyum peşpeşe Elara gelince beni aydınlatsa
çok güzeldi o bebek yaa gülüşünü yerim ben onun yandan yandan gülüyor uykusunda Allahım bu topikteki tüm evlat isteyen arkadaşlarıma gönlündekileri nasip et Yarabbim aminnnn
KIZLAR BU SOZ COK HOSUMA GITTI VALLA
SIZLEDE PAYLASAYIM....
Eşini öyle karşılaki; Yanına geldiği zaman en doğru insana kavuştuğunu hissetsin.
Çocuğunu öyle karşılaki;Eve geldiği zaman, en güzel yere geldiğini hissetsin.
Anneni öyle karşılaki;Doğumundaki sancıları unutuversin.
...
Babanı öyle karşılaki;Ömür boyu bir başka çocuğa imrenmesin.
Zengini öyle karşılaki;Gönlünü gördüğünde, kendi gönlünün fakirliğinden kahretsin
canım 14 şubat ve 23 şubat dahil olmak üzere arasındaki tüm tarihler erkek günlerin
24 şubattan 7 marta kadar kız günlerin yani muhtemel yumurtlama tarihin kız günlerine denk geliyor adetinin 11. gününden sonra kız günlerin ama kız olmasın için öncesinden ilişki gerekiyor o tarihlerde erkek günleri bu ayı pasmı geçsen
Elara senin icin ve "" TANRI KADINI YARATTI"" diyorumda baska laf etmiyom .......................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?