bebek cinsiyet belirleme..

:teytey:
evet cnm 133 gercekten ıyı bır rakam ıkız olabılırmı acaba

cnm ben geçen ay klomen tedavisi gördüm (bu ilaç çoğul gebelik yapabiliyor)
ama buna rağmen hamile kalamadım.
kendime başka dr buldum dr senin göğsünde süt var dedi ilaç verdi onları içtim gerçi hala içiyorum
sonra elaranın bütün dediklerini yaptım (soda kahve soğuk duş dua namaz sağa yatma önce orgzm falan)ve hamileyim işte..

:teytey:
aman bu gece 8.5 sallantı var kızlar ..
bencedeeeeeee
:):)):):):):)
cnm harıkasın valla gule gule harcayınnn::)):)::)
boncukkk eger hamile kalırsan Alalhın izniyle seninde oglun olcak cnm.cidden ben buna inanıyorum
ne kadar emek verdigini ben biliyorum.Allah mutlakaa karşılıgını vercek.
ınsssss boncukcuk rabbım gonlunce vrsınnn
eceee takvime baktımmm tam erkek gününde hamile kalmışsınn.ne bigün eksik ne bi gün fazla:)))
ay cnm bak durdun durdun turnayı gozunden vurdun yola cıktı bızım pıpılı ınssssssss
baktım cnm valla tam günü ayyyy inanmıyorum yaaa..
cok heyecanlandım valla cnm senın adına cok sevındımm

sat 13 temmuz döngün 30 gün dimi
ilişkide 29 temmuz

ahaa kendin bakk:eş
Eisprung-Kalender - urbia.de
cnm bızde hamıs kalmadan sen bak bıze nolurr
cnm h.g aramıza ıns ıyı vakıt gecırırısın burda dostluklar cok guzel

evet cnm 133 gercekten ıyı bır rakam ıkız olabılırmı acaba
ay merak ettım normalı kac olmalıydı kızalar sızce ıkız oglusumuz gelır ıns ececım
:teytey::teytey::teytey::teytey:

ecem o ılacın hamılelktı bır zararı yok deqılmı yanı gercı dr soylemıstır bende soruyorum onumuzdekı ay bende baktırcam hormonlarıma
gamzecım saqol cnm herseyın hayırlısı rabbım hepımızın hakkında hayırlısını versın

salı günü çağırdı o güne kadar kullan dedi cnm telefonla görüştük..

ecem 3 haftalık 211 degerı cıkmıs bırının demekkı 2 haftalık senın degerın ıyı yanı cogul gebelık olmaya bılır sımdı katlanarak gıtcek umarım hayırlısı olur cnm yarında ıns qwert ten guzel haberler alırız
Bu arada truf nerelerdesın ıyısın degılmı

evt cnm bugün 14 günlük benimki..evt ya truf yok meydanda noldu acaba?qwert testmi yapacak yarın..

anladım ececim hayırlısı olsun canım.yani bu ay sadece takip oldun ilaç iğne yok.inşallah allah kalbindekini verir.benimde ve diğerlerininde tabi.kaçıncı gün olmuş senin.belirtin varmı.yumurtanın nerden olduğunu bilmiyormusun canım

saol cnm iğne yok.yumoş sağdaydı adetin 17.gecesi tek ilişki oldu cnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…