bebek cinsiyet belirleme..

Selam kizlarr.Yine sayfalar almis basini gitmis... :)
Elaracim duayi kacar tane okuycaz ne zaman söyleyeceksin? Ben 100 tane okudum,sayi belli olsada okuyup bitirsem.

hım anladım canım teşekkürlerr öyle daha kolay olur tabi:1hug:

hoşbuldukk tatlımmm Şeniz
ay bu siteye üye olduğumda bekardım
sonra evlendim
şimdi çocuk bebek topiklerine takılıyorum inanılır gibi değil...akannehir

kızlar şu sağdaki reklam varya waikiki nin hamiş kıyafetleri içim gitti valla...

bende baktım harika şeyler var gerçektenn zemuszemus

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay buna öldümm

benim halam kız doğurdu ve göğüs uçları kapkara olmuştu

yarın herkes dicekki ammada yazmışlar...okuyamıcaklar valla..hele gamzem..cnm oda olsaydı amma gülerdi..onun içinde çok istiyorum cnm benim..

vallahi ben okudumm akannehir

akşamm ne kadar çok konuşmuşsunuzz kızlarrrr sempatiksalakcinni
hepside çok eğlenceliydii kaydirigubbakcemile3
yahu ben hepinizi nasıl tanıycamm boshayallersmile

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:teytey: güzel haberler devam ediyor Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.

:1shok: süperrr pipilinin masraflar çıktıı kaydirigubbakcemile2

sende ben gibi ikizlermisin? bende aynı ama bazen kocişe annesi gibi davranıyormuşum hissi oluşuyor önemli kararlarda dediğimi yaptırmak bi yana yediğine içtiğine izlediğine ota samana müdahale ediyom :mymeka: sanki ben doğurmuşum gibi hiç kıyamıyom kola çok içme, ceyranda yatma, tabağını bitir kaydirigubbakcemile3 ben olsam beni 1 gün çekmem valla alsanaalsanasmile galiba benim bi çocuk yapmam şart

Allah korusun aklına kötü şeyler getirip sterss yapma idrarda hiç çıkmayıpta sadece kan testinde gebeliğini öğrenen çok örnek var. Rabbim gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:

kızlar sayfa cok zor acılıyor sizde de mi öle?
aynı dertten mustaribim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…