bebek cinsiyet belirleme..

selam iyi geceler, bu saatte kimse yokmu buralarda acaba?

ben yeni yeni takilmaya basladim gebelik bolumlerine aslinda, daha once tup bebek bolumunde takiliyordum biraz, Allahim sonunda bizede sans verdi ve simdilik hamilelik iyi gidiyor gibi, normal yonden hamile kaldik.

ilk bebegimiz olacak ve cinsiyet aslinda cokta onemli degil benim icin, ama sanirim esim bir erkek cocuk istiyor.. bende simdi kafama taktim eger kiz olur ise sevinmeyecekmi diye kendi kendime kuruntumu yapiyorum ben acaba.. su sayi olayina gore erkek cikiyor, cin takviminde erkek cikiyor, ama buradaki cin takvimine baktigimda kiz cikiyor.

yasim 29, 1 haziranda dollenme olmus diye hesapladim ultrasyondan sonraki verilen haftaya gore.

11+9 da doktora gidecegim, acaba cinsiyet en erken kac haftalikken ogrenilebiliyor bir bilginiz varmi?

bebegin hayırlı olsu cnm
genelde kocalar erkek cocuk isterler ve hatta cok ümitlenirler kesin erkek diye.
kız oldugunu duyunca biraz hayal kırıklıgı yaşarlar ama dogdugu ve az dillendigi zamann ölürler kızları içinnn emin olll
eşindee aynen bu durumu yaşıyacaktırr
daha ilk cocugunuzz sorun etmeyin şimdiden böle şeylerii
takvim olaylarına ben inanmıyorum
sayı yöntemi burdaki herkeste tuttu cok gariptirkiii.
bebeginin 7-8 haftalık ultrason resmine bi bakk.bebek kesenin sagına mı yoksa soluna mı daha yakın???

Hemen yazayim :)

son adet tarihim 3 mayis, genelde 28+7 gun oluyor benim adet donemem baya duzensiz yani, ama nisan ayinda dondurulmus embriyo transferi yaptirmistik, sonucu negatif oldu ve 3 mayista baslayan regl donemimde yaklasik 10 gun falan surdu, normalde 5-7 gun suruyordu. Adet bittikten yaklasik 4 hafta sonra falan geliyordu bir sonraki donemem.

ultrasyon tarihine gore 1 haziranda dollenme olmus oluyor, birde 2 hafta ekliyorlar iste. 31. mayisa kadar tr de tatilde idik, 31. mayista buraya geldik ve iliskiye girdik diye hatirliyor esim ayni gun, ben tam olarak emin degilim ama. tr de tatilde iken ise sanirim en son 28. mayista iliskiye girmistik

simdi resimlere baktim, 7 haftalikken bebis kesenin iyice saginda resimde gozuktugu sekilde. 9 bucuk haftalik resimde ise keseyi kaplamis gibi, sag sol yok yani

resimin sagi, benim solum oluyor herhalde degilmi?

cnm sen sayfaları karıştırdın sanırım.süper anneler sayfası degil burası:)
yinede h.g

dogum kontrol hapından sonra bazı kadınların en az 6 ay cocugu olmuyor.kimisininde hemen oluyor ama bu oran azınlıkta diye biliyorum
cocuk düşünüyorsan bırak bence hapı.hiç cocugu olmayan kadınların hap kullanması gereksizz ve riskli.
ayrıca hapla cinsiyetin alaksı yok.uyduruk haber

burasıda felaket sıcaktı bugün.temizlik yaptım ben pek giremedim foruma.
benim kızımda cok sever suyu.küvetine su koyup balkona cıkarıyorum 1 saat suyun içinde güneşleniyor kızımm.havuzdan hoşlanmıyorum bennn,kızımıda koymamm

elara mesajına yeni baktım.çok teşekkür ederim.bende başladım.önce çok fazla diyet işine inanmıyordum.ama şimdi mantıklı geliyor.allah herkesin gönlüne göre versin.
bişi degil cnm

bende keçiörendeyim
sen neresindesin k.örenin
hadi komşu falan çıkarmışız

kızlar qwertle evlerimizz cok yakın.aynı semtte oturuyoruzz.belkide cok kez karşılaştıkkk

kızlar diette tatlı patates dio ya
bildiğimiz patatesmi yoksa başka bir türümü

google tatlı patates yazınca resmi cıkıyorr

afiyet olsun cnm.
müsli yesen daha iyi olur.meyve suyuylada karıştırabilirsin

slm elara nasılsın canım
kimse yok ikimizden başka

iyiyim cnm sagol.
yazmışsın ama cok sonra gördüm.pc başında degildim

rica ederim cnmm

bişi degil cnmm.aminnn.

