bebek cinsiyet belirleme..

kızlar siz istanbulda oturuyonuzz cogunuzz
buluşsanıza bigün.bide rsim cekin bizde burda catlıyakk
hehehehe ay kıyamam ben senı beklerım :)
hımm iyi barii
benim kocada aynen ne desem tamam cnm yaparım diyorr.hiç itiraz etmiyor
valla isterse etsin.dogururum bi kız daha nıolcakkk.benim için hava hoş.benim babamınmı soyadı sürcek sanki:))

ıste benı uzende bu ona gore ıse ne yabarsam yabıyım cocuk ne olcaksa olcak dıyor sanırım esım ben gıbı ılla kız erkek demıyor onun ıcın cocuk olması yeterlı kızmasıda bundan baska turlu Allah var ne desem yabar ancak bu konuda yabtıramıyorum kahveyı bıle ozaman yok cocuk mocuk dıyorum yabıyor :)

ben esım ıcın deqılde babam ıcın cok ıstıyorum bız 3 kız kardesız benım 2 erkek kardesım dunyaya geldıkten kısa bır sure sonra koyde vefat etmısler babamın babası annesı yok erkek kardesı askerde kanserden olmus anlayacagınız kımsesız o yuzden rabbım ıcımı bılıyor babam ıcın cok ıstıyorum ve amcama benzesın ıstıyorum yada olen kardeslerımden bırıne

inş.cnmmmmm..

başınız sagolsun cnm.cok üzücüü
inşallahh bi oglun olurr

Karbonat testini yaptim. Bayagi, kopuk kopuk kabardi. Sonuc: Bu test bende tutmadi. zira hamile olmam teknik olarak imkansiz. Daha yumurtlama gunume 5 gun var..

hopppppp hamile var dimi
cnm bnım hamısmıs rabım tammını erdırsın ınsss
cnm basınız sagolsun ınan cok uzuldum ınss olur oglusun
valla sorma napcamı bilemiyorum çok mutluyum ..valla belim ağrıyordu,tenimde bir koku vardı (ter kokusu değil:))) göğüslerimde sızlama kokuya hassasiyet bukadar şimdilik.dr hanım ölücekmiyim:))))):sm_cool:
allah korusun cnmmmmm hepsı hamıslık belırtısı
canm her ewe lazımsın valla sesızlıkle hıc bır sey olmuyooo
Ben sanırım tırsıom hem olsun ıstıom hemde kararsız kalıorum bakalım beklıyım bıraz daha sızın guzel haberlerınız gercekten bana yetıyor kendım den daha cok mutlu oluyorum
cnm ıns senınde mutlu haberını duyarız en kısa zamanda
gamze yok meydanda uyudu heralde..
ay ewet cnm valla uyumusum
gamze buraya girmekten kocasını ihmal etti kac gündür.bugün telafisini yapıyor olabülüüüaklinialirimsmile

ay cnm valla yap ıns yum gununde kalmıssındır ıns oglusun olur cnm
temmuzun 9 da olmuştum en sonn
bugün ayın 13 üakannehir
ay kız valla sende bısey var ıyıce supelenmeye basladım:):):)): nerdeyse bugun 5 gun olmus bcm hemen test yap ya
ece çişinin yarısını da ayırda onuda kaynatalım yaw:)))
bie öle bi test varmış.kaynattıgında köpürürse hamileymişin oluyomuş hehe
kızlar valla bensız ıyı kaynatmıssınız
hay maşallahh
sıra bendeeeeee gidiyomm wc ye
kız öldum gulmekden yhu:):):):) sırayla testemı gıttınızzzzzz
gulmekten karnıma agrılar gırdı Allahta sızı guldursun emıı hehehehe
ay ne guzel sahur oncesı moral depoluyorum bu arada evdekı plastık bardaklarda bıttı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

adamcagız demıstır esıme ne oluyo dıye nerden bılsın burdakı muhabbetı:):)):):):
kızlar bısı okudum dogrumu acaba erkek cocuga hamıleysen gogusler kararmıs ucları yanı bende kızımda gercekten goguslerımde hıc renk degısımı olmadı
cnm bende ona cok ınanmıstım ve dr sormustum dedım benım ıkı kızımdada kararmadı buda cok karardı acaba erkekmı dıye kucuklukde dr demıstıkı yok onlan alakalı degıl hormonlarla alakalı hatta dedım dr de ne gıcık ben ewet lafını beklıyodumya demeyınce cok kızmıstım :):)):):)): ama bende dedım bu kesın erkek olacak ıkısınde hıc kararmamıstı cunku ama gerckden dr dedıgı gıbı cıktı
:)))) valla ben koptum burda ...delikafadulden

bende var akıntıı vallaa
yarın kesin test yapmam lazımm
yap cnm yap
kardeşimin 2.kaybı 2 senelik evli bugün ona hamileyim derken çok çekindim..
cnm cok gecmıs olsun ıns onada en yakın zamanda hayırlı bı evlat versın rabbım
bakın kızlar elara söz verdin erkeklerimizi doğurunca buluşacağız he tamammı
kız valla ben ankaraya bıle gelırım oglum oldukdan sonra dermısım:):))):):)):
ay cnm ınan bulusalım gelınce cokısterım tanısmak
gamze horul horul uyuyordur şimdii
yarın sohbeti kacırdıgına üzülcektirr:)
he valla aynen ya dedım bugun neden uyudum kendı kendıme okurken ama kızlar adamıda ıhmal edınce bu sefer kızmaya basladı anlayın gayrım:):):):)):):)
kızlar kaç yıllık evlisiniz?
cnm 1998
yarın herkes dicekki ammada yazmışlar...okuyamıcaklar valla..hele gamzem..cnm oda olsaydı amma gülerdi..onun içinde çok istiyorum cnm benim..
ewet ya oku oku 3 bucukdan berı okuoyom anca bıtırdım cnm bnenım cok sagol bıtanem rabbım ıns sanada oglus versın amınnnnnnnnnn

ist b.çekmece cnm
elaracım baktınmı mesajım gelmedı merak ettım :)

kızlar siz istanbulda oturuyonuzz cogunuzz
buluşsanıza bigün.bide rsim cekin bizde burda catlıyakk
ay ınssss valla ya super olur
hımm iyi barii
benim kocada aynen ne desem tamam cnm yaparım diyorr.hiç itiraz etmiyor
valla isterse etsin.dogururum bi kız daha nıolcakkk.benim için hava hoş.benim babamınmı soyadı sürcek sanki:))
:):):):) kızlar öldum valla gulmekden ıyıkı bı uyudum yahu :):): benım garıbımde aynen valla ne desem yapıyo dısarda su bıle ıcse once ph sıne bakıyo :):):):
gamzemmm nerdesin sen koptuk bu akşam burda:))))
ewet cnm ya valla massallahınız var anacım uyumadınızmı gene dedım bugun bnlarda uyumusdur ama nerde:):):))::

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…