- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.401
kanın rengi ve miktarı kişiye göre degişir
kimi regli gibi olyor ve kısa sürüyor hatta üstüne görme de dediyor buna
kimisinin acık pembe şeklinde geliyorr
kimisinin koyu kahve şeklinde
kızımda pembe geldi benden ilk başlarda. sonrada kahveye döndü
4 ağustosta regl olacaktım. ha bugün ha yarın derken olmadı bir türlü. dün test yaptık ki pozitif.
en çok şaşırdığım şey de şu oldu. temmuz ayında bir kere deneme yaptık eşimin ananesi vefat etti çünkü. o gün de yumurtlama günüme 3-4 gün kala idi. hiç hamile kalabileceğimi düşünmemiştim. spermler baya bi yaşıyor arkadaşlar :)))anladım bu sayede.
cnm hadı gozun yadın ıns gonlundekı olurAğustos ayı için ciddi ciddi tablo çıkarmıştım. bildiğim bütün yöntemlere göre ortak kız olan günleri işaretlemiştim. gerek kalmadı :))
hayırlısı diyorum.
sayı yöntemine göre kız
çin takvimine göre erkek
rus takvimine göre erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com a göre kız
bakalım hangisi tutacak
cnm hadı ıns hamıssındır ınssssss ogglusun olur ama bencede hamıssın dıkkat et kendı cnm tek ılsıkı perhız ooo cnm oglusumuz gelıyo buyk ıhtımal cok yuksek ıns darısı basımızzaaahayırlısı tabiki
ama günden güne artıyomuş
hemşire arkadaş aradı haber verdi öğlen kan vermiştim
sağol canım Allah tez zamanda sana da nasip etsin
19 temmuz akşam 20,30 da regl oldum
01 ağustos 01,00 da ilişki oldu
tek ilişki diğerleri korumalı
3 günlük perhiz vardı
ay cnm ınssss ıstedıgın gıbı olur ınsss4-5 gün var canım henüz geçmiş değil
inşallah öyledir
hep kutlu doğuma getirmek istemişimdir doğumu
Rabbim öyle denk getircek sanırım
aaaaaa gercektenmı kız hamıs kalayım deme benden habersız :):):):):):)):beraber yapcaz dermısımmmmmm.... ıns gene hamıssen koca pıpılı oglusun olsun cnmmmmmmmkızlar az önce takvime baktım gecen ay 9 temmuzda regli olmuşum
bu durumnda benimde 1 gün gecmiş oluyor:)))
gerci benim hep gecikmeli oluyorr ama hayırısı bakalım
inşallah hamile filan degilimdirrr
truf yada sinam akıntınız nasıl şuan??
her hangi bi belirti varmı.uyku hali,agızda tat degişikligi v.s gibi
umutcum kız harbı ustune gormus olabılırsın ya bendede kanama olmustu ılk hamıslıgımde bıde kısa surmus senın hadı ıns yarın mutlu haberı verırsın bızeeeeayyy hadi bakalım hamileler sıralanmaya başladı
hadi gözünüz aydınkızlar
bende gideyim bi tetst yapayım akşam belki yanlışlıkla hasta olmuşumdur sempatiksalakcinni
cnm cook guzel bır ruya gormussun medıne mekke cnm senın duan kabul oldu ınssss rabbım bızımkılerıde kabul eder ınskızlar 2 hafta önce bi rüya görmüştüm ben de söylücem söylücem hep unuttum
1. rüyamda hülya avşar bi erkek doğurmuştu ve elime vermişti
2. rüyamda mekkeye ve medineye gitmiştim. ravzaya girmiştim
bencede soleme hele ben 4. ye hamıs kalsam kımseye solemeyecem takı karnım ıyıce cıkana kadartrufff eşine haber verdinmiiii
bence eşinden başka kimseye söleme 3 aylık olana kadarr
ayy Allah korusun trufff inş öle bişi yokturrrrrr
testi yarın yaparımm.[/QUOT
hadı merakla beklıyoz:):):):):):):)
akşam kesin test yapacam bende bu hızla kesin hamileyimdir sırnaşık şey
ıcıme hep ustunemı gordun acaba gelıyo valla ıns öledır cnmbenimde aklıma geldi ama
bayağı kan şeklinde oldu sanmam
ama adetim bu kadar kısa sürmezdi sıcaktan sanırım yada çok stres yaptım ondan
hayırlısı olsun kızlar
şaka olsun diye takıldım size , inşallah hepimizin gönlündeki olur
yap yap yarın bı gelıyommussun kızlar hamıleyımmm ınssssssssssssssbende önce kahve sonra normal regl gibi ama kısa
yok cidden meraktan idrar testi yapacam
ama değilim bence
ilerki aylara tecrübe olsun teste alışayım :)))
hayırlısı olsun cnm Rabbım verdıkten sonra ıstemem dıyemem ama ben kızımda hamıleolduqumu bılmeden kız cocuk gormustum ve kızım oldu dedıgım gıbı rabbım hayırlısını versın
elara cnm bak sende hamılemısın yoksa ayyy test yabbbbb yaaa ben heyecanlandım bak sımdı bu arada tsk ederım ruyamı yorumlamıssın hayırlısı olsun tatlım ama su 4 gundur yabtıklarımı gorsenız varsada bebegın tutunabılecegını sanmam rabbım buyuk
umut cnm hayırlısı olsun ya bakarsın onumuzdekı ay beraber baslarız
du bakim kızınmı olacak
ayy Allah korusun trufff inş öle bişi yokturrrrrr
testi yarın yaparımm.
nasıl bakıorsun tatlım banada baksana 19 temmuz reglın ılk gunuydu yumurtlamadan bır gun once ve yumurtlama gunu bırlıktelık oldu
Elara canim bu kadar güzel bilgileri paylastigimiz bir konu acip hepimizin gönlündekinin olmasi icin dualar ederken lütfen kaza kursunu ile hamile kalayim deme yada pipiliyi yakalayacagin zaman kazaya ugra insallah Rabbim mübarek Ramazan ayinda hepimizin gönlündekini verir insallah evlat isteyen kullarinin kucagini bos koymaz insallah erkek istiyene erkek kiz istiyene kiz evlatlar verir insallah ......
elara cnm kazaya kurbanmı gittin test yaptınmı geçmiş çok tam okuyamadım.kaza olmuşsada inş.doğru zamanda olmuştur canım bize okadar yardım ettinki Rabbim sana karşılığını vermiştir inş.herşey gönlünce olsun cnm..
kızlar bişey sorucam ben kan testi yapsam çıkarmı 3 gün var yaparsam orucum bozulurmu acaba??
kızlar bişey sorucam ben kan testi yapsam çıkarmı 3 gün var yaparsam orucum bozulurmu acaba??
teşşekkürler elaracım yarın cesaret bulursam yaptırıyım beni gazlayın valla ayaklarım gitmiyor negatif sonuç beni çooook üzer..
teşşekkürler elaracım yarın cesaret bulursam yaptırıyım beni gazlayın valla ayaklarım gitmiyor negatif sonuç beni çooook üzer..
gamzeee naptınn bittimi temizliginnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?