bebek cinsiyet belirleme..

meral tüzün var izmirde doktor. dr sitesi adlı sitede soru sormuştum konuyla ilgili bana vajeni alkali yapmalısın demişti erkek bebiş için. bikarbonatlı su ile vaginal duş dedi. kendisinin de bir kızı bir oğlu var doktor hanımın

sagolbilgi için cnm
özelliklee doktordan böle bilgiler duymakk bizi rahatlatıyorr

feyza canım i,nşallah ters bi durum yoktur
elara canım benim kaçırdığım bişilermi var anlamadım...yeni yöntemlermi var kızlar banada söleyin yaa
berracım ben şuan adetliyim.o dediğin fitili ne zaman kullandın bittiği zaman başlasam yumurtlama günüme kadar.sonra yumurtlama günü bıraksam olurmuki acaba...ben bu ay yine deniycem kızlar.banada dua edin.inşallah benimde yumurtam sağdadır..iğne olucam ve şu fitil işini iyce anlamam lazım.berra n e zaman kullandın canım...

feyza79 dan alinti

kızlar vajinal duştan sonra kızı olan bi arkadaşım var.üstelik bazı kadınlarda tüplerin iltahaplanmasına bile sebep olabilen zararlarıda varmış.haberiniz olsun.fitil olayı biraz daha mantıklı en azından vajinal bölgeye daha ii uyumlu bir kimyası vardır heralde...
ben üç kez denedim olmadı..ha deyince olmuyo zaten...ne kadar daha deniycem bilmiyorum

inşallah önemli bir şey değildir gurbetcim.ama yinede dr görmesi lazım.tansiyon problemi vardı onun allah korusun..önce kendi sonra bebişin can sağlığı söz konusu allah korusun

cm ilk sayfaya yazdım yöntemleri
onlardan başka yeni kaydadeger bi bilgi yok şimdilik
ayrıca berranın kullandıgı ilac doktora danışmadan kullanma.
prospektesöndeki yazılanlara göre o enfeksiyon mantar ilacı gibi geldi bana
ph derecsini dengeliyor.yüksekse düşürüyor yani.
bugün doktora gicek sorcak bakalım ne için kullanıldıgını
sen takip et burayıı.ben ilk sayfayı devamlı güncelliyorumm

feyza79 dan alinti

ah canım feyzamm.inşallah bi sorun teşkil etmez.ben bazen duymuştum.rahimi dikiyorlarmış..dogumu engellemek için..

canım üzülme.yavaş yavaş olsun.yeterki istedigin olsun dimi..

enfeksiyon ve mantar oluşması için en uygun ortam alkali ortamdır.
duşla ph dengesi bozuluyor enfeksiyona yol acabiliyorr
bende karbonatlı duşu sadece 1 kez denicem.o ay tutmazsa bidaha denemeyi düşünmüyorum

sen yumurta takibi yaptırıyormusun

zaten sezeryan oluoyrdu doumlari valla bilmiyorum simdi gidecek cocuklari dusunuyor bende dedim gelirim benim ufaklikla anamin evinde bakarim isler karistiiiiiiiii has. yatabilir belki

kızlar yumurta takibine kadar olan kısım tamam.oraya ekliyeceginiz bilgi yeni bilgi varsa lütfen söleyin ekliyim
yada yazdıklarımın içinde yalnış,eksik bilgi varsada uyarın düzeltiyim

yumurta takibi,klome,catlatma ignesi
bildigim tüm takvimler
bu forumda cinsiyet ile ilgili yararlı linkler
netteki bu konu hakkındaki linkleri
bide buraya yazan üyelerden alıntılar

bölümlerini daha düzenlicemm.bekleyin anacımm:))
fırsat buldukca yazacam yani

kızlarrrrrrrrrr maşallah 2 gün giremedimmm 30 sayfa saymışsınızzz
hamilee kadınıı masa başındaa oturtacaksınız şi,mdii nelere yazdınızz okuyayımm
birde doktorr dünn cinsiyet için birşey demeediiiiiiiiii

bizde merakımızdan çatt diye çatlıcaktık az daha gelmeseydinnn
bebiş nasıl keyfi yerindemi:)
niye cinsiyetle ilgili bişi demedi ya.pozisyonmu uygun degildii
ikili testi nezaman yaptırcan

ıns cnm karabıberım bugun dr gıdecektı heralde yanlıs hatırlamıyosam ınsallah erkek tır ya rabbım bızede nasıp eeder ıns... mataamatık demın sorduklarıma cevap beklıyommmmmmmmm cnmm

kızlar bugün nasılsınız, karabiberi bende çok merak ediyorum, arkadaşlar içinde ilk ürünü ondan alacağız :lepi:
kızlar çok sağolunn beni merak etmişsinizzzzz
evett gittimm doktoraaa aç gitmiştimm doktorr bebeğinn heryerinee baktıı acabaa cinsiyetii dermii dedimm amaa demedii sonraa
tatlı şeyler yeyinn gelinnn yarım saat sonraa birdaha bakalımm dedii
amaa doktorr ense kalınlığıylaa yarımm saat uğraştıı tamm ölçüü almakk istiyorumm dedii ve benimm sıpaa doktorunn istediğii pozusyonuu vermediii
karnımııı salladı etdii yokkkk yinedee dönmediii yarım satte ancakk çekebilidi ensesiniiii
bende sormadımmm kadınn çokk uğaşıncaa
amaa cumaaeskii doktorda yine randevum varrrr
dünn gittiğimm doğumuu yapacağımm yerrrr

bizde merakımızdan çatt diye çatlıcaktık az daha gelmeseydinnn
bebiş nasıl keyfi yerindemi:)
niye cinsiyetle ilgili bişi demedi ya.pozisyonmu uygun degildii
ikili testi nezaman yaptırcan
dün yaptırdımmm 10 gün sonra alacamm
amaaa doktor yarımm saat ensesiylee uğraştııı
cinsiyeti der dedimm amaa dmeedii
2 kızımınn olduğunuu biliyoo
orayadaa baktıı amaa birşeyy demediii sankii banaaa
amaa yüzüü güldüü birazz amaa demediiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…