- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.361
hayırlısı tabiki
ama günden güne artıyomuş
hemşire arkadaş aradı haber verdi öğlen kan vermiştim
adetin kaç gün geçti.inşallah hamilesindir.
ay canım valla agzım kulaklarımda cunku hatırlarsan gecen gun bence truf hamıle demıstım ıcıme dogmustu bırden yazını goruncede aha oglan gelıyor dedım ınanıyorum olcakkkk
belırtılerın varmıydı cnm benım hıc belırtı yok sadece belkı dun aksam usuttum cunku rahmımın agız kısmında kasılma gıbı batmalar var bırde ben eylulde kalırsam daha tecrubelı kalmıs olcaqıma ınanıyorum ama yınede hayırlısı
bu arada aklıma geldı ben kızımda degerım 4.30 cıkmıstı 1.5 haftalık hamıleydım sanırım senınde oyle cok yenı o yuzden cok dıkkat et kendıne
hayırlısı tabiki
ama günden güne artıyomuş
hemşire arkadaş aradı haber verdi öğlen kan vermiştim
adetin kaç gün geçti.inşallah hamilesindir.
4-5 gün var canım henüz geçmiş değil
inşallah öyledir
hep kutlu doğuma getirmek istemişimdir doğumu
Rabbim öyle denk getircek sanırım
evet bencede hamilesin.ben adetin geçtiğini düşündüm.allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
çok sevindim inanki.inşallah yusuf yüzlü bir yusufun olur.
trufcum ıns cnm gonlune gore versın rabbımm
sağol canım Allah sana da nasip etsin tez zamanda
ilk hamileliğim 9 haftalıkken kürtajla sonuçlanmıştı
kalbi durduğu için yine o korku var içimde
sanki kimyasalmış gibi
sanki mollmüş gibi
sanki boşmuş gibi
Allah hayırlısını versin
ayy sağol canım sende adaş annesi olasın inşallah
sağol canım seninde inşallah
burdaki tüm kızların Allah gönlüne göre versin
kızlar normalde cok ruya gorurum ama pek takmam sımdı aksam gordugum ruyayı hayal meyal hatırlıyorum beyaz gelınlık gıymısım mını oynuyorum ama bır suru gelın daha var esımde var benı begensın dıye oynuyorum ben sonra bır sınıfta goruyorum kendımı bır suru ınsan bırtane 3 yaslarında erkek cocuk dıkkatımı cekıyor ona bakıyorum o esnada onun yanında oturan kısı basını oksuyor sonra kım verdı bılmıyorum bırı bana bır gul verdı tam acılmamıs ama cok hos bır guldu kıpkırmızıydı masanın uzerıne koydum dıkenı varmı dıye baktım yoktu hayırlara vesıle olsun ıns ıcınızde yorumlayacak olan varmı
dün akşam idrar testi yaptım negatifti
ay canım valla agzım kulaklarımda cunku hatırlarsan gecen gun bence truf hamıle demıstım ıcıme dogmustu bırden yazını goruncede aha oglan gelıyor dedım ınanıyorum olcakkkk
belırtılerın varmıydı cnm benım hıc belırtı yok sadece belkı dun aksam usuttum cunku rahmımın agız kısmında kasılma gıbı batmalar var bırde ben eylulde kalırsam daha tecrubelı kalmıs olcaqıma ınanıyorum ama yınede hayırlısı
trufcum öle kötü şeyler getirme aklına
en kısa zamanda doktora gitt,gerekirse progestan kullan istersen
şuan bebegin rahme tutunmaya calışıuyor o nednele kendini yormamaya calışş.
izin alma imkanın olsa keşke alabilsen
rahat ol lütfen.inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın
kızlar az önce takvime baktım gecen ay 9 temmuzda regli olmuşum
bu durumnda benimde 1 gün gecmiş oluyor:)))
gerci benim hep gecikmeli oluyorr ama hayırısı bakalım
inşallah hamile filan degilimdirrr
truf yada sinam akıntınız nasıl şuan??
her hangi bi belirti varmı.uyku hali,agızda tat degişikligi v.s gibi
Ağustos ayı için ciddi ciddi tablo çıkarmıştım. bildiğim bütün yöntemlere göre ortak kız olan günleri işaretlemiştim. gerek kalmadı :))
hayırlısı diyorum.
sayı yöntemine göre kız
çin takvimine göre erkek
rus takvimine göre erkek
astrolojiye göre kız
ovülasyon gününe göre kız
yorumcu.com a göre kız
bakalım hangisi tutacak
kızlar normalde cok ruya gorurum ama pek takmam sımdı aksam gordugum ruyayı hayal meyal hatırlıyorum beyaz gelınlık gıymısım mını oynuyorum ama bır suru gelın daha var esımde var benı begensın dıye oynuyorum ben sonra bır sınıfta goruyorum kendımı bır suru ınsan bırtane 3 yaslarında erkek cocuk dıkkatımı cekıyor ona bakıyorum o esnada onun yanında oturan kısı basını oksuyor sonra kım verdı bılmıyorum bırı bana bır gul verdı tam acılmamıs ama cok hos bır guldu kıpkırmızıydı masanın uzerıne koydum dıkenı varmı dıye baktım yoktu hayırlara vesıle olsun ıns ıcınızde yorumlayacak olan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?