bebek cinsiyet belirleme..

amin cnm.Allah senin dua ve namazını da kabul etsinnn

kızlar ben çıkıyorum denize gidiyoruz burası çok sıcak..oralar nasıl?öpüyorum sizi.

bura da yanıyorrr.ama bizim gidebilcegimiz bi denizimizz yokkkkk:a015:
elara ben gün almadım daha şuan spiral kullanıyorum çıkardıktan sonra alcaktım çatlatma ignesini herkes vurunabiliyormu doktor gerek yok derse ne olcak

doktora sölersin bi kacaydır deniyırz olmuyor cocuk dersin
yum takibi ve cat igensi olmak istiyorum diyebilirisn.
cat ignesini kendin alıyon zaten.doktor sana ne zman vurduracagını sölüyor

elara 30 gun sonra tekrar yukuluyorsun ya :) ozaman program calısmıyor butun blgılerın ucuyor o yuzden tavsıye etmıyorum enguzelı onun yerıne bıyere not dusmek

benim bi not defrterim var .dogumdan sonraki tüm reglim günlerim yazılıdır.halada yazarım aksatmadan.
programada hepsini girmeye gerek yok zaten.son 3 adet gününü girsen yeterli.en cok hoşuma giden tarafı sag alt tarafta cıkan uyarı kısmı:)

kızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?

kızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?

Ben henüz denemeye baslamadım ama kesınlıkle tek ılıskı eğer tutturamazsam su dıjıtal testten alıcam adını unuttum suan gecmıs syfalarda bahsedılmıstı. Hanı su bıraz pahalı olan.

sende daha önce kist varmıydı elif.tedavi mi oldun nldu ben anlamadım

walla ben de anlamadım aslında. geçen ay yıllık kontrol için dra gittim. ultrason sırasında solda yumurtan var aaa sağda da bi kist var sanırım çikolata dedi. ama enfeksiyonunda var emin değilim o yüzden dedi ve vajinal fitl verdi antibiotik. kullan reglin bitsin ve gel dedi. şimdi yine yumurtlama zamanımda gidicem ama adam erteleyip duruyo bakalım noılcak. hiç de bi şikayetim yoktu. hamile kal geçer bu kist istersen değerlendir bu yumurtayı dedi espri yaptı.

elara ilk sayfaya baktım.gerçekten güzel olmuş.bayanların yaşlarını ve eşlerinin de soda içip içmediğini eklesen olur mu.eğer bu sayfayı 6 ay falan takip edilip veriler tam girilirse güzel bir istatistik çıkmış olur.bu tez konusu bile olabilir.çünkü hepsi reeel.bütün güç sende iyi kullan.sevgiler

dün akşamdan beri giremedim.ancak geçmiş sayfaları bitirdi..allah bu güzel günün hatrına isteyen herkese sağlıklı,hayırlı erkek evlatlar nasip etsin.

ayrıca sağ ve sol yumurta bile eklenebilir.oda unsurdu değil miolumunekankayizsmile

kızlar yemek yiyorummm gelin yiyelimmm
menğmü sölüyorumm
1 tabak dolusu tuzlu taze patates kızartması
bol tuzlu limonlu domates
bir maden suyu limonluu
azcıkta yogurtt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…