- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.401
evet adananın kıza meyilli olduğu günlerde olmuş.ama zaten %100lük kesinlik yok biliyosun.oda uysun bari:)))
arzum senin kız günlerinde olmuş ama tüp bebek işi değişik oluyor biliyosun.vücut dışında döllenme gerçekleştriği için senin bio ritminin bi faktörü olmaz kanımca.......
ay inş.cnm
mutlu elifte öyle demişti..
inş...
dr söylediği gün yaptık gerisi
RABBİME kalmış
ecem truf bence sizinkiler erkek.ama ben çok kararsız kaldım.benim yumurtlama günüm kıza denk geliyo.ve eğer bu takvime uydurmaya çalışırsam hiç erkek günüme denk gelen yok.ya adetimle oynıycam yada salcam çayıra mevlam kayıra
ecem truf bence sizinkiler erkek.ama ben çok kararsız kaldım.benim yumurtlama günüm kıza denk geliyo.ve eğer bu takvime uydurmaya çalışırsam hiç erkek günüme denk gelen yok.ya adetimle oynıycam yada salcam çayıra mevlam kayıra
cnm bak uyan olmayan bır kısıyı gorduk ıns senınde öle olur bu kadar cok ınceleme bence rabbım bılır onu cınsıyet konusunda hamıs kalınca rabbıme bır melek gelıyomus kızmı olsun erkekmmı rabbımde ne buyurursa o oluyomus o yuzden bıraz akısına bırak cnm bol bol dua et
kızlar adet gününüz bir kaç gün geçerse hamileyseniz,duası var onu deneyin iki gün öğle namazından sonra elinizi karnınıza koyup okuyorsunuz,benimki tüp bebek olduğu için yapamadım,
kızlar adet gününüz bir kaç gün geçerse hamileyseniz,duası var onu deneyin iki gün öğle namazından sonra elinizi karnınıza koyup okuyorsunuz,benimki tüp bebek olduğu için yapamadım,
muhtemelen dua için biraz geç olur canım o zaman , o saatten sonra hayırlı olmasını dileyebiliriz sanırım sadece:)
yahu özelden link atabiliomuyuz arkadaşlar?
hayır,bu daha farklı,deneyip sonuç alan bir arkadaşım söylemişti,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?