- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.801
görüyormusun sen cimcimeyi kesin giyimine falan kendi karar veriyordur bayanssulusmile
evet hayırlısı bakalım
benimde tek ilişki , ama sanki bi gün önce oldu bilemiyorum ertesi gün kandildi o yüzden denedik bizde :)) bakalım hayırlısı
hiç bişey hissediyormusun peki ????
kendimi dinlemek ve umutlandırmak istemiyorum hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum şuan yazlıktayım zaten yakında eczane hastane yok o yüzden elim kolum rahat duruyor evde olsaydım 50 kere test yapardım:)))belirti olarak belim çok ağrıyor göğüslerim sızlıyor..
inş.ikimizde hamişşizdir cnmm..bu sıralar bol bol dua edlim..bu son günler geçmek bilmiyor.offfff((
Benim ilk denemem inşallah dediğin gibi ikimizinde gönlündeki gibi olur
ben erken oldumu diye düşünüyorum ama hayırlısı inşallah
kızlar ögle namazının ardından hacet namazıda kılıp hepinizin nicklerini tek söleyerek dua ettim
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşş
yumurta çatlamadan önce diyemi cnm?yum.takibi yaptırdınmı?
kızlar ögle namazının ardından hacet namazıda kılıp hepinizin nicklerini tek söleyerek dua ettim
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşş
tam olarak takip yaptıramadım dr söylemedi çünkü gerek ok falan dedi
2-3 gün sonra çatlar dedi zorla
birde takvimden bakmıştım
ayrıcada akıntım vardı
ona göre sanki kandil günüydü gerçek olan , tabi bilemiyorum artık hayırlısı tabi
kızlar YÜCE RABBİM DALARIMIZI kabul etsin inş.yardımcı olan arkdaşlardan(truf elara vs..)Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar..sizleri çok seviyorum..
Allah ne muradın varsa versin cnm..Allah razı olsun ağzına sağlık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?