bebek cinsiyet belirleme..

canım doğru olabilir valla,benim büyük kız az hareket ederdi karnımda şimdi usluluk abidesi,ama küçük pek fena yahu o da güm güm güm diye vururdu içerden:))

doktor labrotuvar sonuclarını almak için nete giremedi.sorun varmış
az önce geldim.biraz sonra arıcamm sonuc içinn
pöfff bendeki de ne şansss tüüüüü:gitme:

ayy deli olcam aradım halaa nette sorun varımış
kadın diyorki yarın sabah ara.bende dedim ben sabaha kadar catlarım ne diyonuz siz dedim:))
kadında gülüyor tamam sen belli aralıklarla ara ben bakcam devamlı dedii
yarım saat sonra tekrar arıcamm
ay ne sinir bi durum

elara ne kadar seviyesiz ve küstah birisin adamına göre muamele demişsin ya asıl kendi seviyeni ne güzelde ortaya koymuşsun, senin normalde hiç arkadaşın yok bence sıkıntıdan ve yalnızlıktan pc nin başından kalkmayıp her lafı ince eleyip sık dokuyorsun galiba.. sana neden gıcık olayım arkadaşım, istedim vermedin çok mu önemliydi hayır zaten paylaştıkların süper annelersiniz topiğinden bildiğim şeylerdi belki yeni birşey diye istedim istediğimede pişman oldum, söylemedim kabul et dedim kapandı gitti.ikinci konu esmerle aranızda ne geçti bilmiyorum dün karabiber yapmayın etmeyin yazmış ne oldu ki dedim ama geçmişinizi okumadım ayrıca esmerle özel hiç bir dostluğum yok ben bu topikten yalnızca gamze ve eceirem arkadaşlarla özelden görüşüyorum ayrıca başkasının tartışmasına dertlenmiş olsam dün akşamki ilk yazışmalarda bunu belli ederdim öyle değil mi ayrıca doktor tavsiyesi konusunda çok hassasım mevzunun başından beri dr tavsiyesi dedim durdum dikkat ettiysen,son yazdıklarında vitamini devamlı kullanma ara ver şöyle böyle tavsiyelerin olunca kusura bakma dedim niye bozuluyorsun anlamadım doktor bile olsan ben yine kendi doktorumun tavsiyelerine uyarım sana da kusura bakma derim arkadaşım, neden altından birşeyler çıkarmaya çabalıyorsun ki..senin paylaşımlarından niye rahatsız olayım ayrıca, yaz paylaş sev sevil şurda iki muhabbet yapalım kafamız dağılsın diye girdiğimiz ortamı getirdiğin hale, yazdıklarına gülüyorum sadece:::)))))))))
paylaşımda bulunmamak meselesine gelince herkesin şartları durumu herkesle aynı değildir canım ilgilenmem gereken iki bebeğim var ve buraya fırsat buldukça girebiliyorum o da kendim gibi *hisseden arkadaşlarla iki hoş beş edeyim diye yoksa tarafından yazılan yok ağzının payını verdim,yok bana gıcık oldu yok onu korudu saçmalıklarını okumak için değil...

kızlar yapmayın ramazan mubarek gunde bak hele su mubarek ayda kalp kırmak cok uzucu lutfen nonıs elara yapmayın cnm lutfen kapatın barısın bıtsın ıkınızıde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

cok karışık yazmışın inan okuyamıcam şuan senii.hiçde merak etmiyommkaydirigubbakcemile3
derdin herneysee Allah yardımcın olsunn.hadi selametleşakkıdı

kızlar yapmayın ramazan mubarek gunde bak hele su mubarek ayda kalp kırmak cok uzucu lutfen nonıs elara yapmayın cnm lutfen kapatın barısın bıtsın ıkınızıde opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım asıl kalp kırıcı konuşana uyarı yapsan diyorum bemn kimsenin kalbini kırıcı bir şey söylemem hiç bir zaman, hayat felsefeme ters şurda lay lay lom konuşurken hanımefendinin getirdiği noktaya bak yok ona dediklerine hırslanmışım falan filan tam dedikodu kazanı...

canım doğru olabilir valla,benim büyük kız az hareket ederdi karnımda şimdi usluluk abidesi,ama küçük pek fena yahu o da güm güm güm diye vururdu içerden:))
dımı bencede benımkucuklukde cok yavasdı halada fazla yaramazlıgı yok massallah deyım
doktor labrotuvar sonuclarını almak için nete giremedi.sorun varmış
az önce geldim.biraz sonra arıcamm sonuc içinn
pöfff bendeki de ne şansss tüüüüü:gitme:
valla bencede varmı ne aksılıkler ust uste bcmmmmmmm hayırlısı olur ıns cnmm
ewet bı oldumu saglıkocagınında sorum allah yardım etsınıns ögrenırsın bugun cnm
kızlar ben gidiyorum dua edin..
cnm ıns sevınclı haberlerle gel bıtanem
bende öyle biliyordum ama şimdi internetten bakktım yuvarlak olursa kız ileri geri giderse erkek diyolar
ay onlar cok degısık bıseyler soluyo herkesın farklı bosver bcm haftaya ıns kesın ogrenırsın ve cok mutlu olursun ıns

hee küstah ve seviyesizz olabülüyom bazı kişilere karşı..normal konuşsam karşımdaki seviyeme cıkıp anlayamıcak beni cünküüüüaklinialirimsmile
yeminle bitek küstah ve seviyesiz yazını okudum .oda ilk başta yazıdgın için.
ondada aldın cevabını hadi naşş

umut 11 nerde bugun yok kızlar ızındemıkı yada hastanede rabbım sıfa versın kaynanasına

Naber kızlar
şimdilik hastane işi bitti canım eltimin evine çıkardılar sabah , eltimde ne yapsın (

bugün çok yoğun burası muhasebeci geldi kdv filan onları yaptık
bu arada yanlış bi ödeme yapmışım , yakında kovacaklar beni
duamda bitmedi daha (( ay çok stresli bi gündeyim

Elara ne yaptı geçmişi i okuyayım

cok karışık yazmışın inan okuyamıcam şuan senii.hiçde merak etmiyommkaydirigubbakcemile3
derdin herneysee Allah yardımcın olsunn.hadi selametleşakkıdı

merak etmesende anlamışsındır canım herhalde, anlayışın ve algıların çok yüksek yaa kısaca sen her taşın altında birşey aramaya devam edersen sonun iyi değil diyorum bu algılarınla maşallah bayağı bir yerlere gelirsin...

ofss sen hala yazıyon mu yaww
oruclu oruclu beyin jimnastigi iyi gelmez sana,sistemin çöker
karnını doyur öle yazışalım kapiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…