bebek cinsiyet belirleme..

günaydınn..yaa yinemi kimse yokk(
kızlar dikkat etmediniz herhalde şu test varya 49+kaçıncı ay hamelimsen ekli dyoya.ya.heryenrde bna erkek çıkardı ama bunda ikiside kız çıktı haa.aceba dogruluk payı varmıkii..bunuda deneyen canlarım amaann herşey olsun işte...

ee başlayanlar varmış okudumm.allah yardımcınız olsun.çook merak ediyorum biliyormusunuz gerçekten tutacakmı diyee.bi ara yapacaktım ya çocuk öyle heyecanlanmıştımki yani stres ve korkudan..benim bu korkum gitmuyo.rahat olamıyorum.aman diyim size rahat olun kasmayın.

Elaracım, forumları karıştırmadım arkadaşım. Sadece buradaki dayanışmanız hoşuma gittiği için birşeyler yazmak istedim. Sessiz takipçi gibi görünmek istemedim:))

hım anladım cnm.bizim sayfa formatında başka bi sayfa daha vardı kapanmış orası .orayla karıştırdıgını düşünmüştümm

haftasonu burda kimse olmuyor helenn
haftta içi cok kalabalık oluyoruzz
49+ lı yöntem bu sayafada herkeste tuttu inanılmaz bişii gercekten
bi gamzenin küçük kızında tutmadı.o kadarda istisna normal:)

evet yaa..inşallah sık ık girerim..yaa şu diyette eşlede keşke vermek zorunda oldugmuz bişey oymasaydı.ben ne içip yiyeceksem yaparımda eşimi nasıl ikna edecegim bilmiyorum.bi ara çıtlatır gibi oldum.sen ikinciden ders almamışa benziyorsun dedi.off moralim çok bozuldu.ben bu adama ne maden suyu.ne keçi boynuzu.nede hap içirebilirim( yahu ben yapsam sadece olmamıki acebakaydirigubbakcemile3

Selam,
Benim su anda alkali diyet yapmaktaki amacim, 3. cocugumun erkek olmasini istemem. 2. gebeligi planlarken de 1. kizima arkadas bir kiz kardesi olmasini istememiz.

Su an uyguladigim diyet hem yumurtanin polaritesini etkiliyor hem de servikal mukus un ph ini yukseltiyor.

Ben "su an isim hatirlamiyorum ama bakinca yazarim" bir arkadasin, "benim ph 5 cikti hamile kalsaydim kesin y ler olur x lere yol acilirdi " tarzindaki mesaji uzerine yazdim. Baska bir arkadas da benim 7 ama bir de hamile kalabilsem demis ona mukabil... Duzenli ph i bunun icin olculmedigini anladim ama bu konuyla ilgili bir yanlis anlasilma oldugunu gorup yazmak istedim.

Biraz once de belirttigim gibi, idrar ph ini kontrol ederek Vj icindeki alkali ortami tahmin edemeyiz. Idrar PH gunluk beslenmeye gore yanit verir. ve ph degeri bugun yuksek ertesi gun alcak olabilir.
Vj ortaminin ph i ise, ozellikle alkali ya da asidik duzeylerden birine daha fazla egiminiz varsa 6 haftalik bir diyetin sonunda degistirilebiliyor. Bununla ilgili cesitli arastirmalar ve yayinlanmis makaleler var.. Ve cogumuzun bildigi gibi Alkali ortam erkek sansini arttiriyor, asidik ortam da kiz bebek sansini arttiriyor. Tabii ki tup bebekten baska hic bir yontem cinsiyet belirlemede %100 degil. Ancak, okuyup takip ettigim bir sitede deneyip basarili olanlar hic de az degil. yanlis hatirlamiyorsam, 96 basarili 21 basarisiz.. Denemeye deger diyorum. Site ingilizce arzu edenler olursa link atabilirim ozellerine..

Bu arada ben kizlarima hamile kaldigimda dijital ph olcer im yoktu.. Ama diyetim gayet asidikti. Ve alkali diyete baslamadan once de ph imi olctugumde 4 diyordu. Bu bahsettigim sitede de 4 ph ile kiz cocuguna hamile kalan cok fazla. (ki zaten faktorlerden biri de ph in 4 e indirilmesi((kiz cocuk icin))

Insallah cok karisik anlatmamisimdir.. bilmiyorumkismile

bana göndersene olinkii....momofcumm.sen nasıl bi yöntem uygulamayı düşünüyorsun erkek bebek için.

