- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.601
Elaracım, forumları karıştırmadım arkadaşım. Sadece buradaki dayanışmanız hoşuma gittiği için birşeyler yazmak istedim. Sessiz takipçi gibi görünmek istemedim:))
günaydınn..yaa yinemi kimse yokk(
kızlar dikkat etmediniz herhalde şu test varya 49+kaçıncı ay hamelimsen ekli dyoya.ya.heryenrde bna erkek çıkardı ama bunda ikiside kız çıktı haa.aceba dogruluk payı varmıkii..bunuda deneyen canlarım amaann herşey olsun işte...
hım anladım cnm.bizim sayfa formatında başka bi sayfa daha vardı kapanmış orası .orayla karıştırdıgını düşünmüştümm
haftasonu burda kimse olmuyor helenn
haftta içi cok kalabalık oluyoruzz
49+ lı yöntem bu sayafada herkeste tuttu inanılmaz bişii gercekten
bi gamzenin küçük kızında tutmadı.o kadarda istisna normal:)
kızlar ben yeni ,etkili bilgiler buldumm.bilgileri toparlayım mesaj atarım sizee
senin diet yapmaktaki amacın ne? daha önce asidik dietti neden yapmıştınn
servikal mukus ph sını yükseltmek için ayrı bi dietmi var ??? varsa biizmle paylaşırsan sevinirim
mantıken düşündügümde ;
sen baking sodaiçecegi içtikten sonra mukus ph sı arttıysa alkali gıda ile beslenmekle alakalıbşi bu.baking soda dedigin karbonatlı içecekk.
alkali agırlık beslenildiginde idrar ph sıda dogal olarak yüksek cıkacaktır
burda önemli olan geceden kalan idrarla tahlilil yapılmaması.gece idrarı genelde asidik oluyor cünkü.taze idrar olmalı.
bide bizim ph ölcmemizin amacı spermleri saydırmak ,yada ayrıştırmak digil.yalnış anlaşıldı sanırım.
hadi bakalımm.yardımcı olacagımız bişey varmı..aramamızı istedigin..
yok cnm sagol.bulmam gereken ,bize lazım olan şeyi buldummmmmmmm:teytey:
Selam,
Benim su anda alkali diyet yapmaktaki amacim, 3. cocugumun erkek olmasini istemem. 2. gebeligi planlarken de 1. kizima arkadas bir kiz kardesi olmasini istememiz.
Su an uyguladigim diyet hem yumurtanin polaritesini etkiliyor hem de servikal mukus un ph ini yukseltiyor.
Ben "su an isim hatirlamiyorum ama bakinca yazarim" bir arkadasin, "benim ph 5 cikti hamile kalsaydim kesin y ler olur x lere yol acilirdi " tarzindaki mesaji uzerine yazdim. Baska bir arkadas da benim 7 ama bir de hamile kalabilsem demis ona mukabil... Duzenli ph i bunun icin olculmedigini anladim ama bu konuyla ilgili bir yanlis anlasilma oldugunu gorup yazmak istedim.
Biraz once de belirttigim gibi, idrar ph ini kontrol ederek Vj icindeki alkali ortami tahmin edemeyiz. Idrar PH gunluk beslenmeye gore yanit verir. ve ph degeri bugun yuksek ertesi gun alcak olabilir.
Vj ortaminin ph i ise, ozellikle alkali ya da asidik duzeylerden birine daha fazla egiminiz varsa 6 haftalik bir diyetin sonunda degistirilebiliyor. Bununla ilgili cesitli arastirmalar ve yayinlanmis makaleler var.. Ve cogumuzun bildigi gibi Alkali ortam erkek sansini arttiriyor, asidik ortam da kiz bebek sansini arttiriyor. Tabii ki tup bebekten baska hic bir yontem cinsiyet belirlemede %100 degil. Ancak, okuyup takip ettigim bir sitede deneyip basarili olanlar hic de az degil. yanlis hatirlamiyorsam, 96 basarili 21 basarisiz.. Denemeye deger diyorum. Site ingilizce arzu edenler olursa link atabilirim ozellerine..
Bu arada ben kizlarima hamile kaldigimda dijital ph olcer im yoktu.. Ama diyetim gayet asidikti. Ve alkali diyete baslamadan once de ph imi olctugumde 4 diyordu. Bu bahsettigim sitede de 4 ph ile kiz cocuguna hamile kalan cok fazla. (ki zaten faktorlerden biri de ph in 4 e indirilmesi((kiz cocuk icin))
Insallah cok karisik anlatmamisimdir.. bilmiyorumkismile
gızlarrrrrrr süperrr bişi buldum bennnnnnnnnn
diete filan gerek kalmıyorrrr :sm_cool:
_ezel_ ve meysa liste istemişsiniz ama size versem diger isteyenlerede vermek zorunda kalcamm
ben bilgi yada paylaşım cimrisii biri degilim.burda kimse bunun aksini iddia edemez.
ne biliyorsam paylaşıyorumm arkadaşlarla
aktif yazan arkadaşlar zamanlarını ayırıp burda vakit geciriyorlar.netten araştırıyorlar,deneyen arkadaşlara dua edip destek veriyorlarr
ama sadece okuyan kişilerr bana göre hazırcıı.madem ilgin var bu konuya gelirsin bi slm verir derdini anlatırsın bizde yardımcı oluruzz.öle geriden takip edenlere verecek bilgim yokk üzgünümm.
