- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.821
Amin canım Allah kabul etsinkızlar ögle namazının ardından hacet namazıda kılıp hepinizin nicklerini tek söleyerek dua ettim
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşş
Allah kabul etsn cnm ben sadece oturdugum yerde dua edebıldım...Elara cnm Allah kabul etsın bende namazdan sonra 4 rekat hacet kılıp dua ettım kendım ve hepımız ıcın bır kactanede duaların kabulu ıcın bıldıgım dualar vardı onlarıda bıtrdım sımdı hayırlısı
Elara cnm Allah kabul etsın bende namazdan sonra 4 rekat hacet kılıp dua ettım kendım ve hepımız ıcın bır kactanede duaların kabulu ıcın bıldıgım dualar vardı onlarıda bıtrdım sımdı hayırlısı
kızlar ben çıkıyorum denize gidiyoruz burası çok sıcak..oralar nasıl?öpüyorum sizi.
elara ben gün almadım daha şuan spiral kullanıyorum çıkardıktan sonra alcaktım çatlatma ignesini herkes vurunabiliyormu doktor gerek yok derse ne olcak
elara 30 gun sonra tekrar yukuluyorsun ya :) ozaman program calısmıyor butun blgılerın ucuyor o yuzden tavsıye etmıyorum enguzelı onun yerıne bıyere not dusmek
kızlar bişi sorcam
hani tek ilişki deniyorsunuz ya
bu şekilde hamile kalamazsanız sırf hamile kalmak için sık ilişkiye girermisiniz yoksa tutana kadar tek ilişkimi dneersiniz her ay_?
sende daha önce kist varmıydı elif.tedavi mi oldun nldu ben anlamadım
ne zaman denemeye başlıcaktın sen*
yum takibimi yaptırcan kendinmi takip etcen testlerle filan?
elara ilk sayfaya baktım.gerçekten güzel olmuş.bayanların yaşlarını ve eşlerinin de soda içip içmediğini eklesen olur mu.eğer bu sayfayı 6 ay falan takip edilip veriler tam girilirse güzel bir istatistik çıkmış olur.bu tez konusu bile olabilir.çünkü hepsi reeel.bütün güç sende iyi kullan.sevgiler
slmmmmmm kızlar nbr
slmmmmmm kızlar nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?