- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.601
aaaa hayatımızdan 20 sayfa yokoluverdi rahatladık...
Elara ultrasyon daki 7-8 haftalık görüntüyü kaybetmişim.12 haftalık görüntüsü var.oda olmuyor zaten
nasıl yani.sayfalarmı eksildi
nasıl yani.sayfalarmı eksildi
Elara test yaptınmı
bu sayfalar nooldu böyle bugün
umutcum neyapıyon konusamdık senle hıc yhu bende konusmasam sorcagın yok:):):):)
canim bir seferde zor okuyabildigin kadariyla oku ara verebilirsin
kizlar bide ben söyle bisey duydum dualar mutlak kabul olurmus
fatiha 3 ihlas
önemli bir zatin ruhuna hediye edilecekmis o zati ögrenmem lazim
7 gün 7 kere okunacakmis
tebareke mülk süresi ara vermeden bende hazir adet bitti yarindan itibaren basliyim
hoşbuldukk tatlımmm Şeniz:teytey:
bencedeeeeeee
:):)):):):):)
cnm harıkasın valla gule gule harcayınnn::)):)::)
ınsssss boncukcuk rabbım gonlunce vrsınnn
ay cnm bak durdun durdun turnayı gozunden vurdun yola cıktı bızım pıpılı ınssssssss
cok heyecanlandım valla cnm senın adına cok sevındımm
cnm bızde hamıs kalmadan sen bak bıze nolurr
cnm h.g aramıza ıns ıyı vakıt gecırırısın burda dostluklar cok guzel
ay merak ettım normalı kac olmalıydı kızalar sızce ıkız oglusumuz gelır ıns ececım
:teytey::teytey::teytey::teytey:
kızlar şu sağdaki reklam varya waikiki nin hamiş kıyafetleri içim gitti valla...
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: ay buna öldümmece bır avuc cıse azmı dıyorsun sen 2 yemek kasıgımı ıyıde bendekı bı paketten 1 ymek kasıgı anca cıkıyor ben yarısıyla yabtım bendede kopurdu cesme suyumuzda kopurdu ıkımızde hamıleyızhehehe
ece kızındada pekı kararma olmusmuydu benım tanıdık bırı var ıkı kızındada goguslerı ucları cok genıslemıs ve kararmıstı ama mesala benım hıc genıslemedıqı gıbı rengıde hıc degısmemıstı
yarın herkes dicekki ammada yazmışlar...okuyamıcaklar valla..hele gamzem..cnm oda olsaydı amma gülerdi..onun içinde çok istiyorum cnm benim..
Pozitif:)gzlarrrrrrrr
test aldımmm
yapcam şimdi
tahminleri alalımmmm:))
:teytey: güzel haberler devam ediyor Allah kucağına almayıda nasip etsin inş.hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
:1shok: süperrr pipilinin masraflar çıktıı kaydirigubbakcemile2kızlarr bende size müjdeli bi haber veriuyim
hani eşim işinden istifa edecek dedmiştimtim dün
sebebi hem maaşı tatminkar degildi bize göre hemde cok yogun calışıyorduu
bugün tümgün boyunca tel ettim adamın başının etini yedim resmen.konuşcaksın bırakacaksın işi dedim
ya istedimiz maaşı verirler yada cık umrumda degil dedim.
benim gazımla müdüre restini cekmiş.bu kadar maaş istiyorum veriyorsanız devam ederim vermiyorsanız tazminatımı alır cıkarım demiş
adamda kemküm etmiş az daha sabret v.s agzına bal calmışş eşimde yumuşamış tabi
bana tel etti yine bende actım agzımı yumduım gözümü
eve gelme git annende kal istemiyorum seni ozamn dedim.o maaşı almadıgın sürece istemiyorum seni dedim:))) (bu arada para göz biri degilimdir asla yalnış anlaşılmasın ama bu işyeri eşimin hakkını cok yedi herkese inanılmaz rakamlarda zam yapılırken eşime sadece 100 tl zam yaptılar.ondan bu kadar doldum yani)
neyse tekrar gitti konuşmayaa müdüre demiş ben cıkıyorumm kendinize personel bulun.yarın genel müdürle konuşcam tazminatımı isticem demiş:)))
müdürde tamamm ben konuşcam genel müdürle maaşını istedigin miktar yaptırcam demiş
ve 500 tl birden zammm aldıkkkkkkkkkkkkkkkk:teytey::sm_cool::dance:hihoyyyt:lepi:
sende ben gibi ikizlermisin? bende aynı ama bazen kocişe annesi gibi davranıyormuşum hissi oluşuyor önemli kararlarda dediğimi yaptırmak bi yana yediğine içtiğine izlediğine ota samana müdahale ediyom :mymeka: sanki ben doğurmuşum gibi hiç kıyamıyom kola çok içme, ceyranda yatma, tabağını bitir kaydirigubbakcemile3 ben olsam beni 1 gün çekmem valla alsanaalsanasmile galiba benim bi çocuk yapmam şarthahahaha adam napsınn ayoll
1 aydır adamın başının etini yedim o da bıktıı .
benim cenemi cekeceginee işten cıkarım daha ii dedi herhal:))
bide ben cok inadımdır.kafaya koydugum bişiyi yaptırana kadar ugraşırımm
Allah korusun aklına kötü şeyler getirip sterss yapma idrarda hiç çıkmayıpta sadece kan testinde gebeliğini öğrenen çok örnek var. Rabbim gönlüne göre versin inş. :Saruboceq:kan testi yaptırmaya gittim sağlık ocağına
aile hekimliğine geçtikya
burasıda yeni açoldı
test yapacak makinaları yokmuş
doktor idrar testi yap tekrar orda çıkar dedi
test aldım yaptım yine silik çizgi yaa
çok moralim bozuldu
ya hamile değilim yada tekrar düşük yapıyorum
aynı dertten mustaribimkızlar sayfa cok zor acılıyor sizde de mi öle?
gzlarrrrrrrr
test aldımmm
yapcam şimdi
aşkolsun olurmu öyle şey :))
siz gece çok konuşuyosunuz anacımmm
yatmıyomusunuz kız siz :))
gzlarrrrrrrr
test aldımmm
yapcam şimdi
gzlarrrrrrrr
test aldımmm
yapcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?