bebek cinsiyet belirleme..

evet hayırlısı bakalım
benimde tek ilişki , ama sanki bi gün önce oldu bilemiyorum ertesi gün kandildi o yüzden denedik bizde :)) bakalım hayırlısı

hiç bişey hissediyormusun peki ????

kendimi dinlemek ve umutlandırmak istemiyorum hiç umrumda değilmiş gibi davranıyorum şuan yazlıktayım zaten yakında eczane hastane yok o yüzden elim kolum rahat duruyor evde olsaydım 50 kere test yapardım:)))belirti olarak belim çok ağrıyor göğüslerim sızlıyor..

bende çok merak ediyorum
benimde sağımda çok batmalar var psikolikmidir bilmiyorum
idrar tahlili için erken henüz , bugünde kan testini sordum ilişkiden 15 gün geçmesi lazımmışki kesin sonuç çıksın dedi
yani bende boş durmadım ama zaten az kaldı hayırlısı olsun

kızlar YÜCE RABBİM DALARIMIZI kabul etsin inş.yardımcı olan arkdaşlardan(truf elara vs..)Allah razı olsun hakkınızı helal edin arkadaşlar..sizleri çok seviyorum..

yumurta çatlamadan önce diyemi cnm?yum.takibi yaptırdınmı?

tam olarak takip yaptıramadım dr söylemedi çünkü gerek ok falan dedi
2-3 gün sonra çatlar dedi zorla
birde takvimden bakmıştım
ayrıcada akıntım vardı
ona göre sanki kandil günüydü gerçek olan , tabi bilemiyorum artık hayırlısı tabi

hayırlısı olsun..beklemekten başka çare yok..eyvahedigeldismile

Elara cnm Allah kabul etsın bende namazdan sonra 4 rekat hacet kılıp dua ettım kendım ve hepımız ıcın bır kactanede duaların kabulu ıcın bıldıgım dualar vardı onlarıda bıtrdım sımdı hayırlısı

elara ben gün almadım daha şuan spiral kullanıyorum çıkardıktan sonra alcaktım çatlatma ignesini herkes vurunabiliyormu doktor gerek yok derse ne olcak

elara 30 gun sonra tekrar yukuluyorsun ya :) ozaman program calısmıyor butun blgılerın ucuyor o yuzden tavsıye etmıyorum enguzelı onun yerıne bıyere not dusmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…