yinede teşekkür ederim ama burda helenx karabiber ve bazı arkadaşlar beni tanırlar bende ikinci kızıma adetin 12. günü tek ilişkiyle hamile kaldım bunu ve başka bir iki konuyu burda paylaştım şimdi sizler rahatsınız benim 2 çocukla pek zamanım olmuyo ama hergün yazdıklarınızı takip ediyorum ama mesaj yazamıyorum hazırcı olsam yazdıklarınızı takip etmem diye düşünüyorum sizinde ikinci bebişini,z olunca beni daha çok anlıycaksınız yinede cevap verdiğin için sağol allahım burda ne isteniyosa dualarına cvp verir inşallah emekleriniz boşa gitmesin
hoşçal

gunaydın kızlar nasılsınız
benım ufak bır sorunum var ve yardımlarınıza ıhtıyacım var okadar okumama notlar almama ragmen ne yaabcagımı bılemedım
adetımın 8.gununden berı atesımı ve ovulasyon kıtlerını yabıyorum degerlendırme yabarmısınız
8.ci gün ateş 36.1 test ıkıncı cızgı sılık
9.cu gün ateş 36.1 test ikinci cizgi sılık
10.cu gün ates 36.2 test ikinci cizgi sılık
11.ci gün ateş 36.1 test ikincicizgi sılık
12.ci gün ateş 36.4 test ıkıncı cızgı bıraz koyu
13.cü gün ateş 36.1 test ıkıncı cızgı sılık
14.cü gun ates 36.1 test ıkıncı cızgı aynı koyulukta olmasada cok yakın

ben 12.ci gun yumurtlarım bugun yarın dedım ama ertesı gun sılık cıkınca bugunu bekledım bugunde yukardakı gıbı ıkıncı cızgı aynı olmasada cok yakın ancak atesım cok dusuk ben atesımı sabahları yataktan kalkmadan 7 30 da olcuyorum sımdı testle bırlıkte olctum 36.5 atesım ama sanırım yataktan kalkmadan oncekını dıkkate almam lasım oylemı yanı:S bugun yumurtluyor olabılırmıyım testlerı hergun saat 2 30 da yabıorum 4 saat sonra tekrar mı yabsam yarını beklesem gecmı kalmıs olurum ne yabıcam ben yaa

kızlar ben geldımmmmmmm
daha yneıce arabayı yerlestırdık aman 3 cocukla tatıl neyıme topla topla bıtmıyoooooooooo::):)):):): bıde 4. oldumu tmm ben evdeyımmmm:):)):):
gamzecım cnm vallahı zordur tahmın edebılıyorum ama olsun tadını cıkar vallahı denız kum gunes :)

cnm ya senın ısın daha zor ıkı cocuk bırde bebegın Allah kolaylık versın ıns

gitti gidiyordan alacaksın
3 günde geçer eline
bende gg den aldım aynı gun yollayanlarda var cnm hem benımaldıgım 16 test 18 ytl olandı sımdılık memnunum
ıkı tane dogurmussun 3 cu senın ıcın daha kolay olur hıc dusunme bıle nekadar guselkı rabbım erkek evlat nasıp ettı o azımle emınım dogumun daha kolay olacaktır rabbımın ıznıyle

bende sabah dr gittim
5 ağustosta gel dedi
sağ ve sol tarafta yumoşlar var
5 ine kadar hangisi büyürse artık
inşallah bu sefer sağ taraftan olur
hadı hayırlısı cnm dılerım gonlunce olur Allah buyuk hepımızın hakkın hayırlısı

ben bu sene denıze gıtmıyorum aslında su alkalı olayı ıcın dusundum ama mubarek aylardayız dıye cekındım acıkcası kızımıda sımdılık balkonda havuzda oyalıyoruz bu senede boyle olsun :)
cnm hakkında hayırlısı rabbım senınde gonlune gore versın ıns Allah sag saglık kucagına almayı nasıp etsın

o bendede dogru cıktı ama anlayamıorum dogruluk payı neye gore degısıyorkı cok ılgınc geldı bana sımdı de agustosta kalırsam erkek cıkıyor 3 ama ıste bu nasıl oluyor ılgınc :)
kızlar dün adet oldum üzüldüm ama sağlık olsun bu ay beni bebiş es geçti ne yapalım...:çok üzgünüm:
Cnm ya saglık olsun tabıkı herseyın hayırlısı uzulme dıycem ama anlayabılıorum ınsan engel olamıyor kendıne ama olsun cnm hayırlı zamanda rabbım nasıp etsın ıns

gızlarrrrrrr süperrr bişi buldum bennnnnnnnnn
diete filan gerek kalmıyorrrr :sm_cool:
elaraa cnm supersın bende arastırmalara devam edıyorum ancak hep hurafe buluyorum yada burdakı bılgılerı buluyorum bilmiyorumkismile
yok cnm sagol.bulmam gereken ,bize lazım olan şeyi buldummmmmmmm:teytey:

Kimse yok sanırım cnm bende beklıyorum bır bılen gelsede benı aydınlatsa bı oncekı sayfada yazdıklarımla ılgılı :)
bende sımdı sofra hazırlıycam mısafırım var bu arada bugun kecıboynuzu kurunu yabtım esımede zorla ıcırdım hehehe kendım aksam karbonatlı suyu ıcerken nerdeyse cıkarıodum allahım ya cok ıtıcı bı tadı var ıcıne lımon sıksam sorun olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…