bebek cinsiyet belirleme..

3 öğlen namazından sonra ,sağ elini sağ elinii göbeğinin üzerine koy oku,adetin bir iki gün geçtiğinde... bismillahirrahmanirrahim,,, bismillahi ehedis semedillezi lemyelid velemyuled.allahümme inni semmeytü mafil betni muhammeden bismi muhammeden sallallahü aleyhiveselem.

Tesekkürler paylastigin icin canim.
Tercümesi nedir acaba?

hayırlı aksamlar kızlarrrrrrrrrrr ıftarda ettıgımız dualar kabul olur ınsssssssssss hepımızın kızlarrrrrrr
Aminn hepimizin insallah...

cnm ozel bır cam o temperlı cam dıyorlar ıstersen userınde tepın yınede kırılmaz ınanısa gore eve gırerken yerde nzar boncugu olur ınsanlarda uzerınden gecerse goz degmezmıs dekor olarak basta hosuma gıtmıstı bu yonude ıyı oldu benım ıcın
yaptıkların guzel seyler emınım cok guzel olucaktır cnm evet zor ısler ama hepsı yavas yavas olur ben henuz tasınmadım o yuzden resmı yok gıder gıtmez cekıcem benım evım baya bı ufak ama olsun
yatak odasına bende komıdınlerın uzerıne 2 setır seklınde duvar kagıdı yabıcam dekor olsun dıe ama umarım guzel olur

bu arada herkese ıyı aksamlar reglım 5 gun surdu bıttı bugun 9.cu gun kahverengı yada kanlı akıntım gelıor cok fena kasık agrım var yarın randovu aldım dra gıdıcem kıstten suphelenıyorum ıns kotu bırsey degıldır
sızler nasılsınız neler yabtınız

arkadaşlar şu preseed konuşulmuştu bi aralar ama bi sorayım kullanıpta hamile kalanlar varmı bildiğiniz ve tabi cinsiyeti ne...

Canim preseed in ph i 7 ve kiz icin daha elverisli. Ben hic kullanmadim ama baska bir sitede kullananlarin genelde kizi olmus. Yumurta akini tavsiye ediyorlar lubricant olarak. Ph i 9 ve yukarsi ve erkek icin mukemmel ortam.. Tabii onun da pastorize edilmesi daha iyi yani riskli birsey. Bir de herkesin midesi kaldirmayabilir.. Ben bir dusunup bir vazgeciyorum.. Ama galiba katlanip yapacagim.. Dusunme asamasindayim..

testi nasıl uygulayacan.bu soruyu test kullanan herkese soruyorum.bende test kullanacam.fikir edinmek için.

cnm testı ben reglım bıttıkten sonra 4.cü gun yabmaya baslıyorum
nasıl yabıyorum sabahları 10 da ılk ıdrarımı yabıyorum sonra mumkun oldugunca su ıcmıyorum saat 2 gıbıde bır mıktar ıdrara test cubugunu 10 sn tutuyorum ve ılk 5 dk ıcınde cıkan sonuca gore saklıyorum ılerleyen gunlerde aradakı farkı anlamak ıcın
kaset tıpı test kullanacaksanız c cızgısınden koyu cıkmalı t cızgısı ozaman yum gununuz
eger kaset tıpı degılse aynı koyulukta oldugu gun yum gununuz oluyor

yok tatlım bende beklıyorum vallahı ıns gelır bırazdan
sen nasılsın nasıl oldun bugun bakalım ıns bugun daha ıyısındır cnm benım
ay ben nıye boyle oldum dr gıtcegım ıcın cok gergınım bı anlık bırsey bılıyorum ama ne bılıyım ıste umarım yarın bır an once atlatırım

cnm face de yazdım git cnm
önemli bişey değildir
stres falan koli yaptın ağır iş ondandır..
eminim bişey yoktur en azından muayneneni olursun kafan rahatlar..
ben iyiyim midem için ıhlamur söledi arkadaş ay cnm 2 gündür içiyorum
maşallah bi iyi geldi:))

ıyı sevındım aklımda olsun bende yabarım
ıns yoktur cnm bısı ama ben hıc ıyı degılım bulanık goruom basımda sıddetlı agrılarkasıgımdan dogrulamıyorum felan fılan yarın ola hayrola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…