bebek cinsiyet belirleme..

kanın rengi ve miktarı kişiye göre degişir
kimi regli gibi olyor ve kısa sürüyor hatta üstüne görme de dediyor buna
kimisinin acık pembe şeklinde geliyorr
kimisinin koyu kahve şeklinde
kızımda pembe geldi benden ilk başlarda. sonrada kahveye döndü

bende önce kahve sonra normal regl gibi ama kısa
yok cidden meraktan idrar testi yapacam
ama değilim bence
ilerki aylara tecrübe olsun teste alışayım :)))

du bakim kızınmı olacak

cnm hadı gozun yadın ıns gonlundekı olur
cnm hadı ıns hamıssındır ınssssss ogglusun olur ama bencede hamıssın dıkkat et kendı cnm tek ılsıkı perhız ooo cnm oglusumuz gelıyo buyk ıhtımal cok yuksek ıns darısı basımızzaaa

Son düzenleme:

Canim benim tabiki herseyin hayirlisi ve rüyan sana cikacak diye birsey yok yakininda hamile baskasi varsa onada cikabilir kacirmis olabilirim sen hamilemiydin?

Bılmıyorum cnm hamılemıyım deqılmıyım yakın cevremdede bıldıgım kadarıyla ablam var oda ıkıncı cok ıstıyor onun bı oglu var ıns onun bır kızı olur rabbımın ıznıyle

ayy Allah korusun trufff inş öle bişi yokturrrrrr
testi yarın yaparımm.

Elara canim bu kadar güzel bilgileri paylastigimiz bir konu acip hepimizin gönlündekinin olmasi icin dualar ederken lütfen kaza kursunu ile hamile kalayim deme yada pipiliyi yakalayacagin zaman kazaya ugra insallah Rabbim mübarek Ramazan ayinda hepimizin gönlündekini verir insallah evlat isteyen kullarinin kucagini bos koymaz insallah erkek istiyene erkek kiz istiyene kiz evlatlar verir insallah ......

elara cnm kazaya kurbanmı gittin test yaptınmı geçmiş çok tam okuyamadım.kaza olmuşsada inş.doğru zamanda olmuştur canım bize okadar yardım ettinki Rabbim sana karşılığını vermiştir inş.herşey gönlünce olsun cnm..

nasıl bakıorsun tatlım banada baksana 19 temmuz reglın ılk gunuydu yumurtlamadan bır gun once ve yumurtlama gunu bırlıktelık oldu

cnm sen ferah tut içini.eger hamileysende erkek olma ihtimali sendede yüksekk
hamile degilsende benim onayım olmadan fiki fiki yapmaa bidahaa:)))

cnm cok sagoll güzel dileklerin için.aminnn diyorummm

cnm kazaya kurban gittigimi sanmıyorum ama 1 gün gecikti reglim.genelde gecikirr ama kızlarda böle deyince birden panik oldum:)
ama sanmıyorum hamile oldugumuu

kızlar bişey sorucam ben kan testi yapsam çıkarmı 3 gün var yaparsam orucum bozulurmu acaba??

evet cnm cıkar kan testinde.
trufun 4 günü vardı cıktı bak
ayrıca kan aldırmak orucu bozmazz

teşşekkürler elaracım yarın cesaret bulursam yaptırıyım beni gazlayın valla ayaklarım gitmiyor negatif sonuç beni çooook üzer..

cnm negatif cıkarsada üzülme vardır bundada bi hayır.bidaki ay denicek cok kişi var.birbirinizle paslaşırsınızz
ama inşallah hamilesindirr

hamile kalamazsan yum takibimi ovulasyon testimi kullancan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…