- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.521
hehehehe ay kıyamam ben senı beklerım :)kızlar siz istanbulda oturuyonuzz cogunuzz
buluşsanıza bigün.bide rsim cekin bizde burda catlıyakk
hımm iyi barii
benim kocada aynen ne desem tamam cnm yaparım diyorr.hiç itiraz etmiyor
valla isterse etsin.dogururum bi kız daha nıolcakkk.benim için hava hoş.benim babamınmı soyadı sürcek sanki:))
hehe bizde hd ve qwertle buluşuruzzzzzzz :dilcikar:
qwertle evlerimiz cok yakın yaa
yürüyerek 15 dk sürmezz.
belkide defalarca karşılaştıkk
ben esım ıcın deqılde babam ıcın cok ıstıyorum bız 3 kız kardesız benım 2 erkek kardesım dunyaya geldıkten kısa bır sure sonra koyde vefat etmısler babamın babası annesı yok erkek kardesı askerde kanserden olmus anlayacagınız kımsesızo yuzden rabbım ıcımı bılıyor babam ıcın cok ıstıyorum ve amcama benzesın ıstıyorum yada olen kardeslerımden bırıne
bu aradaa 30 sayfa yazmışınız:)
oha diyorumm bizee:1shok:
bende kahvaltılık haızrlıcam
ıspanaklı gözleme varr,zeytin peynir bal domates cay yeter
ben esım ıcın deqılde babam ıcın cok ıstıyorum bız 3 kız kardesız benım 2 erkek kardesım dunyaya geldıkten kısa bır sure sonra koyde vefat etmısler babamın babası annesı yok erkek kardesı askerde kanserden olmus anlayacagınız kımsesızo yuzden rabbım ıcımı bılıyor babam ıcın cok ıstıyorum ve amcama benzesın ıstıyorum yada olen kardeslerımden bırıne
resımlerıme sımdı ablamların cocuklarını eklıycem buyuk ablamın bır oglu dıger ablamın bır kızı var
başınız sagolsun cnm.cok üzücüü
inşallahh bi oglun olurr
cnm bnım hamısmıs rabım tammını erdırsın ınssshopppppp hamile var dimi
cnm basınız sagolsun ınan cok uzuldum ınss olur oglusunben esım ıcın deqılde babam ıcın cok ıstıyorum bız 3 kız kardesız benım 2 erkek kardesım dunyaya geldıkten kısa bır sure sonra koyde vefat etmısler babamın babası annesı yok erkek kardesı askerde kanserden olmus anlayacagınız kımsesızo yuzden rabbım ıcımı bılıyor babam ıcın cok ıstıyorum ve amcama benzesın ıstıyorum yada olen kardeslerımden bırıne
allah korusun cnmmmmm hepsı hamıslık belırtısıvalla sorma napcamı bilemiyorum çok mutluyum ..valla belim ağrıyordu,tenimde bir koku vardı (ter kokusu değil:))) göğüslerimde sızlama kokuya hassasiyet bukadar şimdilik.dr hanım ölücekmiyim:))))):sm_cool:
canm her ewe lazımsın valla sesızlıkle hıc bır sey olmuyooogızlar bugün inanılmaz bereketli bi gün yaw
kesin sizin dualarınız kabul olduu.
eşimin ögrenim kredisini bi kac bilezigimi satıp ödedim.500 tl kalmıştı onu ödemedim mahsus.
annengil ödesin onuda dedim.lafa geldimmi evlat okuttuk diyorlar dedim.
bugün 2 kücük altın 300 tl de nakit para vermişler eşime:)))
ayy cok şaşırdımmm mümkün degil vermezlerdi benim gıcıklıgımaa
ama nasıl verdiler halaa şoklardayımm
cnm ıns senınde mutlu haberını duyarız en kısa zamandaBen sanırım tırsıom hem olsun ıstıom hemde kararsız kalıorum bakalım beklıyım bıraz daha sızın guzel haberlerınız gercekten bana yetıyor kendım den daha cok mutlu oluyorum
ay ewet cnm valla uyumusumgamze yok meydanda uyudu heralde..
