- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #10.321
ben kızımı sütten keseli 2 ay oldu ve hala süt geliyoo acaba hemen hamile kalamazmıyım
gerçi bir komşumda kalamadı süt geliyordu göğsünde 9 yaşındaydı büyük oğlu ve halasüt geliyoduprolaktini yüksekmiş tedavi gördü hamilekaldı bende 2 ay üst üste erken hasta oldum acaba ondanmı
dur bi deneyelimdeyumurtlama gününde ilişki öneriyorlar hem erkek bebek için hemdekolay hamile kalınırmış bakalım hayırlısı
Dimu Vallahı Prolaktın yukseklıqı yuzde yuz gebe kalmaya engel demıyor drlar zorlastırır dıyor bununda gebelık gıbı sayısal degerlerı var cok yuksek olanlarda gebe kalma sansı daha zor oluyor bıyerde okudum 2.cı cocuk dusunen bır bayan 9 ay cocuk sahıbı olmamıs 9.ay dr gıttıgınde prolaktını yuksek cıkmıs ancak ogun hamıle oldugunu ogrenmıs ve dru ona gec hamıle kalmasının nedenın prolaktın yukseklıgı olduqunu soylemıs o yuzden cogumuz bılmıyoruz sorun yok neden olmuyor dıyoruz ıste buda boyle bırsey ayrıca ben cok duydum emzırırken bıle hamıle kalanı sanırım sayısal degerler ve kısının yapısı en onemlı faktor
ya arkadaşlar biryerde marifetname alıntısı var onu copy yapamıyorum ama orjinal
siz gogleden marifetname cima vakitleri diye girin kağıt üzrinde yazılı eser
bence hamile kalmadan önce yapmalıyız ki çocuklarımız hayırlı gelecekte faydalı insanlar olsunlar
İnzal anında kadın ve erkeğin fikir ve hayalinde ne suret bulunursa çocuk ona yakın olur. Gözleri ne renge bakarsa çocuk o renge yakın olur. Eğer hayız ve nifas günlerinde ederse çocuk cüzzam olur ettiği iş haram olur.
Eğer birleşik nufte rahmin dört ağzından birinden girerse çocuk bir ikisinden girerse iki üçünden girerse üç dördünden girerse dört olur.
Eğer erkeğin menisi önce gelir ve çok olursa çocuk oğlan olur amcasına benzer. Eğer erkeğin menisi önce gelir kadının menisi çok olursa öncülük hikmetiyle oğlan olur dayısına benzer.
Eğer kadının menisi önce gelir erkeğinkinden çok olursa kız olup halasına benzer . Eğer erkeğinki çok olursa amcasına benzer.
BU HÜKÜMLERİN HEPSİ BELİRTİLERİYLE İSBAT OLUNUP TECRÜBE KILINMIŞTIR.
bunuda yollayayım dedim arkadaşlar
kaydirigubbakcemile3 köse olmanın nedeninide ögrenmiş olduk:))arkadaşlar vakit zamandaçok önemliymiş bunu unutmayın
İŞTE ERZURUMLU İBRAHİM HAKKIZ HAZ.MARİFETNAMESİNDEN
Cimada öpüşenin çocuğu sağır doğar
Erkeğin suyu indikten sonra kadınınki de ininceye kadar karnı üzerinde durmak lazımdır ki kadın ikinci cimaya kadar tıkanıp tembel kalmasın. Yani erkek cimada horoz gibi davranmasın, birleşme bir anlık olmasın ve erkek kendisi kadar eşinin de cimadan lezzet duymasını sağlayacak şekilde hareket etsin.
horoz gibi :)))
Cimadan sonra muhakkak idrarını yapmak lazımdır ki meninin son damlaları mesanede kalmasın ve onda tedavisi imkansız bir hastalık yapmasın.
ben buna katılmıyorum .cünkü spermlerin vajinaya bi zararı yok.içeri boşalma oldugunda 1 hafta kadar içerde yaşayabiliyor sperm.zararlı olsa bi cok kadında sorun olması lazımdı
Öğleden sonra yapılan çocuk şaşı gözlü olur
kaydirigubbakcemile3
Pazar gecesi cima yapılırsa çocuk yol kesici olur.
amanınn ben kızımaa pazar geecesi hamiş kalmıştımmm
Cima ayakta yapılırsa doğan çocuk uykuda yatağına işer.
ay cok komik ciddenkaydirigubbakcemile3
Cima meyve ağacının altında yapılırsa çocuk zalim olur.
haydaa:))))
Kadının sesi kocadan fazla çıkmayacak
valla benim sesim cok cıkar evdeee
Kocası kapıdan içeri girince hemen ayağa kalkıp karşılamak.
zili caldıgı için mecburen ayaga kalkıp karşılıyorum.anahtarı olsa kendi gelsee dönüp bakmam dermişim hahaha
Karı kocasının her emrine itaatli olmalıdır.
yok vallaa ölee her istedigini yapamam.heleki emirlerini asla yapmammm
Karı kocasının cinsi arzu ve isteklerine karşı gelmemek, nefsini teslim etmekte gecikmemek şeklinde hareket etmelidir.
nerdeyse 1 aydır adama ambargo koydum tık yokk bizdee.
