bebek cinsiyet belirleme..

ıyı aksamlar kızlar
elaracım lıstenı aldım ellerıne saglık cnm cok ama cok tsk ederım ben yarın en ıyısımı bırde cınko hapı alıyım esıme kendımde ıcsemmı cok ıstahımı acıyor cbk kılo alan zor veren bır yapım var cunku.
asagı yukarı bır hafta sonra yumurtlamam gerceklescek ama yınede cınkoyu alıcam bırgunde bırgundur zaten bu ay tutmazsa eylule ertelıycem ozamana kadar zamanımda daha cok olmus olur.Insan oglu tuhafız sanırım en azından ben oyleyım her konuda bırseyı ıstedımmı cok sabırsızımdır hemen olsun ısterım bekleme gıbı luksum olmuyor malesef bu benım en sevmedıgım ozellıgım .sımdı ıstıyorum ya cocuk hemen olsun dıorum halbukı hayırlısı olsun gec olsun ama ıyı olsun oyle ıste

cnm bende aynı şeyi yazmıştım gecenlerde
yumurta catladıktan sonra ilişki yaşanıyor ama hamile kalamıyonuz demiştimm
sizde herhangi bi sorun yok bence.
sorun eşlerinizde:))

bi kac aydır hamile kalamayan arkadaşlar size bi bilgi veriyimmm.mimoza eceiremnur deyyann özellikle sizin için öenmli
cünkü siz catlatma ignesi oldugunuz hale hamile kalamadınızz.
bunun bir sebebini söliyimm

spermlerin sayısı,hareketliligi yada hızı normal seviyede iken hamile kalmak zor olabilir.bunun sebebi de şu:

spermlerin baş kısmında bir kesecik bulunur.
bu keseciğin içerisinde çok sayıda değişik enzimler vardır.
sperm, yumurtaya temas ettiği anda, baş kısımdaki enzimler yumurtanın zarını parçalarlar , sperm yumurtanın içerisine girer ve döllenme başlar.
İşte yumurta zarı ile temas eden spermbaş kısmında bulunan enzimler yeterli aktiviteye sahip değiller ise, yumurtanın zarını parçalayamazlar ve yumurtanın döllenmesi mümkün olmaz. bunun çözümüdee size mesaj attıgım ve özellikle uygulayın dedigim kür.
kürü sölemiyom hazırcılara gıcıklık olsun diyee hahaha
sizde sölemeyinn

kızlar dedigim olay bu işte.spermin başındaki enzimler yeterli degilse böle yumurta zarını parcalayıp içeri giremiyor.
deli dana gibi yumurtanın etrafında dolanıp duruyorr sonrada ölüyor:)

uykum yok benımde kızımla babası uyudu bende oyle arastırma yabıyordum yenı bılgı ogrenebılırmıyım dıye ama sansıma hep hurafeler cıkıyor:))))

ay elara aklıma ne geldı hamıleyken bır cd ızlemıstım spermlerın yumurtayı buldugu anda andan kadının 9 ay boyunce ulstrasyonda bebegın buyume anına duygulandım valla aksam aksam

Bunu yapmak için ise
Sekse başlamadan önce erkeğin sperm sayısının artması gerekiyor. Bunu yapmak içinde erkek bir süre bol pantolon giymeli ve hemen hemen hergün soğuk su ile erkeklik organını silmesi gerekiyor. Bu yöntem erkeğin sperm sayısını arttıracaktır. Böylece bebeğin erkek olma ihtimali yükselebilir.
önce kadının orgazm olması gerekiyor. Cinsel ilişki için en iyi zaman ise adetten sonraki hafta olduğunu unutmayın.

Ayrıca erkek bebek için et tüketiminizi arttırın. Tuzlu kuruyemişler ve cips tüketebilirsiniz. Erkekler bol bol soda içebilir.