gamze buraya girmekten kocasını ihmal etti kac gündür.bugün telafisini yapıyor olabülüüüaklinialirimsmile
ay cnm valla yap ıns yum gununde kalmıssındır ıns oglusun olur cnmhayılrısı cnmm.ama bu belirsizlikte insanı mahvediyorr
2 ay önce 3 gün gecikmiştii öldüm öldüm dirildimm .cok stress olmuştumm
gercii bu ayda 3 gün gectii
halaa tık yok bendee
yarın kesin test alıp yapcamm
ay kız valla sende bısey var ıyıce supelenmeye basladım:):):)): nerdeyse bugun 5 gun olmus bcm hemen test yap yatemmuzun 9 da olmuştum en sonn
bugün ayın 13 üakannehir
kızlar valla bensız ıyı kaynatmıssınızece çişinin yarısını da ayırda onuda kaynatalım yaw:)))
bie öle bi test varmış.kaynattıgında köpürürse hamileymişin oluyomuş hehe
kız öldum gulmekden yhu:):):):) sırayla testemı gıttınızzzzzzhay maşallahh
sıra bendeeeeee gidiyomm wc ye
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3gulmekten karnıma agrılar gırdı Allahta sızı guldursun emıı hehehehe
ay ne guzel sahur oncesı moral depoluyorum bu arada evdekı plastık bardaklarda bıttı
adamcagız demıstır esıme ne oluyo dıye nerden bılsın burdakı muhabbetı:):)):):):ay evt eşim içerden bağırıyor neye gülüyon diye bende dur kabarma testi yapıyom dedim oda şimdi sana bi kabarırım dedi hösttt ben hamile bi bayanım dedim..meğerse öbür anlamda kabarcakmış yat aşağı sahur vakti geldi dedim:))))))
cnm bende ona cok ınanmıstım ve dr sormustum dedım benım ıkı kızımdada kararmadı buda cok karardı acaba erkekmı dıye kucuklukde dr demıstıkı yok onlan alakalı degıl hormonlarla alakalı hatta dedım dr de ne gıcık ben ewet lafını beklıyodumya demeyınce cok kızmıstım :):)):):)): ama bende dedım bu kesın erkek olacak ıkısınde hıc kararmamıstı cunku ama gerckden dr dedıgı gıbı cıktıkızlar bısı okudum dogrumu acaba erkek cocuga hamıleysen gogusler kararmıs ucları yanı bende kızımda gercekten goguslerımde hıc renk degısımı olmadı
:)))) valla ben koptum burda ...delikafadulden
yap cnm yapbende var akıntıı vallaa
yarın kesin test yapmam lazımm
cnm cok gecmıs olsun ıns onada en yakın zamanda hayırlı bı evlat versın rabbımkardeşimin 2.kaybı 2 senelik evli bugün ona hamileyim derken çok çekindim..
kız valla ben ankaraya bıle gelırım oglum oldukdan sonra dermısım:):))):):)):bakın kızlar elara söz verdin erkeklerimizi doğurunca buluşacağız he tamammı
ay cnm ınan bulusalım gelınce cokısterım tanısmakinşallahhh
eceee bugünden itibaren sana pc ye cok girmek yasakk
bol bol yatıp dinlenmen lazım.bebek şuan rahme tutunmaya calışıyor.cok dikkat etmen lazım
genede azda olsa gırr cnm bızı sensız koma valla cok alıstık bırbırımıze
ayy inşallahhhhhh
cogunuz istanbuldasınızz.benim abimde istanbulda.geldigimde görüşürüz inş
he valla aynen ya dedım bugun neden uyudum kendı kendıme okurken ama kızlar adamıda ıhmal edınce bu sefer kızmaya basladı anlayın gayrım:):):):)):):)gamze horul horul uyuyordur şimdii
yarın sohbeti kacırdıgına üzülcektirr:)
cnm 1998kızlar kaç yıllık evlisiniz?
ewet ya oku oku 3 bucukdan berı okuoyom anca bıtırdım cnm bnenım cok sagol bıtanem rabbım ıns sanada oglus versın amınnnnnnnnnnyarın herkes dicekki ammada yazmışlar...okuyamıcaklar valla..hele gamzem..cnm oda olsaydı amma gülerdi..onun içinde çok istiyorum cnm benim..
ist b.çekmece cnm
elaracım baktınmı mesajım gelmedı merak ettım :)
ay ınssss valla ya super olurkızlar siz istanbulda oturuyonuzz cogunuzz
buluşsanıza bigün.bide rsim cekin bizde burda catlıyakk
:):):):) kızlar öldum valla gulmekden ıyıkı bı uyudum yahu :):): benım garıbımde aynen valla ne desem yapıyo dısarda su bıle ıcse once ph sıne bakıyo :):):):hımm iyi barii
benim kocada aynen ne desem tamam cnm yaparım diyorr.hiç itiraz etmiyor
valla isterse etsin.dogururum bi kız daha nıolcakkk.benim için hava hoş.benim babamınmı soyadı sürcek sanki:))
ewet cnm ya valla massallahınız var anacım uyumadınızmı gene dedım bugun bnlarda uyumusdur ama nerde:):):))::gamzemmm nerdesin sen koptuk bu akşam burda:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?