bebek cinsiyet belirleme..

qwertt nasılsın cnm.varmı agrın sancın lekelenmen filan?
fena değilim leke yokta sağ kasığımda ağrı var buda beni korkutuyo
gunaydın nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnn
iyiyim canım sen nasılsın
inşallah olur tatlım tayinin fetih suresini oku 41 ker
kızlar albüme küçüklük resimelrimi koydummmm
çok güzel resimler
aman 40 derece de nasıl duruyonuz cnm allah kolaylık versın valla bızım burasıda 34 gosterıyo ona zor dayanıyom yok ben kısı özledımmm:):):):):)):):

ankarada çok sıcak

elara bunuu sen bilirsinn canımmm
bilgisayar özürlüyüm bendee
burda ne yazışsamm hepsii benim msn e gelmişşş
2000 mesaj olmuşş
hepsinii tek tek sildimm amaa nasıll engell koyabilirimm banaa mesaj gelmesinnn
kkdan nasıl ayarlamamm lazım biliyormusun canımm

vallaha burda öyle canım yaaa
34 olsa sevinecemmm
hayatımda ilk defa kışıı özledimm
aynen karabıberım hadı sen bıde hamıssın allah yardımcın olsun nasıl goktugumuz hareketlımı kızlar bıde bısy var ne kadar dogru bılmıyomda eger az hareket ederse sakın oluyomus dogunca cok hareket cok yaramaz oluyomus dogunca

ewet cnm aynen benımde öle hemem msneye gelıyo acaba ayarı varmıkı???

gunaydın kızlar nasılsınız bakalım bırazdan cıkıcam ablama gıdıcem ama sıcaktan nasılg ıdıcem bılemıyorum bu arada artık regl olmak ıstıyorum ya

inş karabıber kan testı yabtırmam bı nevı ıyı oldu yoksa reglım gelene kadar hamılemıyım dıyılmıyım kendımı yıyıp bıtırcektım sımdı olmadıgımı bılıyorum bu seferde reglı beklemek sıkıcı gelmeye basladı 34 gunde bır olan bırı ıcın daha zor ıste

slm kızlar daha gitmedim sonuc almaya
anca evi toplaraldım kızma bişielr yedirdim 1 de uyuyacaktı ama kayyuu artık gec saate alınmış.az önce bittii
kızımda yeni yattıı uyumasını bekliyorumm

uslubumu adamına göre ayarlıyorum.demekki sanada bu uslup uygun böle yazmışım.şakkıdı
yeri geldi diye billdigim bişiyi yazdım.burası forum, bilgi alışverişi bulundugumuz biyer.senin işine yaramaz bi başkasına yarar.
sana kimse illa uygulayacaksın demiyor.fikrini dikkate almıyacagım demene gerek yoktu yani,komik geldi banakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…