bebek cinsiyet belirleme..

aaaaaaaaaa ezel deneme yapcanmı bu ay hadi hayırlısı bioritim yumurtlamaya denk gelmiyo demiştin

gelmiyor ama baksana biortim tutmayanlar tek ilişkiyle yumurtlama günü hamiş kalıp erkek yapanlar çoğaldı Allah ne dilerse o oluyor canım yaaa bakarsın tuttururum adetin 10. günü doktora bir gideyim yumurtama baksın

umutçum o şurubu ne zaman içmeye başlamam gerekiyor ilişkiden aç gün önce_?

Günaydin fistiklar nasilsiniz bugün kizlar bi gecmisi okuyacam sakin ben gelene kadar bi sey yazmayin ne cok konusuyonuz yavvv:84::84:

marttada yumurtlama tarihlerin hep erkek günlerin kakule sen bu ay bismillah de sık ilişkiyle dene adetten temizlendikten sonra başla bence gün aşırı ilişkiye zaten senin oğlunda kız günlerind eolmuş hayırlısı

günaydın kızlarrrrr

Umut herşey kısmet işi canım

Kakule nasılsın iii misin?

Minietek doğum günün galiba ,Doğum günün kutlu olsun canım:81:

5-6 gün önce canım

ben de zaten ona güvenerek yaıcam ezeloğlum da kız günlerinde olunca dedim napalım kısmet.bak geçen ay herşey tutuyodu olmayınca olmuyo işte allahım evlatlarımızı sağlıklı hayırlı versin.hem bu ay çin takvimi tutuyo diye avutayım kendimi

canım beni örnek al bak ben de kız günlerinde olmuş ama yumurtlama günü tek ilişki ve orga...
hadi bakalım inşallah olur bu ay.

Günaydin fistiklar nasilsiniz bugün kizlar bi gecmisi okuyacam sakin ben gelene kadar bi sey yazmayin ne cok konusuyonuz yavvv:84::84:

günaydın hoşgeldin şeker şey

günaydın kızlarrrrr

Umut herşey kısmet işi canım

Kakule nasılsın iii misin?

Minietek doğum günün galiba ,Doğum günün kutlu olsun canım:81:

hoşgeldin iyiyim sağol sen nasılsın

yaa bişey sorucam dün gece geçmişi karıştırayım biraz dedim de biri yazmış karı kocadan kimin kanı tazelenirse onun cinsi olur falan yazmış hatta kocası kan vermeye gidecekmiş.acaba ben yarın kızılaya gidip kan mı versem??bi fikriniz var mı?

bence çin takvimi yüksek oranda doğru sonuç veriyor ama tabiki Allahın taktiri

kakule en son kocanınmı kanı yenilemiş ki sen kan vereceksin kız doğru değil kan yenilenme falan boşver

gunaydın kızlar nasılsınız fazla kalamıcam ama yinede bi ugrayayım dedim bugun yine temizlik yapcam bu gunde mutfag gircem inşallah canım çıkacak yani dun aksam biraz rahatsızdım o yuzden girmedim bi ara girdim geri çıktım

heskenacım hayırdırr ne için gidiyon doktoraa ben kacırdımmı? rutin kontrollermii

Yok canim ya bu ara cene kemigimde bi agri var agzimi acarken kapatirken agri yapiyordu onun icin dis doktoruna gittim uyurken dislerimi cok SIKTIGIMI söyledi ve bir kalip verdi geceleri onu takip uyu dedi ama ben hayatta takamam o kalibi midem kaldirmaz........

offf çok bunaldım ben artık bebek olsun istiyorum

Canim sen bunu bize degil goncana söyle...........

bakalım canım tuttuysa burdan herkese bol bol patates ısmarlayacam :125::125::125::125::125:

Umut sende bizi Patatislemi kandirmaya calisiyon kiz biz biktik artik Patatisden ben Kadayif Dolmasi isterim...................

ayy bu kadınn saf osmanıda aştıı artıkk

ezelllllll :84::84::84::84::84:

bunlar sardı beniiiii tek kaldımmmmm:85::85::85:

Oy canim benim kiyamam sana

kazenin resimlerime bakmıyacagını bilsem cok seksi resimelrimi gösterirdimm sizeee
ama admin erkek olunca insan cekiniyorr
mutlaka görüyordun hereksin resmini diye tahmin ediyorum

Bakmaz kiz benim Has kardesim dermisim................

Son düzenleme:

hoşgeldin Allah bagışlaın kızını
babychoice takvimini iki ikişi denedi erkek bebek için
fakat biri dogum yaptı şuan kzıı var ,
digeri kızına hamile
bioritimde benim verdigim günlerle aynı günelri vermişlerr bu takvimdee

yok kız o yazıyı bende okudumda benim bildigim öyle degil erkek dört yılda bi yenileriş kadın 3 yılda bi yenilermiş dogun tarihinden itibaren 3 erli sayarak belirliyon eşininkinide 4 atlayarak belirliyon mesela ben 1990 lıyım 1993 1996 diyerek hesaplıyon benim kızımda eşimdee bende enson aynı yılda yenilemişiz zaferi ben kazandım

günaydınnn...

elarabacım sanada kolay gelsin.bitirmiş sayılırsın temizlgi.maşallah elin hızlıymış..bende grişecem ama accık daha geçsin bakalım.

sagol cnmmm amaa daha cok işim varr.kanepeleri filanda silcemm.
mutfak ve oturma odamın halılarını yıkamıştım üstüne polar örttü örttüm mecburen ,yatak odamın halısınıda yıkıcamm,antredeki küçük yolluklarımıda yıkarım fırsat buldukcaa
yani bahara kadar tüm işleerimi bitirippp bol boll gezcemmm kızımlaa
hazır şuan evdeyken yapayımm işlerimi.

hayırlısı olsun umutcummm ,sıkma canını

canım iğneli ilk denemem yoksa 5-6 ay oldu
bende onu düşünüyorum şimdi tekrar iğne olabiliyomuyum peşpeşe Elara gelince beni aydınlatsa

evet cnm olabilriisn tekrar ignee

çok güzeldi o bebek yaa gülüşünü yerim ben onun yandan yandan gülüyor uykusunda Allahım bu topikteki tüm evlat isteyen arkadaşlarıma gönlündekileri nasip et Yarabbim aminnnn

AMİNNNNNNNNN

ayy bayıldım bu yazıyaa
ben bazen eşimi öle bi karşılıyom ki adam evine geldigine ve beni gördügüne bin pişman oluyorr

ezel erkek ve kadın cizgisinin cakıştıgı güne erkek demişsin ama o gün nötr cnm
sen mümkün oldugunca o günü dahil etme ne kız nede erkek gününee
bide yatkın günlerede erkek yada kız günleri diyorsunn.onlarıda ayırırsan daha saglıklı sonuc olur cnm

Elara senin icin ve "" TANRI KADINI YARATTI"" diyorumda baska laf etmiyom .......................

ay cnm utandırdın benii cok tşklerrr
naptın dün doktorda???nasıl gectii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…