- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.361
elara burayı ara sor onlar sana söylerler en azından bilgi sahibi olursun
tatlım böyle düşünmene çok üzüldüm ve kırıldım .beni arkadaş listende n de çıkarmışsın canın sağolsun yalnız bana haksızlık ediyorsun bunu bil .birçok bilgi zaten nette var ,önemli olan sizlerle aynı dili konuşabilmekti .istemiyorsan topiğe de yazı yazmam arkadaşım her şey için sağol...
neyse gisiyim biraz iş yapıyımda vakit geçsin
sonucu alınca haber edrim size
ammaaaaaaaaaaan ben sabahtan beri buraya oturmuş senin sonucunu bekliyorum
yarın öğlene kadar nasıl bekliycez
banamı yaptın
ah canım teşekkür ederim hep ben de format uygun değil hatası veriyo
prensesim abla oluyo yazmıştım ben ama olmadı tabiki
hastaneye gidemedim cok sıcak hava
saglık ocagına kan verdim.öglen 1 de cıkar dedilerr
tamam ben sana yaptım cetveli
linki koyuyum yapıştırırsın ticker yerine
ama kilo cetvelini silmen lazım
tamam canım çok sağol
bugün 1demi
bende ısterım:)))) nıye o kadar gec cıkıyo kan sonucuuu( neyse hayırlısı olsun guzel saglıklı sonuclar cıksında...bu arada gunaydın tekrar:))
slm kızlarrr
kan tahlili verdimm yarın öglen alcam sonucunuuu
yasemin sat 6 hazirandı dimi
regli döngün kac
bende hiç akıntı falan yok kupkuruyum
dün bi kahve leke geldi okadar
ayrıca ben doktordan geldim
kan aldılar
öğleden sonra çıkacak sonuç
çok heyecanlıyım vakitte geçmiyo
dua edin ne olur
ben bi daha kan testi yaptırmadım
bugün vaktim olursa gidip yaptırcam ama benim şüphem kalmadı artık
Allah'ımın izniyle hamileyim
Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin canım
Gunaydın hepınızeeeeeee QWERT ınsallah hayırlsıısı olur senın ıcın..ELARA ınsalh senın ıcınde..GAMZECIM INSALLAHHHHH....oku oku bıtmedııı masallahh:)) ınsallah gonlunuze gore olurrrr yaaaaa:))))
ay napim hastaneye gidemedimmyarın öğlenmi ??? çok geç değilmi ya
ciddi ciddi bide hamilemişsin :))
http://lbdf.lilypie.com/Lurrp3.pngelarcım cok tesekkur ederım..sat 6 hazırandı :)) ama benım 13 hazıranda hamıle kalmısım...erken yumurtlama:)) 29 mayıs yazdık dr umla sat:)) artık 29 mayıs yazabılırs:))) ımm not olarakk kelebıkımm canım benım:)) bılmem ıcımden bu geldıı..yoruluyosun cok sagoll
elarcım cok tesekkur ederım..sat 6 hazırandı :)) ama benım 13 hazıranda hamıle kalmısım...erken yumurtlama:)) 29 mayıs yazdık dr umla sat:)) artık 29 mayıs yazabılırs:))) ımm not olarakk kelebıkımm canım benım:)) bılmem ıcımden bu geldıı..yoruluyosun cok sagoll
ay napim hastaneye gidemedimm
saglık ocagındada yarın veriyor sonucu
hamileysemm şok olurum sanırım:)
http://lbdf.lilypie.com/Lurrp3.png
linke tıklaa begenmezsen degişitiririzz
yazısınıda ben yazdımm istersen degiştiririrzz
günaydınn.
elara hamile oldugunu sanmıyorum.neden..çünkü bende yaşadımm.bebek denemelirimde.ilk birinci ayda tam adetim 7 gün gecikti.ben üç gün gecikincee ki benim adetim asla gecikmez.bi gecikti ondada ilk kızama hamile oldum.neyse kesin hamileyim dedim.testi yaptım negatiff.çok şaşırdım .inanmadım gittim kan testi verdim.yine negatf.ama ben 7 gün geçtikten sonra adet olmuştum..doktora gittim.yılda birkaç keçz adet gecikesi normaldir.ama çok gecikiyorsa bi sorun var demektir demişti.bir ay daha bekleyelim dedi.ben o ay hamile kalmıştım..belki bended bi hormon bozukluu vardı yani hiç yaptırmamıştım.keşke ettirseydim..
begendım begendımm emegıne saglıkkkk hem bebık ne kız ne rekek gıbı:)) tam bana gore bellı degılya:))) cok tesekkur ederımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?