Kadın sesini kocasının sesinden fazla yükseltmeyecek.
Kadın kocası için bazı zararsız maddeler sürünüp süslenecektir.
bak bunda gayet başarılıyımmm
Erkek eşine rıfk ile muamele edecek, iyilikle idare edecek. Çünkü kadın eğri kaburga kemiğinden yaradılmıştır, aklı ve dini eksiktir, kocasına sığınmıştır. Güleryüzle sohbet için alınmıştır.
haydaaa aklımız niye kıt olsun yaw.bu hocayı tutmadım ben.kadınlara ikinci sınıf insan muamelesi yapıyor.kitabımızda yok böle bişi.
biz kadınlar kıt olan akıllarımızla şeytana papucunu ters giydirir,kocalarıda parmagımzıda oynatırızzzaklinialirimsmile
ayrıca bir cok kadın kocasının namaz kılması için teşvikde bulunur,ama erkegin bou konuda cok başarılı oldugunu sanmıyorum.
bizim evde ben genelde kocamı yönlendiririm dini konularda.cevremdede bbu hep böledir.
Erkek, karısının öfkesi karşısında susmalıdır. Ta ki kadın pişmanlık duyup kocasından özür dileyinceye kadar. Çünkü kadın ruhen zayıftır. Susma onu yener.
bunu eşim aynen yapar.ben sinirliyken asla cvp vermez.sonra ben pişman olurum gercektende
.
Yumurtası sıcak olmayan erkeğin sakalı olmaz
arkadaşlar vakit zamandaçok önemliymiş bunu unutmayın
İŞTE ERZURUMLU İBRAHİM HAKKIZ HAZ.MARİFETNAMESİNDEN
Cimada öpüşenin çocuğu sağır doğar
Erkek, iç gömleğinden başka bütün elbiselerini soyacak.
Kadın da aynı şekilde soyunacak.
Cima esnasında öpüşme ve konuşma olmayacak. Çünkü bunlar, çocuğun sağır ve dilsiz olmasına sebep olabilir.
Erkeğin suyu indikten sonra kadınınki de ininceye kadar karnı üzerinde durmak lazımdır ki kadın ikinci cimaya kadar tıkanıp tembel kalmasın. Yani erkek cimada horoz gibi davranmasın, birleşme bir anlık olmasın ve erkek kendisi kadar eşinin de cimadan lezzet duymasını sağlayacak şekilde hareket etsin.
Cima çocuk ve hayvan yanında yapılmamalıdır.
Cimadan sonra muhakkak idrarını yapmak lazımdır ki meninin son damlaları mesanede kalmasın ve onda tedavisi imkansız bir hastalık yapmasın.
evet bu çok doğru
erkeklerde sonradan çıkan prostat, peyroni, iktidarsızlık hastalıkları bu yüzden oluyor
tabiki vajinanın içine değil yani erkek boşaldıktan sonra wcye gidip azcık ta olsa idrar yapmalı.
Yabancı kadınlarla yalnız kalmamalıdır. Çünkü hem haram hem de sonu fenadır. Bir şair şöyle diyor: Kadınlar, bizim için şeytan olarak yaratılmışlardır. Şeytanların şerrinden ise Allah'a sığınırım.
Öğleden sonra yapılan çocuk şaşı gözlü olur
Yeni ayın ilk günü cima yapılırsa çocuk güzel olur.
Öğleden evvel cima yapılırsa çocuk hakim ve kerim olur.
Pazartesi gecesi cima yapılırsa çocuk Kur'an hafızı olur.
Salı gecesi cima yapılırsa çocuk cömert ve merhametli olur.
Perşembe gecesi cima yapılırsa çocuk alim ve amil olur.
Cuma gecesi cima yapılırsa çocuk ábid ve arif olur.
Cuma namazından evvel cima yapılırsa çocuk mutlu ve ölümünde şehid olur.
Kadının rızası dışında cima yapılırsa çocuk ahmak olur.
Yeni ayın ilk gecesi veya onbeşinci veyahut da son gecesi cima yapılırsa çocuk deli olur.
Pazar gecesi cima yapılırsa çocuk yol kesici olur.
Çarşamba gecesi cima yapılırsa doğacak çocuk öldürmeye eğilimli olur.
Gündüz öğleden sonra cima yapılırsa doğan çocuk şaşı gözlü olur.
Ramazan bayramı gecesi cima yapılırsa doğan çocuk serkeş, inatçı olur.
Kurban bayramı gecesi cima yapılırsa doğan çocuk altı veya dört parmaklı olur.
Cima ayakta yapılırsa doğan çocuk uykuda yatağına işer.
