- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.541
gamzeeeeeeeeee nörüyonnn
:):):):) kızlar öldum valla gulmekden ıyıkı bı uyudum yahu :):): benım garıbımde aynen valla ne desem yapıyo dısarda su bıle ıcse once ph sıne bakıyo :):):):
ıyı cnm valla sızı okumakla gectı zamanım yhu ıyıkı bugun yattım :):):)): sen napıyon cnm
elaracım yapıyonmu bugun test valla meraklanmaya basladım cnmmmmmmm
bende namazımı kıldım sizleree dua ettimmmm
yatcam birazdannn
kızlar lütfenn her namazınızın ardından bu sayfadakielri unutmayınn
ben herzaman ediyorumm.rabbim sayfamızdaki herkesin gönlüne göre saglıklı hayırlı evlat nasip et diyorum
bazen de isim olarak sölüyorrum.erkek evlat nasip et diyeee
sizde beni unutmayınnnn dualarınızdaa
hehehe allah senı ıyı etsın tmm cnm bende namaza kalkıyom ssanada ıyı geceler gercı sabah oldu ama :):):):):gamzecim cıkıyorum ben.iyi geceelr cnm
tabi senin tuzun kuruu.fiki fikini yaptın ,duşunu aldın, yan gelip yattın:))
sabah yapcam cnm
aman sen dikkat et gamzeeee .tedbirini iyi alarak korun
sagol cnm.benim ismimi özelliklee sölee nolurr:))
yazıyım sana özelden
gamze msj geldi dimii
seninki geldii tamamdırrr
hadi ii uykular cnmm
Allah kabul etsin namazını orucunuu dualarınıı
çok mutlu olmuşturverdim cnm uça uça eve geliyormuş:)tek ilişkiyle hee diyo okadar ilişki oldu tutmadı diyor:))cahil işte..
inşallah canımsagolun kızlarr
qwert inşallah eşinde güzel bi zamn alır cnm
benim eşim elektirk müh.nerde olsa iş bulurdu.o nedenle bu kadar rahat bırak işi diyebildim zaten.
bu iş yerinde innaılmaz kendini geliştirdi.süper referanslar,sertifikalar aldı.
şuan başka işe girsen cok güzel paralar alabilirr aslında ama nankörlük etmek istemiyoruz.ondenle idare ettik ama baktık suistimal ediliyorz,cektik resti.onlarda kuzu oldular:))
kolay gelsinkızlar ben cıkıyorum.hayırlı iftarlarr
iftardan sonra gelemeyebilriim.malum kac aydır adama ambargo koymuştumm hahahahah
kaç aydır uğraşıyorsun:teytey:
cnm ben geçen ay klomen tedavisi gördüm (bu ilaç çoğul gebelik yapabiliyor)
ama buna rağmen hamile kalamadım.
kendime başka dr buldum dr senin göğsünde süt var dedi ilaç verdi onları içtim gerçi hala içiyorum
sonra elaranın bütün dediklerini yaptım (soda kahve soğuk duş dua namaz sağa yatma önce orgzm falan)ve hamileyim işte..
kızım annenin sırasımı şimdigızlar henüz bi sarsıntı yaşayaamdık annemlerdeydik az önce geldik:)
adamda uyuduu yani bu gecede tık yok bizdeee
insafa geldiler demekkigızlar bugün inanılmaz bereketli bi gün yaw
kesin sizin dualarınız kabul olduu.
eşimin ögrenim kredisini bi kac bilezigimi satıp ödedim.500 tl kalmıştı onu ödemedim mahsus.
annengil ödesin onuda dedim.lafa geldimmi evlat okuttuk diyorlar dedim.
bugün 2 kücük altın 300 tl de nakit para vermişler eşime:)))
ayy cok şaşırdımmm mümkün degil vermezlerdi benim gıcıklıgımaa
ama nasıl verdiler halaa şoklardayımm
bendede hiç bir belirti yok birazcık midem bulanıyo okadarElara cnm hıc belırtım yok ınanırmısın normal zamanda gelen akıntım bıle yok ne goguslerım ne agrım vs yanı olmadıgına cok ınanmıs durumdayım test yabarsam uzulurum o yuzden korkuyorum acıkcası
burcun ne canım seninhe dogru deqılmı senın hala gelmedı cnm valla ne dıyım bılemıyorum hakkımızda hayırlısı olsun en nefret ettıgım huyum bekleme tahammulum yok bır sey olsun dıyınce hemen yaptım oysa bekleyebılırdımde kendıme kızdım ve ceza verdım o yuzden erken test yabmıycam
ben dün yine yaptım bu sefer köpürmediecee bişi isticem senden yaa
şu karbonatlı testi bide sen yapsanaa
ayy bizdede tam tersi koca işten gelir yemeğini yer ben tv karşısında uyurum o oturur gece yarısına kadar gıcık oluyo adamboncuk ikimizinde derdi aynı sanırım
benim kocda işten gelir yemegini yer kanepeye uzanır
tv ye bakarken en fazla 10 dk içinde uyumuş olur.kriz geciririm bendee
senin eşin ne iş yapıyor özelden yazsana
evet dedik bile yarım saattir okumaya çalışıyom yuuh diyorum size artıkyarın herkes dicekki ammada yazmışlar...okuyamıcaklar valla..hele gamzem..cnm oda olsaydı amma gülerdi..onun içinde çok istiyorum cnm benim..
kızım senin koca senden korkuyo adama istifa et dedin onu bile yapacaktıhımm iyi barii
benim kocada aynen ne desem tamam cnm yaparım diyorr.hiç itiraz etmiyor
valla isterse etsin.dogururum bi kız daha nıolcakkk.benim için hava hoş.benim babamınmı soyadı sürcek sanki:))
inşallahhehe bizde hd ve qwertle buluşuruzzzzzzz :dilcikar:
qwertle evlerimiz cok yakın yaa
yürüyerek 15 dk sürmezz.
belkide defalarca karşılaştıkk
günaydınnnnn
umutt siz böle dedikce heyecan yapıyom vallaaa
birazdan gitcem test almayaa
dua edin negatif cıksın yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?