bebek cinsiyet belirleme..

h.bulduk cnm yollarda kucuklukle ugrstıklarım sayılmazssa:):):) guzel gectım cnm sen nasılsın nasıl kucukluk hadı gel sen beraber yapalım ogluslarımızı :):):):))::)):

teşekkür ederim canım, büyük kızım tuvaletini söylemeye başladı,küçük de tay tay durmaya onlarla uğraşıp duruyorum işte..yapalım canım yaaa şu benim ufaklık biraz büyüse hemen düşünüyorum ama şimdi çok erken daha 10 aylık olmadı..inşallah istediğimiz olur canım benim :)))))))

amin canım inşallah,benim iki kızım var canım büyük iki 24 aylık,küçük 10 aylık,seninde mi iki kız::)))))

ay seninkiler çok küçükmüş
ALLAH yardımcın olsun zorlanıyorsundur mutlaka
benimde 2 kızım var canım
büyük kız 9
küçük kız 4 yaşında
işte kısmet olursa 3. yü deniyorum 2 aydır
RABBİM gönlümüze göre verir inşallahhhhhhh

teşekkür ederim canım küçük ve arka arkayalar biraz:))çok zor oluyor kendimi maratona çıkmış gibi hissediyorum allahtan biraz uslular gece uykuları falan idare ediyoruz işte:))seninkilerin yaşları çok iyiymiş yardımları bile dokunur annesi::)))ben birkaç yıl sonra düşünüyorum ama topiğe girip benim gibi düşünen kızları okumak falan hoşuma gidiyor yorumlara pek katılamıyorum ara ara yazabiliyorum ama herkesten haberim oluyor allah hepimizin istediğini verir inşallah canım:)))))))

herkese mutlu sağlıklı günler diliyorum.gamze hg.bence ekim kasımda hamilelilk düşünenler ateş takibi yapsınlar.enazından fikir edinirsiniz.ben öyle yapacam.şimdiden başladım ateş ölçmeye.

yeni evin hayırlı olsun canım,istediğin değişiklikleri yavaş yavaş yaparsın artık ::)))))))hamilelik nasıl gidiyor sıcaklarla aran nasıl..

canım çok sağoll
sıcaklıkla aram hiç iyii değill burasıı birdee diğerr yerlere göree dahaa sıcakk olann bir şehir
okadar sıcakkiii diğerr odalarda gezemiyorsunn
24 saat klıma çalışıyoo artyıkk yanii okadar kötüü
kışıı sevmemm amaa biran evvel gelsinn istiyorumm artıkk
dahaa zor oluyoo hamile olunca noniscimm yaaa

bilmiyorum (((
bence stresten erken hastalandım
yapamıycam bu işi beceremiyorum

hemenn bıkmaaa
benim yaşadıklarımıı bilsenizz
eşimm yardımmcıı olmuyorduu doktora gitmekk istediğimdee kızmayaa başlamıştıı bilee

inann aklımda olmadığıı zamaanda geldi

ve bende bebek olayınıı kapatmıştımmm
çok stres olmuştummm
istemiyorumm bebek dedikçee eşimm üstüme geldii
1 bebeğimizz daha olacakk diyorduu
o istiyorduu benn yok diyordumm
okadar kararlıydımkii hastalandığımdaa ondan gizlii korunacaktımmm,
ve o ay ben sadecee yine 1 kez izin verdimm
bizim tartışlarımızzz benimm 1 kez boşalmasına izin vermemm diğerr günlerde korundurtmammdııı
neysee okadar kızgınımkii ona,sabah 24 saat hapıı almayaa bile gittimm yokya kalmamışımdırr dedimmm tuvalete bile gittimm yıkadaımmm nerde gidecekk falann düşüncesiyle ilaçtan vazgeçtimm
neysee hiçç aklımaa bile gelmiyoo okadar eminim yanii hamile değilimm diyorumm
demekk istediğimm o ay gün saymadımmmm çok rahatımmm ,sters olmadımmm korunacamm diyee
ama günüm geldii leke var 3 gün geldii hatta lekeyii görünce sağlık ocağıyla bile görüştümkiii sparill taktıracamm diyorumm ilaçç içeriöö olmazsa falan neysee
akıntı çoğalmadııı test yaptımm hamileyimmm
bunlarıı yazdımkiii canımm kafamdann çıkarttığım ay bebeğim geldii
bencee hiçç gün saymayınn

canımm seni çok iyi anlıyorum iki hamileliğimde yaza gelmişti birincisinde doğumu yazın yaptım ikincisinde bütün yaz hamile doğum sonbahar offff bee bir an önce geçse günler doğursan rahatlasan:))))canım bebek için ufak tefek bir şeyler almaya başladınmı ne zevklidir onun telaşı yaa bende bebek kıyafeti almaya bayılırım bana özelden ev adresini atarmısın bebişe ufak bir hediye göndermek isterim ::)))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…