emeksiz yemek bana ters
gamzecım cnm vallahı zordur tahmın edebılıyorum ama olsun tadını cıkar vallahı denız kum gunes :)kızlar ben geldımmmmmmm
daha yneıce arabayı yerlestırdık aman 3 cocukla tatıl neyıme topla topla bıtmıyoooooooooo::):)):):): bıde 4. oldumu tmm ben evdeyımmmm:):)):):
cnm ya senın ısın daha zor ıkı cocuk bırde bebegın Allah kolaylık versın ınscanım hiç sorma birde ev öğleden sonra güneş gören ev kışın iyi oluyorda yazın çekilmiyoo
şuan bile kan ter içindeyimm bennn
klımalar işe yaramıyoo sankiii
evet adanadayım ve mersine yakınız ama denizde biz adanada var oraya gidiyoruzz
hatta istanbula gitmeden önce 3 gün kaldıkk orda
bende gg den aldım aynı gun yollayanlarda var cnm hem benımaldıgım 16 test 18 ytl olandı sımdılık memnunumgitti gidiyordan alacaksın
3 günde geçer eline
ıkı tane dogurmussun 3 cu senın ıcın daha kolay olur hıc dusunme bıle nekadar guselkı rabbım erkek evlat nasıp ettı o azımle emınım dogumun daha kolay olacaktır rabbımın ıznıyleeh işte ben 2 tane çatır çatır bağırarak doğurdum iştee:roflol:
ayyyyyyyyy doğum korkularımm başladıı benimmm
şu epiduralii düşünüyorumm ama doğuramazsam diye korkuyorummmm
şu göktuğuyu bir doğursaydım kızlar yaaaa :Saruboceq:
çok fenayımm
:gitme:
hadı hayırlısı cnm dılerım gonlunce olur Allah buyuk hepımızın hakkın hayırlısıbende sabah dr gittim
5 ağustosta gel dedi
sağ ve sol tarafta yumoşlar var
5 ine kadar hangisi büyürse artık
inşallah bu sefer sağ taraftan olur
ben bu sene denıze gıtmıyorum aslında su alkalı olayı ıcın dusundum ama mubarek aylardayız dıye cekındım acıkcası kızımıda sımdılık balkonda havuzda oyalıyoruz bu senede boyle olsun :)ne sıcak yaaa
havuza gittik geldik ama yandık yaa çok yoruldum
kızım sevmiyo havuzu
havuz e'
diyo
evde leğenin içi onun için daha eğlenceli
giderken evi de dağıtıp çıkmıştık işin yoksa onları topla bu sıcaktaa off off
bayılmazsam iyidir
sizler naptınız bugün
siz yazın ben gelince okurum şimdi iş zamanı
cnm hakkında hayırlısı rabbım senınde gonlune gore versın ıns Allah sag saglık kucagına almayı nasıp etsınhimm... bakalim ozaman, bende merak icinde bekliyorum, bakalim kac haftalikken ogrenecegim :)
gerci, ben cinsiyetini ogrenmek istiyorum ama esim pek istemiyor aslinda, ama kizsada kendisini alistirmak istiyorum kiz olduguna, bu yuzden ben kesin ogrenirimde, belki esime soylemem sonucunu eger erkekse, kiz isede soylerim.
benim icin gercekten hic kiz erkek olmus farketmez, zaten ilk cocugumuz ve okadar sene ugrastiktan sonra oldu, saglikli olsunda baska hicbirsey fark etmez diyorum. bende sadece anne olmak istiyorum artik :)
Elara cok tesekkurler sende ilgilendigin icin. ilk 12 haftayi atlatirsam insallah bende biraz rahatlayacagim. insallah hersey yolundadir
o bendede dogru cıktı ama anlayamıorum dogruluk payı neye gore degısıyorkı cok ılgınc geldı bana sımdı de agustosta kalırsam erkek cıkıyor 3 ama ıste bu nasıl oluyor ılgınc :)günaydınn..yaa yinemi kimse yokk(
kızlar dikkat etmediniz herhalde şu test varya 49+kaçıncı ay hamelimsen ekli dyoya.ya.heryenrde bna erkek çıkardı ama bunda ikiside kız çıktı haa.aceba dogruluk payı varmıkii..bunuda deneyen canlarım amaann herşey olsun işte...
Cnm ya saglık olsun tabıkı herseyın hayırlısı uzulme dıycem ama anlayabılıorum ınsan engel olamıyor kendıne ama olsun cnm hayırlı zamanda rabbım nasıp etsın ınskızlar dün adet oldum üzüldüm ama sağlık olsun bu ay beni bebiş es geçti ne yapalım...:çok üzgünüm:
elaraa cnm supersın bende arastırmalara devam edıyorum ancak hep hurafe buluyorum yada burdakı bılgılerı buluyorum bilmiyorumkismilegızlarrrrrrr süperrr bişi buldum bennnnnnnnnn
yok cnm sagol.bulmam gereken ,bize lazım olan şeyi buldummmmmmmm:teytey:
gızlarrrrrrr süperrr bişi buldum bennnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?