bebek cinsiyet belirleme..

bu takvımdıger takvımlere gore 3 gun onde gosterdı cnm zaten bakıcaz artık nasıl olcaqına belkı bı hıs belkı bırsey bılmıorum ama ben cok ınanıorum hayırlısı artık

bu takvımdıger takvımlere gore 3 gun onde gosterdı cnm zaten bakıcaz artık nasıl olcaqına belkı bı hıs belkı bırsey bılmıorum ama ben cok ınanıorum hayırlısı artık

Allah gönlüne göre versin canım
bugün piknikte liseden bi alt sınıftan bi kız arkadaşı gördüm
iki kızı olmuş
ve ikinci sanırım down sendromlu
yani ikinci çocuğum erkek olsaydı keşke dememiştir de
yine kız olsaydı da sağlığı yerinde olsaydı keşke demiştir dedim.
Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum
o yüzden yatıp kalkıp şükretmemiz, hamdetmemiz lazım
önce Allah'ın bize verdiklerini hatırlayıp
'Rabbim sen bana bi sürü bişey verdin ama ben yüzsüzlük edip şunu da istiyorum'
diyebilmek lazım.

ben gidip mutfağı topluyum.
yatamıcam bu gidişle

cok dogru dıyorsun Alah yardımcı olsun Zaten hep dıyoruz onemlı olan saglıklı olması hayırlı evlat olması eger olmayacaksa erkekde kızda olmasın rabbım hakkımızda hayırlısını versın dıyorum ve saglık bır kızım olduqu ıcınde hamd olsun hep sukredıyorum rabbıme

günaydın kızlarrrrrr
ben geldim
1 hafta öyle çabuk geldi geçtiki
tatil çok güzeldi , tatilin kötüsü olmaz zaten dimi :))
bu arada tatile gitmeden dr gittim ctsi günü , binbir zahmetle sağ yumurtan olgunlaşmış 2veya 3 gün sonra tahminen çatlar dedi ve beni sıkıştırdı neden soruyosun neden çatladığını bilmek istiyosun gibi
daha sonrada herşeyi doğal dengeye bırak falan dedi anladı yani
Elaracığım ;
benim son satım 14/07 ve ilk denememizi 25/07 de yaptık daha sonrada kandildi , ertesi günede ben cesaret edemedim ve denemedik korunmasız olarak
bilemiyorum ama sanmıyorum kaldığımı

gerci sen şimdi gecmişi okyorsundur.oku oku öglene kadar anca biter :))
kızlar pc donuyor gecmişe cevap veremiyorummmm
kızım uyuyunca tekrar denerimm

gerci sen şimdi gecmişi okyorsundur.oku oku öglene kadar anca biter :))
kızlar pc donuyor gecmişe cevap veremiyorummmm
kızım uyuyunca tekrar denerimm

yok pek düşünmüyorum bayağı sürer sanırım :))
ne var neyok yeni neler var sizler bana söylersiniz :))

herkese günaydııııııııııııııııın
elera bulduğun bilgiden bizi mahrum etme bacım...
özelliklede ben 6-7 gün sonra temel atma çalışmalarına başlıcam ya tekrar

anladım momof
sen nezaman düşünüyorsun bebek

Kasim da denemelere baslayacagiz, hayirlisiyla hihoyyyt

Helencigim, guzel kizlarin ne yapiyorlar?? Gorusemiyoruz bir zamandir, benim misafir donemim su an... pek girmeye vaktim olmuyor. Senin de iki bebisle zor oluyordur tahmin ediyorum. Daha dogrusu halini en iyi anlayanlardanim desem yeridir D Op prensesleri benim icin. Linki su an sana dogru ucuyor..

canım kaç gün sonra test yaptırabiliyosun bende merak ediyorum , benim pek ümidim yok ama yinede belli olmaz bu işler

hakkında hayırlısı olsun inş.
neler yaptıgını özelden mesaj at bana detaylı olarakk.
listeye ekledim seni.adet döngün ve beklenen regli günü tarihin eksik.onları da yazz

herkese günaydııııııııııııııııın
elera bulduğun bilgiden bizi mahrum etme bacım...
özelliklede ben 6-7 gün sonra temel atma çalışmalarına başlıcam ya tekrar

kızım uyuyuncaa atacamm mesaj.

ya okumayacam dedim ama valla merak edip başladım bile okumaya :))

hehe tahmin etmiştim

cnm sevindim senin adınaa.yum gününü yakalaman cok denk gelmişş
hakkında hayırlsıı olsun
senide ekliyorum listeyee diger bilgilerinide yazzz

sorun olmazz

bence sen testi baz alarak hareket et.bugün tekrar yap testii.
iki cizgide koyu cıktıktan 12-36 saatler arası ilişki olsunn.bu saatlerde kendini dinlee.trufun yaptıgı gibi sırt üstü yatt içindeki seslere kulak verr:))

49 dan yapılan işlemleribende kendimedenedim büyük kızım tutmadı küçük tuttu zatten matematikte sayılar ya tek ya çift gelir.%50 yani ben mantığını pek anlamadım.ayrıca çok yoğun bir hafta sonu idi 21 tane yemekli misafirim vardı.öldüm sandım.bu gün işe geldim direk sayfalara daldım.daha kimse gelmemiş...

22:12 BoNCuK_, deyyan, gamzecim, hdegirmenci, truf

cnm bak kopy yapıyorumm sana göndermişim
mesaj ayarların kapalı olabilirr

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın canlarımm..
valla hepinizide buldum yaa.ohhh.....
momof canım aldım linki teşekürler.şöyle iş güç bitince bakarım.kızlarım iyi küçükte artık ablasıyla oynamak istiyo.çok neşeli oluyo ablasını görünce..az az emekleme turlarımız başladı..sagolasınn.
meysa canımm.seni bilmezmiyim.beraber geçirdik hamileligimizi.rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bi erkek evlat.
elara bacım diete gerek yok dedinya.valla en çok ben sevindim.araştırmaların bitttimi devammı ediyo.merak ettim.ben geçen bi anlatmaya kalkıştım eşime.işte çinko hapı alması için.sen ikinciden ders almadın herhalde.böyle şeylerle ugraşma deyip durdu.özelden nereyiaraştırıyorsan banada at istersen bende bakayım iki elden olur..yada sen bilirsinn...
eee hanımlar nasılsınızz.ben sıok giremiyorum tabi((

Elaracığım, son sat 14/07
döngüm 26-27
beklenen adet 08/08 veya 09/08
senin dediklerini uygulamaya çalıştım canım
biliyosun diyette pek başarılı değildim
soda falan içtik sağıda yakaladık dedim bi deneyelim
hiç bi belirti yok o yüzden pekde ümidim yok (
kısa yoldan nasıl anlarım Elaracığım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…