- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.281
evet cnm 133 gercekten ıyı bır rakam ıkız olabılırmı acaba
bencedeeeeeeeaman bu gece 8.5 sallantı var kızlar ..
cnm harıkasın valla gule gule harcayınnn::)):)::)500 tl cok yüksek bi zam ama şöle diyim
eşim calıştıgı firma cok büyükk.eşim mevcut işine calışırken başka bi işe verdiler yine kendi bünyelerinde
sonucta trasfer olmuş oluyor.ve maaşınında tatminkar olması gerekiyorr dimi
şuan aldıgı görev cok daha yorucu ve sorumluluk isteyen bi iş.
buna ragmen cok az zam yaptılar.
o nedenle ben cok sinirlendimm.bi kac aydır adamla bu nedenle kötü olduk
aynı maaşı aldıktan sonra niye gectin bu kadar yogun işe ozamn dedim.bunun bi karşılıgı olmalıı
neyse sonuc olarakk amacımaa ulaştımmm.Rabbime hamd olsun:)
ınsssss boncukcuk rabbım gonlunce vrsınnnboncukkk eger hamile kalırsan Alalhın izniyle seninde oglun olcak cnm.cidden ben buna inanıyorum
ne kadar emek verdigini ben biliyorum.Allah mutlakaa karşılıgını vercek.
ay cnm bak durdun durdun turnayı gozunden vurdun yola cıktı bızım pıpılı ınsssssssseceee takvime baktımmm tam erkek gününde hamile kalmışsınn.ne bigün eksik ne bi gün fazla:)))
cok heyecanlandım valla cnm senın adına cok sevındımmbaktım cnm valla tam günü ayyyy inanmıyorum yaaa..
cnm bızde hamıs kalmadan sen bak bıze nolurrsat 13 temmuz döngün 30 gün dimi
ilişkide 29 temmuz
ahaa kendin bakk:eş
Eisprung-Kalender - urbia.de
cnm h.g aramıza ıns ıyı vakıt gecırırısın burda dostluklar cok guzelay şu son yazılanları okuyunca yazmadan edemedim
ne kadar harika bir arkadaşlım dostluk
sanki kendiniz gibi sevinmişsiniz ne mutlu size...
hami,le arkadaşımıda tebrik ediyorumm allah analı babalı büyütsün
bizde 8 ay sonra nasise denemelere başlamayı planlıyoruz. ama ben anlamadım cinsiyet belirlemek için ne yapıyorsunuz?
ay merak ettım normalı kac olmalıydı kızalar sızce ıkız oglusumuz gelır ıns ececımevet cnm 133 gercekten ıyı bır rakam ıkız olabılırmı acaba
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
zemuszemus Hayirli ugurlu olsun canim. Allah saglikli bir hamilelikle saglikla kucagina versin oglunu insh ...:) Gonlundeki kucagina gelsin..
Yarin sabah girdigimde 1000 . sayfada gorursem konuyu hiiiiccc sasirmayacagim.. Hamarat hatunlar sayfasi..
ecem o ılacın hamılelktı bır zararı yok deqılmı yanı gercı dr soylemıstır bende soruyorum onumuzdekı ay bende baktırcam hormonlarıma
gamzecım saqol cnm herseyın hayırlısı rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın
eceiremnur gözün aydn ALLAH tamamına erdirsin canım darısı bütün isteyenlerin başına inş
ecem 3 haftalık 211 degerı cıkmıs bırının demekkı 2 haftalık senın degerın ıyı yanı cogul gebelık olmaya bılır sımdı katlanarak gıtcek umarım hayırlısı olur cnm yarında ıns qwert ten guzel haberler alırız
Bu arada truf nerelerdesın ıyısın degılmı
anladım ececim hayırlısı olsun canım.yani bu ay sadece takip oldun ilaç iğne yok.inşallah allah kalbindekini verir.benimde ve diğerlerininde tabi.kaçıncı gün olmuş senin.belirtin varmı.yumurtanın nerden olduğunu bilmiyormusun canım
evet qwert yarın kan tahlılı yabtırcak ıns oda guzel haberlerle gelır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?