- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.101
kızlar çinko hapını ikinizde i.iyormusunuz yoksa sadece eşler mi ben bi ara antibiyotik kullanmıştım kulağımda iltihap olmuştu o zaman kan tahlilimde sadece çinko eksik çıkmıştı doktor çinko hapı vermişti ben bi ksç tane içtim bıraktım acaba bende kullansam mı eşimle birlikte_?
kızlar merhaba kızım hastalandı dün gece dr.daydık bugun ıse gıtmedım yazamadım size. Hava cok sıcak aılecek dokuluyoruz.ama haberler yınede ıyı dr. Kıstımın kucuk ve onemsız oldugunu sooledı sagdan yumurtlamısım hatta
kızlar merhaba kızım hastalandı dün gece dr.daydık bugun ıse gıtmedım yazamadım size. Hava cok sıcak aılecek dokuluyoruz.ama haberler yınede ıyı dr. Kıstımın kucuk ve onemsız oldugunu sooledı sagdan yumurtlamısım hatta
geçmiş olsun cnm
bugün kimse yok zaten hava sıcakya o yüzden sanırım :))
sağ yumurta olayına sende takılıyomusun benim gibi yoksa ????
kan vermek iyiydi dimi gamze
bi ara burda yazıyodu galiba
erkeklerin kan vermesi iyi oluyo diye
yanlış hatırlamıyorsam
cnm gecmıs olsun ne guzel sagdanmıs ıns hersey gonlunce olsun cnm
Canım çok saol ya cok sevındım ama denemıcem buay dıyet miyet bi yoluna girsin korkuyorum yanlış bisi yapıcam diye.
dıyete basladınmı neler yıyon cnmmmmmm
hım ekmegı kestın yanı oh benBen zaten baya alkali beslenirdim ama et yemezdim artık et yemeye calısıyorum beyaz unu kestim, bol karpuz kayısı soda limon bırde seker ve sut urunlerınden uzak durmaya calısıyorum. Folik potasyum ve quenzem q10 takviye alıyorum alkali su ıcıyorum
Ymrta tereyag muz ve bazı tahıllara alerjim var zaten yıllardır yiyemıorum buyzden alıorum potasyum takviyesihım ekmegı kestın yanı oh ben
deaynen et yemeye daha bı özen gostterırsem olacak bu ıs ya bısey aklma takıldı yumurta yıyonuzmu cnm
Ymrta tereyag muz ve bazı tahıllara alerjim var zaten yıllardır yiyemıorum buyzden alıorum potasyum takviyesi
aaaaaaaaa valla elarayı merak ettım herkesede sordum bı yanıt yok nerde bu kız gırmedı bugun hıc yhu
dememk ki evinde değil yada öneli bir işi var
başka ne olabilir....
bende merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?