- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
duygummmmmmm çok sağoll valla kızlarr şuann çokk duygulandımm ne yalan diyimm beni merak etmişsinizzz çok sevvindimmiyiyim Gurbetcim. nolsun valla ayşem babasından grip kaptı sanırsam hapşuruyor burnu tıkalı nefes zor alıyor sinirleniyor minicik burnu açamıyrum nefes alsın diye.. garip kuşum hırlaya hırlaya uyuyor..
Güleri aradım dün tebrik ettim gördüm oğluşun resmini çok şeker Rabbim nazarlardan esirgesin onları.
Seninkilere sağlıkla ömür bizlerede tatlı hayırlı sağlıklı oğlanlar nasip olsun inşallah.
Karabiber bir gelse oğlum iyi ben iyiyim dese. valla aklım hep onda
iyiyim Gurbetcim. nolsun valla ayşem babasından grip kaptı sanırsam hapşuruyor burnu tıkalı nefes zor alıyor sinirleniyor minicik burnu açamıyrum nefes alsın diye.. garip kuşum hırlaya hırlaya uyuyor..
Güleri aradım dün tebrik ettim gördüm oğluşun resmini çok şeker Rabbim nazarlardan esirgesin onları.
Seninkilere sağlıkla ömür bizlerede tatlı hayırlı sağlıklı oğlanlar nasip olsun inşallah.
Karabiber bir gelse oğlum iyi ben iyiyim dese. valla aklım hep onda
ne kadarlık olmus bebıs cnm ya kız nasıl durdun sormadan :ecrin_bebek:[/QUOTE]duygummmmmmm çok sağoll valla kızlarr şuann çokk duygulandımm ne yalan diyimm beni merak etmişsinizzz çok sevvindimm
ben ve bebek iyiyizz amaa doktor birşey demedi canımm
:)))))
ya kafanızı karıştırmak gibi olmasın ama şu süt ürünleri demişsinizya ben hamileliğim boyunca deli gibi süt peynir yoğurt yedim.Eşim benden beter düşkündür süte ama oğlan oldu.
Bide hep erkek üzerine mi yazıyosunuz yomu kız çocuk için tavsiyeler.
elara sen kızına hamile kaldığın geceyi hatırlıyormusun gız bacım :)
amaninn canlarımm benimmminanın merakta koyduğumm içinn çokk özürrrrrrrrrelbette ki sağlık durumu iyi olsun
ama bi haber versin, kendide nasıl morali yerinde mi acaba ?
ayşee topiğin hayırlı olsun
seni artık başka yerlerden topluyoruz bacım
bizim sayfayıda boş bırakma, takıl ara sıra
kızlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
herkesin kalbine göre versin inş.
bizde çok yiyoruz özellikle peynir çeşidimiz çok olur, ayranada bayılırız.... asitli şeyler tüketmediğimiz için bim in ayranı favorimiz :lepi:
ayşee topiğin hayırlı olsun
seni artık başka yerlerden topluyoruz bacım
bizim sayfayıda boş bırakma, takıl ara sıra
kızlar Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
herkesin kalbine göre versin inş.
elara ,işte yine sık ilişkii oluyoo senindeeeşim seyehatteydi.o gün gelmişti
benimki planlı gebelik oldu.ateş ölcüyordum yumurtlama zamanım için.tabi ozaman bu yumurta catladıktan sonra erkek bebek olur tezini bilmiyordum
sadece hamile kalabilmek için yumurtlama haftasını takip ediyordum
hergün ateşimin derecsini yazıp karşısına ilişki olup olmadıgını kaydediyordum
o kagıt halaa dururr.bu tarihi hayatım bıyunca unutmıcam yani:)
20 ocaktan sonra gün aşırı ilişki olmuştu.benim yumurtlama günüm 25 ocaktı.
elara ,işte yine sık ilişkii oluyoo senindee
ya şimdii eşimm aradııı görümcemm bugünn oğlunuu doğurmuşş ALLAHIMM banada kısmett et yarabbimmmm
kızlar çogunlukla erken boşalan erkeklerin oğlu oluyormuş, yani kadının orgazmı şart değil..... zorlamayın kendinizi :kedi:
duygucumm onu bende duydummGaziantepliyim ben aslen. benim yengelerim oğlan delisidirler çünkü babaannem oğlan torun ister
babaannem ard arda 10 çocuk doğurmuş araları 2 yaş 10uda oğlan biri ölmüş 9 erkek kardes babamlar.
8 amcam ve yengem var. ama hepsi 4 kız bir oğlan 3 kız bir oğlan çocuk yaptılar.. hepsi oğlanı bulmak için önden 3-4 kız cocuk yaptılar
Kemal bayındır diye bir doktor var antepte. neye dayanarak yapıyor diyet mi veriyor takvimmi veriyor bilmiyorum ama o yardımcı oluyormuş erkek bebiş için.
elara ,işte yine sık ilişkii oluyoo senindee
ya şimdii eşimm aradııı görümcemm bugünn oğlunuu doğurmuşş ALLAHIMM banada kısmett et yarabbimmmm
gorumcenın ılkmı bebısı cnmınsallah cnm rabbım hepımıze nasıp etsın benım gorumcemınde 4 sene olmadı 7 ay once oglu oldu o yuzdn ınan hıc gıdesım yok karadenıze sımdı bılıyom nısbet yapacak gorumcem yapmazda kaynansı falan bak doguramadın bı erkek al gorumcen dogurdu dedılermı ben bıtıryorum moralmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?