bebek cinsiyet belirleme..

ama şuda var canım bizim tarihimizle dr tarihi hep 1 hafta yada 15 gün önde oluyormuş
onlar son adet tarhinden alıyolarmış günü

qwert bu linkteki 1 ve 2 .sayfayı oku lütfen
hadi heemn tıkla linki silcem yasak cünkü[/QUOTE]

ok tatlım silebilirsin

Son düzenleme:
ama şuda var canım bizim tarihimizle dr tarihi hep 1 hafta yada 15 gün önde oluyormuş
onlar son adet tarhinden alıyolarmış günü

yok yok onu bılıyorum benımkı son adt olsa dahı bır hafta oynuyorr...dr lar tam yumurtlama zamanını bılmedıklerınden sat alıyolar:)) bılıyorumda...ben en cok cınsıyetı merak etmeye basladım:))

maşallah bebişineee
Embryo Development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - Baby2see.com

ee bebek kesenin sagında mı solundamıı
sakın dikkat etmedim deme.o kadar konuştuk bu konuyuu

kızlar aslında ben özellikle bu sene çok pozitif düşündüm.iki dileğim vardı biri kpss den iyi bir puan almak biride sağlıklı bir oğlumun olması.kpss kursuna gittim.hafta arası işe gidiyordum hafta sonu kursa.kızım kreşte.çok yoğundum yani.artı bebek için 3-4 ay doktora gittim.1 ay önce eşimin abisi 40 yaşında öldü.taziye evinden çıkıp kpss sınavına girdim.eşimin ailesine üzülüyom eşime üzülüyom artı hamileyim.yani herşey üst üste gelince insan pozitif düşünemiyor artık.ilginiz için sağolun.

yok yok onu bılıyorum benımkı son adt olsa dahı bır hafta oynuyorr...dr lar tam yumurtlama zamanını bılmedıklerınden sat alıyolar:)) bılıyorumda...ben en cok cınsıyetı merak etmeye basladım:))

bebegin kac haftalık oldugu tahmini boy ve kilosuna göre belli olur
bebegin boyu hesap edilirken baş ve popo arasındaki mesafe bulunur sonrada popon ayak aarsındaki mesafe ölcülür özel bi formüller bebegin boy ölcümü bulunur

bebegin kilosuda iki şakak arasındaki mesafeden yada karın cevresi uzunlugundan tespir edilir
yani bu ölcümleri yaparken doktorun milimetrikk acılar alması cok zor.bazen geniş acılarda ölcüm yapılıyor bebegin haftası önde gidebiliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

evet evet olctuuuu:))) bızımkı bacakalrını acmıstı ortada sıslık vardı ama dr karısabılıyor bısey soylemeyelımdedı...veeeeeeee senın gonderdıgın lınke bakıp rahatladımm:)))) cunku bacak arasıı genıss sıstı pıpı gıbı degıl:))) ohhh.... Sanırım 2 haftaya bellı olucak cok yheyecanlı:)) ..ayy elara ınsallah dğru cıkarr dedıgın:))

evet evet olctuuuu:))) bızımkı bacakalrını acmıstı ortada sıslık vardı ama dr karısabılıyor bısey soylemeyelımdedı...veeeeeeee senın gonderdıgın lınke bakıp rahatladımm:)))) cunku bacak arasıı genıss sıstı pıpı gıbı degıl:))) ohhh.... Sanırım 2 haftaya bellı olucak cok yheyecanlı:)) ..ayy elara ınsallah dğru cıkarr dedıgın:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…