- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #9.581
Evet almazmıyımmm :)) ancak evde:)) bırde 10+6 dayız bugun..erken yumurtlama olmus tam bır hafta :)) sat 6 hazıran ama artık mayısın son haftası gıbı dusunuces dedı dr cunku bebık 1 hafta onde.. :)) erken yumurtlamısım kesın:)) olleyy beklıyorumm :))
dr gitttinmi sen canım
kaçırdım orayı çünkü
duaların gücü valla ben inanıyorum
ama şuda var canım bizim tarihimizle dr tarihi hep 1 hafta yada 15 gün önde oluyormuş
onlar son adet tarhinden alıyolarmış günü
kızlar sayfa cok zor acılıyor sizde de mi öle?
Evet almazmıyımmm :)) ancak evde:)) bırde 10+6 dayız bugun..erken yumurtlama olmus tam bır hafta :)) sat 6 hazıran ama artık mayısın son haftası gıbı dusunuces dedı dr cunku bebık 1 hafta onde.. :)) erken yumurtlamısım kesın:)) olleyy beklıyorumm :))
maşallah bebişineee
embryo development external genital sex organs - angle of the dangle boy or girl ultrasound gender scan - baby2see.com
ee bebek kesenin sagında mı solundamıı
sakın dikkat etmedim deme.o kadar konuştuk bu konuyuu
unutmaki imtihan dünyasındayızz.önemli olan bu sınavı gecebilmekk.o nedenle isyan etmemek lazım.sende üzülme allah saglık versin cocuklarına inşallahh
hem daha cok erken.kendi doktorunada gitmemişsin.belki yanılmış olabilir bu gittigin doktor
yok yok onu bılıyorum benımkı son adt olsa dahı bır hafta oynuyorr...dr lar tam yumurtlama zamanını bılmedıklerınden sat alıyolar:)) bılıyorumda...ben en cok cınsıyetı merak etmeye basladım:))
bebegin kac haftalık oldugu tahmini boy ve kilosuna göre belli olur
bebegin boyu hesap edilirken baş ve popo arasındaki mesafe bulunur sonrada baş popo aarsındaki mesafe ölcülür özel bi formüller bebegin boy ölcümü bulunur
bebegin kilosuda iki şakak arasındaki mesafeden yada karın cevresi uzunlugundan tespir edilir
yani bu ölcümleri yaparken doktorun milimetrikk acılar alması cok zor.bazen geniş acılarda ölcüm yapılıyor bebegin haftası önde gidebiliyor.
gızlarr cok kalabalıgız yarınız cıksın sayfadan agırlık yapıyonuzzz sayfa zor acılıyorr
koca dötlülerr sizziiiikaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?