bebek cinsiyet belirleme..

elara burayı ara sor onlar sana söylerler en azından bilgi sahibi olursun

sagol cnm ama daha yeni gördümm

ayten ben de sana cok kızdım ve o kızgınlıkla sildim seni.
kimseyi zorla tutamayız burda.yazmak istemiyorsan sen bilirsin
yazarsanda sorun olmazz benim acımdan

neyse gisiyim biraz iş yapıyımda vakit geçsin
sonucu alınca haber edrim size

kolay gelsinn.fazla yorma kendiniii

hastaneye gidemedim cok sıcak hava
saglık ocagına kan verdim.öglen 1 de cıkar dedilerr

tamam ben sana yaptım cetveli
linki koyuyum yapıştırırsın ticker yerine
ama kilo cetvelini silmen lazım

yasemin sat 6 hazirandı dimi
regli döngün kac

elarcım cok tesekkur ederım..sat 6 hazırandı :)) ama benım 13 hazıranda hamıle kalmısım...erken yumurtlama:)) 29 mayıs yazdık dr umla sat:)) artık 29 mayıs yazabılırs:))) ımm not olarakk kelebıkımm canım benım:)) bılmem ıcımden bu geldıı..yoruluyosun cok sagoll

bende hiç akıntı falan yok kupkuruyum
dün bi kahve leke geldi okadar

ayrıca ben doktordan geldim
kan aldılar
öğleden sonra çıkacak sonuç
çok heyecanlıyım vakitte geçmiyo
dua edin ne olur

sen kesin hamilesin ve gelende yerleşme kanaması
sadece kan testi mi verdi?usg ye filanda girseydin keşke yaa.o kadar para verdin:)

ben bi daha kan testi yaptırmadım
bugün vaktim olursa gidip yaptırcam ama benim şüphem kalmadı artık
Allah'ımın izniyle hamileyim

Allah hakkında en hayırlısı neyse onu versin canım

evet cnm sende hamileisinn.kan testi yaptır mutlaka bakalım degerin düzenli artmışmıı
bugün yaptırsan hemen sonucunu ögrenebilcenmi

sagol cnmm

günaydınn.
elara hamile oldugunu sanmıyorum.neden..çünkü bende yaşadımm.bebek denemelirimde.ilk birinci ayda tam adetim 7 gün gecikti.ben üç gün gecikincee ki benim adetim asla gecikmez.bi gecikti ondada ilk kızama hamile oldum.neyse kesin hamileyim dedim.testi yaptım negatiff.çok şaşırdım .inanmadım gittim kan testi verdim.yine negatf.ama ben 7 gün geçtikten sonra adet olmuştum..doktora gittim.yılda birkaç keçz adet gecikesi normaldir.ama çok gecikiyorsa bi sorun var demektir demişti.bir ay daha bekleyelim dedi.ben o ay hamile kalmıştım..belki bended bi hormon bozukluu vardı yani hiç yaptırmamıştım.keşke ettirseydim..

kızlar o yerleşme kanamısı bended oldu.ben iki gün kanama oldu.tamam hamile degilim dedim.ama leke leke oldu.iki gün sonra bitti.aa dedim ne abuk bitti.ama ben gögüslerim şişti.kasıklarda batma galan olunca.ayrıca bide bulartımoldu.aceba dedim.idrar testi oldum kırkımız ikiyi çizgiyi görünce anladımm.

yarın öğlenmi ??? çok geç değilmi ya
ciddi ciddi bide hamilemişsin :))
ay napim hastaneye gidemedimm
saglık ocagındada yarın veriyor sonucu
hamileysemm şok olurum sanırım:)

http://lbdf.lilypie.com/Lurrp3.png

linke tıklaa begenmezsen degişitiririzz
yazısınıda ben yazdımm istersen degiştiririrzz

cok heyacanlı bır bekleyıs ınsallah dularımız kabul olur ve hamıle kalmk ısteyenler hamıledır...

begendım begendımm emegıne saglıkkkk hem bebık ne kız ne rekek gıbı:)) tam bana gore bellı degılya:))) cok tesekkur ederımmm

bende sanmıyorum hamile kaldıgımı
doktorun dedigi her kadında yılda bi kez bu kadar gecikme olur demesenin nedeni şu
normalde her ay düzenli 1 yumurta olgunlaşır ve catlar.ama yılda 1 olgunlaşmaz ve catlamaz.ozamanda böle uzun gecikme yaşanabilir
ben gecen hafta yazmıştım buraya .ben regli günümde yumurtladım diye.ve sanırım 10-14 içinde regli olcam diye düşünüyorum
cünkü yumurtladıktan en az 10-14 gün arası adet olunuyor
mesela kızımda gögüslerim inanılmaz acıyordu
şuan öle bi belirtim yok
sadece regliden önceki kasık sancım var cok hafiff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…