bebek cinsiyet belirleme..

gızlar bugün inanılmaz bereketli bi gün yaw
kesin sizin dualarınız kabul olduu.
eşimin ögrenim kredisini bi kac bilezigimi satıp ödedim.500 tl kalmıştı onu ödemedim mahsus.
annengil ödesin onuda dedim.lafa geldimmi evlat okuttuk diyorlar dedim.
bugün 2 kücük altın 300 tl de nakit para vermişler eşime:)))
ayy cok şaşırdımmm mümkün degil vermezlerdi benim gıcıklıgımaa
ama nasıl verdiler halaa şoklardayımm

bu mübarek günlerde Allah onların kalbinide yumuşatmıştır cnm..

cnm reglıme bende bılmıorum duzensız bazen 34 gunde bır bazen 29 :) ortalama 4 5 gun kaldı dıyelım
elara cnm Rabbım daha cok versın ıns cok sevındım ınan sen o dedıklerımıde yab unutma :)
mavı cetvellll erkek oluyor cnm :)

Ben sanırım tırsıom hem olsun ıstıom hemde kararsız kalıorum bakalım beklıyım bıraz daha sızın guzel haberlerınız gercekten bana yetıyor kendım den daha cok mutlu oluyorum

Elara cnm hıc belırtım yok ınanırmısın normal zamanda gelen akıntım bıle yok ne goguslerım ne agrım vs yanı olmadıgına cok ınanmıs durumdayım test yabarsam uzulurum o yuzden korkuyorum acıkcası

ece bence yanı karısmam ıstemem kararını kendın ver ama bırak bende suanda ıcıyorum ama duydugum anda bırakırım kızımdada oyleydı mılyonda bır ıhıtmalde olsa ıcmemek en guzelı ha 3 tane ıcmıssın ha ıcmemıssın oyle dusun cnm

Elara dogru soylemek gerekırse evet cunku bılıyorsun yumurtlamadan bır gun once ve yum gunu bırlıktelık oldu hayırlısı ya

hayılrısı cnmm.ama bu belirsizlikte insanı mahvediyorr
2 ay önce 3 gün gecikmiştii öldüm öldüm dirildimm .cok stress olmuştumm
gercii bu ayda 3 gün gectii
halaa tık yok bendee
yarın kesin test alıp yapcamm

he dogru deqılmı senın hala gelmedı cnm valla ne dıyım bılemıyorum hakkımızda hayırlısı olsun en nefret ettıgım huyum bekleme tahammulum yok bır sey olsun dıyınce hemen yaptım oysa bekleyebılırdımde kendıme kızdım ve ceza verdım o yuzden erken test yabmıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…