- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.581
selam iyi geceler, bu saatte kimse yokmu buralarda acaba?
ben yeni yeni takilmaya basladim gebelik bolumlerine aslinda, daha once tup bebek bolumunde takiliyordum biraz, Allahim sonunda bizede sans verdi ve simdilik hamilelik iyi gidiyor gibi, normal yonden hamile kaldik.
ilk bebegimiz olacak ve cinsiyet aslinda cokta onemli degil benim icin, ama sanirim esim bir erkek cocuk istiyor.. bende simdi kafama taktim eger kiz olur ise sevinmeyecekmi diyekendi kendime kuruntumu yapiyorum ben acaba.. su sayi olayina gore erkek cikiyor, cin takviminde erkek cikiyor, ama buradaki cin takvimine baktigimda kiz cikiyor.
yasim 29, 1 haziranda dollenme olmus diye hesapladim ultrasyondan sonraki verilen haftaya gore.
11+9 da doktora gidecegim, acaba cinsiyet en erken kac haftalikken ogrenilebiliyor bir bilginiz varmi?
Kızlar merhaba ben geldim. İkinci kızımı 6 ay önce kucağıma aldım. Ara ara foruma giriyorum ama fazla yazmaya fırsatım olmuyor. İnşallah sizde hersey yolundadır. Bebeciklerinizi uzaktan ısırarak öptümmmm.
henüz hiç bebeğimiz yok aslında doğum kontrol hapıyla korunduk hatta daha bırakmadım ilacı aslında biraz korkuyoruz yani doğum kontrol hapından önce geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk aralarda kazalar oldu gibi hissettiğimiz zamanlar oldu ama hamile falan kalmadım sonra ilaca başladık acaba sorun mu var ilaç diye düşünüyoruz bazen
bide yine bu sitede bi konuda iki marka doğum kontrol hapının erkek bebek olma ihtimalini arttırdığını okumuştum bu konuda bilgisi olan var mı_?
ne sıcak yaaa
havuza gittik geldik ama yandık yaa çok yoruldum
kızım sevmiyo havuzu
havuz e'
diyo
evde leğenin içi onun için daha eğlenceli
giderken evi de dağıtıp çıkmıştık işin yoksa onları topla bu sıcaktaa off off
bayılmazsam iyidir
sizler naptınız bugün
siz yazın ben gelince okurum şimdi iş zamanı
bişi degil cnmelara mesajına yeni baktım.çok teşekkür ederim.bende başladım.önce çok fazla diyet işine inanmıyordum.ama şimdi mantıklı geliyor.allah herkesin gönlüne göre versin.
bende keçiörendeyim
sen neresindesin k.örenin
hadi komşu falan çıkarmışız
kızlar diette tatlı patates dio ya
bildiğimiz patatesmi yoksa başka bir türümü
o güne kadar alkali beslenmeyeçalışacam bakalım
yüksek protein değeri olan meşhur bir marka prinç ve buğday gevreği aldım ,
yaklaşık 1 kahve fincanı yarım yağlı sütle su ekledim üzerine sırf sütü az içmiş olmak için
slm elara nasılsın canım
kimse yok ikimizden başka
elaracım liste için teşekkürler canım üzerimizde emeğin çok canım iyiki sizleri tanımışım bulmuşum her ne kkadar yüzünüzü görmesemde hepinizi kendime yakın hissediyorum ...olumunekankayizsmile
neyse çıkayım bari ben.tek başıma sıkıldım bakıp duruyorum...
elara canım banada göndermişsin listeyi.çok ççok teşekkür ederim.rabbim istegimizi geri çevirmez inşllah.önce sizlere nasip etsin.size sevineyim hevesleneyim.sonra rabbim benide görsün..aminn...
allaha emanet olun..zamanım olursa inşallah girerim...
simdi resimlere baktim, 7 haftalikken bebis kesenin iyice saginda resimde gozuktugu sekilde. 9 bucuk haftalik resimde ise keseyi kaplamis gibi, sag sol yok yani
resimin sagi, benim solum oluyor herhalde degilmi?
Hemen yazayim :)
son adet tarihim 3 mayis, genelde 28+7 gun oluyor benim adet donemem baya duzensiz yani, ama nisan ayinda dondurulmus embriyo transferi yaptirmistik, sonucu negatif oldu ve 3 mayista baslayan regl donemimde yaklasik 10 gun falan surdu, normalde 5-7 gun suruyordu. Adet bittikten yaklasik 4 hafta sonra falan geliyordu bir sonraki donemem.
ultrasyon tarihine gore 1 haziranda dollenme olmus oluyor, birde 2 hafta ekliyorlar iste. 31. mayisa kadar tr de tatilde idik, 31. mayista buraya geldik ve iliskiye girdik diye hatirliyor esim ayni gun, ben tam olarak emin degilim ama. tr de tatilde iken ise sanirim en son 28. mayista iliskiye girmistik
sen 3 mayısta regli oldun 10 gün sürdü.13 mayıstan sonra sadece 28 ve 31 mayıstamı ilişki oldu??
bu şartlarda hamile kalman zorrr.cünkü yumurtlamadna cok sonra ilişki olmuış nasıl hamile kaldınn ilginc.yada yumun gec catladıı
himm... bakalim ozaman, bende merak icinde bekliyorum, bakalim kac haftalikken ogrenecegim :)
gerci, ben cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama esim pek istemiyor aslinda, ama kizsada kendisini alistirmak istiyorum kiz olduguna, bu yuzden ben kesin ogrenirimde, belki esime soylemem sonucunu eger erkekse, kiz isede soylerim.
benim icin gercekten hic kiz erkek olmus farketmez, zaten ilk cocugumuz ve okadar sene ugrastiktan sonra oldu, saglikli olsunda baska hicbirsey fark etmez diyorum. bende sadece anne olmak istiyorum artik :)
Elara cok tesekkurler sende ilgilendigin icin. ilk 12 haftayi atlatirsam insallah bende biraz rahatlayacagim. insallah hersey yolundadir
rica ederim cnm.saglıkla al kucagına inş
eşininde cok taktıgını sanmıyorum cinsiyet konuusnda.her erkek oglu olsun ister.eşindekide masumane bi istekk.saplantı oldugunu sanmıyorum.
bunları düşünüp canını sıkmaa,hamileliginin tadını cıkarmaya bakk
kızın olursada, takılırsın bize bide Allahın izniyle oglun olur ilerde inş:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?