Bunlara ek olarak sevişmeden sonra bir süre yataktan kadın yataktan kalkmamalıdır. Cinsel ilişkinin ayakta olması erkek çocuk için en iyi yollardan birisidr. Cinsel ilişkide erkek istekli ve aktifse erkek çocuk olma ihtimali daha yüksektir. Bebek yapma fikri babadan gelmişse erkek çocuk olma olasılığı yüksektir.
alıntıdır

bende bişi izledim az önce cok kötü oldum
rahim agzı kanseri ameliyatını izledimm korkunctuuu
korkmazsan link veriyim sanada :))

Allahım korusun öle kötü hastalıklardan hepimizii

yok cnm ben ızlemyım ben daha bugune kadar dogum vıdeolarını bıle ızleyemedım helekı sezeryanı asla ızleyemem oyle tabı saglık herseyın bası once saglık sıhhat rabbım hepımıze saglık versın

az önce alıntı yaptıgın yazıda erkek cocuk için cips et ve tuzlu kuruyemiş yiyin yazıyor
bunun mantıgı tamamen potasyum ve sodyumm.alkali olayını işin içine katmamışlarr

cips ve tuzlu kuruyemiş sodyum potasyum yönünden zengin.size yolladıgım listede var zaten. et de aynı şekilde
sırf bundan dolayı et tüketin deniliyor.ama bence yalnışş

evet soyledıqın mantıklı cnm zaten bazen bu alıntının tam tersını yazanlarda var netıcesınde kendımıze mantıgımıza hangısı yatıyorsa onu yabmak daha ıyı cok kafa karıstırıcı oluyor bazen ısler yınede sıkmıyorum kendımı hayırlısı dıyorumokadar :)
normal doqumu ızledınmı helal olsun vallahı yabmadıqım halde normal ızleyemem ya ben cok korkuyorum ya ona ragmen normal cok ıstemıstım ama olmadı her ıste bır hayır vardır bak hep rabbımden normal olmasını ıstedım dua ettım 9 aylık hamıleyken gunde 3 4 saat aralıksız yururdum en son gece rahatsızlanınca Allahım hakkımda hayırlısı hangısı ıse o olsun dedım ve son anda kordon dolanması yuzunden acılen sezeryana alındım bu yuzden ıste bazıları anlamadan ıkı satır yazıp gıdıyor ama morelımı hıc bozmuyorum herzaman hayırlısını ıstıyoruz zaten

benim cocugum yok, ama normal doguma girdim, hicte korkmadim ama :) kolay bir dogum oldu oyle bagirma cagirmada yoktu, epiduralle oldu.

hic korkma falanda olmadi yani, nettende bircok dogum izledim. bence kendimizi hazirlamamiz lazim buna

canm o bize laf edenler gizliden gizliye bizi takip ediyorlar emin ol
size mesaj attıktan sonra 7 tane arka arkaya mesaj geldi bana.hepside size yolladıgım listeyi istemiş
kadınların nickini ilk kez gördüm desem yeridir
ben yollamayı düşünmüyorum,lütfen sizde yollamayın
uyuz oluyorum böle hazırcılaraa
anlıyacagınızz misafir olarak bizi takip edenler ortaya cıktıı hahaha

epidural normal dogumla ,sancılı normal dogum arasında daglar kadar fark varr
epiduralle doguranlarr catır catır dogurdumm diyemezlerr :))
ben diyemiyom mesela.epidural aldım ne sancı ne agrı hissetmedim.iki ıkınmada cıktı kızım
inşallah ikinci dogumumda böle kolay olurr

burda yazmaya neden cekınıyorlar anlamıyorum ben cevremdekı herkesede soyluyorum Allahın bıldıgını kuldan saklamanın bır anlamı yokkı daha gunah bence soruyorlar Elı ayagı duzgun olsunda kız erkek fark etmez dıyorlar ben de aynını dıyorum tabıkı elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı olsun hersey ıcın dua edıyoruzda bunun ıcın etmenın yada rabbımden ıstemenın nesı yanlıs .hıc kımsedende cekınmıyorum valla neyse o .eskıden bı yazı okumustum Ümit edeceğini Rabbinden iste dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…