- 19 Nisan 2008
- 336
- 44
- 623
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.421
valla ben atılıyo bılıyodum ama gecen karabıber yasak dedı cnm
3 öğlen namazından sonra ,sağ elini sağ elinii göbeğinin üzerine koy oku,adetin bir iki gün geçtiğinde... bismillahirrahmanirrahim,,, bismillahi ehedis semedillezi lemyelid velemyuled.allahümme inni semmeytü mafil betni muhammeden bismi muhammeden sallallahü aleyhiveselem.
Aminn hepimizin insallah...hayırlı aksamlar kızlarrrrrrrrrrr ıftarda ettıgımız dualar kabul olur ınsssssssssss hepımızın kızlarrrrrrr
Canımm koridora koyduğun şey çok hoştuu ama o yerlee birmii üstüne basınca kırılmıyormuu
tamm çözemedimm nasıl olduğunuu
amaa ona benzer şekilde koridora asma tavan yapıldıı veaynı ona benzer kareeee cam yerleşecek ışıklıı ve boncuklar sarkacakkk,
vitay nedemek oluyoo canımm pek bilgimm yok bu konulardaa
evimizinn önüne sıfır bir APARTMAN YAPILIYOOO dekoru çok hoşumaa gitti ona benzer şeyler yapılıyooo bizedee
inşallah güzel olurrrr
bide yatak odasınınn karyolasının başınaa duvar kağıdıı olacakkk ,yine asma tavan olacakk mavii ışıklarr falannn
senin evininn resimlerrii varmı canımm facede eğer varsa bakabiilirmiyimmm bana fikir olması açısındann
offf bu işler çookk zor
kızlar merhaba ikili test sonucum çıktı şimdi.yarın doktora gidecem.fb-hcg değeri 35,04 çıktı.
arkadaşlar şu preseed konuşulmuştu bi aralar ama bi sorayım kullanıpta hamile kalanlar varmı bildiğiniz ve tabi cinsiyeti ne...
kızlar merhaba ikili test sonucum çıktı şimdi.yarın doktora gidecem.fb-hcg değeri 35,04 çıktı.
50 den az ise erkek ihtimali yuksek, fazla ise kiz ihtimali yuksek diyorlar. Insallah sende tutar..
testi nasıl uygulayacan.bu soruyu test kullanan herkese soruyorum.bende test kullanacam.fikir edinmek için.
yok tatlım bende beklıyorum vallahı ıns gelır bırazdan
sen nasılsın nasıl oldun bugun bakalım ıns bugun daha ıyısındır cnm benım
ay ben nıye boyle oldum dr gıtcegım ıcın cok gergınım bı anlık bırsey bılıyorum ama ne bılıyım ıste umarım yarın bır an once atlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?