sen 3 mayısta regli oldun 10 gün sürdü.13 mayıstan sonra sadece 28 ve 31 mayıstamı ilişki oldu??
bu şartlarda hamile kalman zorrr.cünkü yumurtlamadna cok sonra ilişki olmuış nasıl hamile kaldınn ilginc.yada yumun gec catladıı

bu arada bebek kesenin sagındaysa kızzz ,solundaysa erkekk
seninki sagdaymış kız olabilir.
cinsiyeti belli olunca burayada yaz mutlaka
senide ekliyim listeye takip edelimm

yok yok :) daha fazla iliski oldu tabiikide ben dollenme tarihinden onceki 2 iliski zamanini soyledim. yani ultrasyona gore dollenme 1 haziranda olmus, ondan onceki iliskide 31 mayis ve bir oncekide sanirim 28 mayisti. yani ya 28 mayistaki iliskiden spermler 1 haziranda yumurtaya girdi yada 31 mayistanki iliskiden.

resimi elime alip baktigimda bebek kesenin sag tarafinda.

himm... bakalim ozaman, bende merak icinde bekliyorum, bakalim kac haftalikken ogrenecegim :)

gerci, ben cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama esim pek istemiyor aslinda, ama kizsada kendisini alistirmak istiyorum kiz olduguna, bu yuzden ben kesin ogrenirimde, belki esime soylemem sonucunu eger erkekse, kiz isede soylerim.

benim icin gercekten hic kiz erkek olmus farketmez, zaten ilk cocugumuz ve okadar sene ugrastiktan sonra oldu, saglikli olsunda baska hicbirsey fark etmez diyorum. bende sadece anne olmak istiyorum artik :)

Elara cok tesekkurler sende ilgilendigin icin. ilk 12 haftayi atlatirsam insallah bende biraz rahatlayacagim. insallah hersey yolundadir

_ezel_ ve meysa liste istemişsiniz ama size versem diger isteyenlerede vermek zorunda kalcamm
ben bilgi yada paylaşım cimrisii biri degilim.burda kimse bunun aksini iddia edemez.
ne biliyorsam paylaşıyorumm arkadaşlarla
aktif yazan arkadaşlar zamanlarını ayırıp burda vakit geciriyorlar.netten araştırıyorlar,deneyen arkadaşlara dua edip destek veriyorlarr
ama sadece okuyan kişilerr bana göre hazırcıı.madem ilgin var bu konuya gelirsin bi slm verir derdini anlatırsın bizde yardımcı oluruzz.öle geriden takip edenlere verecek bilgim yokk üzgünümm.
emeksiz yemek bana ters

rica ederim cnm.saglıkla al kucagına inş
eşininde cok taktıgını sanmıyorum cinsiyet konuusnda.her erkek oglu olsun ister.eşindekide masumane bi istekk.saplantı oldugunu sanmıyorum.
bunları düşünüp canını sıkmaa,hamileliginin tadını cıkarmaya bakk
kızın olursada, takılırsın bize bide Allahın izniyle oglun olur ilerde inş:))

insallah :) cok heyecanliyim yaa, her ultrasyon kontrol gununu ip ile cekiyorum, orada gormek kalp atislarini duymak cok muhtesem bir duygu. birde son seger gittigimde biraz hareket ediyordu, bir sonrakindede daha cok hareket eder insallah. ilk oldugu icin birde bukadar cok beklenildigi icin herhalde cokmu abartiyorum herseyi diyorum bazen ama.

Simdi bu basliga aslinda hamilelik ile ilgili seyler yazilmayacak herhalde sanirim? sadece cinsiyet ile ilgili seylermi paylasiliyor burada? yanlis birsey yapmak istemem yani. ustte biraz hamilelikten falan bahsettim ama sanirim yanlis baslik oluyor oyle seyler icin...?

iyi geceler :) ben nobeti devir alirim merak etme

uyku duzenim allak bullak oldu benim geceleri uyuyamiyorum, bi duzene sokmak lazim bakalim hayirlisi artik :)

Elaracım, forumları karıştırmadım arkadaşım. Sadece buradaki dayanışmanız hoşuma gittiği için birşeyler yazmak istedim. Sessiz takipçi gibi görünmek istemedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…