bebek cinsiyet belirleme..

hanımlar
kızlarıma denedim çift sayı çıkıyo valla şaşırtıcı
hadi sizlerde bir deneyin bakalım
yorumlayalım

cnm allah razı olsun valla cok oldum utanıyom ılaclarıda ıstemeye yhu valla bacım rabbım senı cennetın en guzel yerıne koysun ıns bu yardımlarınla daha ne deyım

ayy gamzecim ne güzel dua ettin cnm yaa.hepimizi inş cnm ya.aminn diyorummm
ilac isimlerinide yollıcam bacım ama şuan yollıyamam msj süresi dolamdı.bu gece mutlaka yolarım sana merak etme

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan kızım tuttu vllahıı agustostada erkek gorunuyor 3 cıktı ıns rabbım hayırlısı ıle nasıp eder

amin inş cnmmopuyorumnanaktan

kızlar selam...acilen anadolu yakasında ovulasyon testi bulabileceğim bi eczane adresi lazım....kafayı yiycem bugün kadıköyde o kadar gezindim bulamadım

ayy sen tam bi telaşe müdürüsün:))
netten sipariş verseydin keşkee.ama hayret dogrusu nasıl olmaz eczanelerde

kızlar elara nın alıntı yaptığı yöntemi çocuklarınıza bir uygulayın
şaşırtıcı geldi bana bakalım ne kadar tutacak..

Ya varya çok sevındırdın sımdı benı cömezim ya aranızda beni es geçersin sanmıştım.çok teşekkürler.

cnm burada arkadaşlık süper herkes birbirinin sevincini ve üzüntüsünü paylaşıyor ben burdaki arkadaşlardan çok destek gördüm ..bilgilerini paylaşıyorlar Elara sağolsun bütün sorularımıza elinden geldiği kadarıyla cvp veriyor burası bambaşka bir dünya giremediğim gün uyuyamıyorum valla bağımlılık yapıyor...İYİKİ VARSINIZ KIZLAR sayenizde geçen ayın mutsuzluğunu çabuk atlattım ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…