Erkek, yanılır da baldızıyla sevişir ve cima yaparsa doğan çocuk hünsa (kendisinde hem erkek hem de dişi alameti olan) olur.
Cima meyve ağacının altında yapılırsa çocuk zalim olur.
Kadının sesi kocadan fazla çıkmayacak
Kocası kapıdan içeri girince hemen ayağa kalkıp karşılamak.
Karı kocasına merhaba efendim, hoş geldiniz demeli.
Karı kocasının her emrine itaatli olmalıdır.
Karı kocasının cinsi arzu ve isteklerine karşı gelmemek, nefsini teslim etmekte gecikmemek şeklinde hareket etmelidir.
Kadın sesini kocasının sesinden fazla yükseltmeyecek.
Kadın kocası için bazı zararsız maddeler sürünüp süslenecektir.
Kadının hainliğinden sakınmak lazımdır
Erkek eşine rıfk ile muamele edecek, iyilikle idare edecek. Çünkü kadın eğri kaburga kemiğinden yaradılmıştır, aklı ve dini eksiktir, kocasına sığınmıştır. Güleryüzle sohbet için alınmıştır.
Erkek, karısının öfkesi karşısında susmalıdır. Ta ki kadın pişmanlık duyup kocasından özür dileyinceye kadar. Çünkü kadın ruhen zayıftır. Susma onu yener.
Kadının hainliğinden, aldatma ve tuzaklarından sakınmak lazım. Çünkü Hz. Adem, eşi Havva anamızın aldatmasıyla Allah'a asi olmuştur.
Erkek, karısıyla şakalaşmalı, güldürücü sözler söylemeli. Yalnız kadın kıyafetine girmeyip başka şekilde nezih eğlenceler yapmalı.
Erkek karısına üzüntülerini, kederlerini, düşmanlarını ve borçlarıyla alacaklarını söylememelidir.
Yumurtası sıcak olmayan erkeğin sakalı olmaz
İnzal anında kadın ve erkeğin fikir ve hayalinde ne suret bulunursa çocuk ona yakın olur. Gözleri ne renge bakarsa çocuk o renge yakın olur. Eğer hayız ve nifas günlerinde ederse çocuk cüzzam olur ettiği iş haram olur.
Eğer birleşik nufte rahmin dört ağzından birinden girerse çocuk bir ikisinden girerse iki üçünden girerse üç dördünden girerse dört olur.
Eğer erkeğin menisi önce gelir ve çok olursa çocuk oğlan olur amcasına benzer. Eğer erkeğin menisi önce gelir kadının menisi çok olursa öncülük hikmetiyle oğlan olur dayısına benzer.
Eğer kadının menisi önce gelir erkeğinkinden çok olursa kız olup halasına benzer . Eğer erkeğinki çok olursa amcasına benzer.
BU HÜKÜMLERİN HEPSİ BELİRTİLERİYLE İSBAT OLUNUP TECRÜBE KILINMIŞTIR.
bunuda yollayayım dedim arkadaşlar
günaydınnn
birazdan tekrar hamilelik testi yaptırcam saglık ocagında.8 gün gecikme canımı sıktı
hormon testi yaptırcam ama oda adetin 2-3.günü yapılıyormuş
şimdi yaptırsam yalnış sonucmu verir?
yaptıranlar siz regli zamanınızdamı yaptırdınız
günaydınnn
birazdan tekrar hamilelik testi yaptırcam saglık ocagında.8 gün gecikme canımı sıktı
hormon testi yaptırcam ama oda adetin 2-3.günü yapılıyormuş
şimdi yaptırsam yalnış sonucmu verir?
yaptıranlar siz regli zamanınızdamı yaptırdınız
ne hormonu batıracaksın ki
sen beta hcg baktırmayacakmısın
hala olmadınmı sen ???
kan testi yaptırsana
truf akıntın varmı?
bende bi kac gün önce vardı ama şuan yokk
bide alt karın kısmım agrıyor,böle hafif regli sancısı gibi
sendede varmı böle şeylerr
evet canım bahsettiğin şeylerin aynısı oldu
bi ara akıntım kesildi şimdi acık yine normal akıntıdan var
kasıkalrım da adet sancısı gibi oldu geçti
bi ara bel kaslarım adet olcak gibi ağrıdı o da geçti
elara göğsünden süt geliyormu canım
uyuyamadım yaaa
tv de kültür aşı programını sunan kızla semen diye bi kadın selahattin dönmezi almışlar
program yapıyolardı onları izledim sonra yusuf suresini okudum
okuyanların oğlu oluyomuşya Allah'ın izniyle. inşallah benim de oğlum olur dedim karnımdaki yavrucak inşallah hayırlı sağlıklı bir oğlandır dedim.
bence hamile olan herkes yusuf suresini okusun
bende şimdiden dinliyorum.hergün.:bbo:dinlemekte aynı etkide olurmu acaba.okuma imkanım yok.çok iyi bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?