bebek cinsiyet belirleme..

ecem truf bence sizinkiler erkek.ama ben çok kararsız kaldım.benim yumurtlama günüm kıza denk geliyo.ve eğer bu takvime uydurmaya çalışırsam hiç erkek günüme denk gelen yok.ya adetimle oynıycam yada salcam çayıra mevlam kayıra

mimoza şu adananın eşine bakmışnıydın canım belki erkek günleridir. bu durumda erkek olması çok normal olur

cnm bak uyan olmayan bır kısıyı gorduk ıns senınde öle olur bu kadar cok ınceleme bence rabbım bılır onu cınsıyet konusunda hamıs kalınca rabbıme bır melek gelıyomus kızmı olsun erkekmmı rabbımde ne buyurursa o oluyomus o yuzden bıraz akısına bırak cnm bol bol dua et

kızlar adet gününüz bir kaç gün geçerse hamileyseniz,duası var onu deneyin iki gün öğle namazından sonra elinizi karnınıza koyup okuyorsunuz,benimki tüp bebek olduğu için yapamadım,

gamzem çok haklı
sen duanı et Allahım dua eden kullarını isteyen kullarını boşçevirmez..
ben nezaman canı gönülden dua edip yalvardıysam Rabbim bana verdi cnm.

kızlar adet gününüz bir kaç gün geçerse hamileyseniz,duası var onu deneyin iki gün öğle namazından sonra elinizi karnınıza koyup okuyorsunuz,benimki tüp bebek olduğu için yapamadım,

muhtemelen dua için biraz geç olur canım o zaman , o saatten sonra hayırlı olmasını dileyebiliriz sanırım sadece:)

e tabi kızlar orası öle.ben süperannelerdeyken herkes takvim denk gelsin diye oynadı ama olmadı....
adananın kocasının tarihlerinide bi isteyim de bide ona bakayım...
ama adana hiç öle yum günü falan beklemedi.rastgele yaptı.inanıyorum rabbim vercek dedi.ve oldu... allahın taktiri herşey.ama bu takvimin tutması kafamı bi karıştırıyor.tutmamasıda başka karıştırıyor...koskoca sene denk getirdiğin gün hamiş kalamayabilirsin.yani çok zor şeyler.diyorumya 7 aydır denediğim günlere bakıyorum ya kız günü yada kıza meyilli günler.hiç tutmamış.bundan sonraki günlerde öle gidiyor.benim mutşlaka adetimin şaşması lazım.ama nasıl:)...mesela benim bugün son erkek günüm.ve ben bugün yıkanıcam.gece yapıp yatsam belkide şu adetten yıkanır yıkanmaz oğlana haöiş kalanmlardan olurum ha ne dersiniz....kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…