- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.901
:roflol::roflol: balkonda beklıyorumkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
balkona çık cnm..
ama bu seferde havai fişeği atılıyo diye haberlere çıkmayasın:))))))))))))
cnm alırım bakarım ama tutmuyorsada takvımın tutmasını beklemem herhalde yum gunu teste gore daha ıyı gıbıme gelıyor hehehehe bıoooo bıoooo :)cnm inann cok isterim aynı dönem hamiş kalmayıı.şu bioritime göre davrancam ben:)
sende mimozadan gün al mutlaka.verilen tarihler yumgününe denk gelirse denee.
ii geceelrr cnm
h.b sagol.
tmm ekelrim listeye.ilişki oldugunda yazarsınn
kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sırnaşık şeysırnaşık şey
balkona çık cnm..
ama bu seferde havai fişeği atılıyo diye haberlere çıkmayasın:))))))))))))
kaydirigubbakcemile3
ececim hamileykende cok gaz oluyorrr.sende dikkat ett başına gelemesin cnm:)
cnm eylul ayının ben herkese ıyı gelecegını dusunuyorum ıns bu ay sende guzel haberlerle gelıceksın
kaydirigubbakcemile3
ececim hamileykende cok gaz oluyorrr.sende dikkat ett başına gelemesin cnm:)
qulme komsuna :roflol::roflol:
sinirden adetim 3 gün önce geldi yaaaaaaa ben ne edcemmmmm simdiiiii Allahim sana havale ettim sen görüyorsunnn
sinirden adetim 3 gün önce geldi yaaaaaaa ben ne edcemmmmm simdiiiii Allahim sana havale ettim sen görüyorsunnn
cnm inann cok isterim aynı dönem hamiş kalmayıı.şu bioritime göre davrancam ben:)
sende mimozadan gün al mutlaka.verilen tarihler yumgününe denk gelirse denee.
ii geceelrr cnm
h.b sagol.
tmm ekelrim listeye.ilişki oldugunda yazarsınn
sağol...ilişkiyi yine sık denemeye çalışıcam .bakalım okulda başlıyo yorgun olucaz ..eşimde bende öğretmeniz..elara ben sana bi şey soracaktım...hani kızının yaşını gösteren bi çizelgen vardıya aşagıda şimdi adet günlerini gösteriyo gerçi..ben kızıma yapmak istiyorum nasıl yapılıyo..benim kızım 22 temmuz 2008 doğumlu...zahmet olmazsa bana da yaparmısın..üzerindede canım kzıım eylül yazsın istiyorum..ama tabi yapmak istersen yap...
cnm hayırdır ne oldusinirden adetim 3 gün önce geldi yaaaaaaa ben ne edcemmmmm simdiiiii Allahim sana havale ettim sen görüyorsunnn
kızımada kasım 9 10 11 ılıskıler vardı hangısı tuttu bılmıyorum cnmboncuk kızına hamile kaldıgın tarihide hatırlıyorsan yaz.bakalım kızında tutcakmı
aacaba 2 ilişki olduu diyemii böyle oldu canımmmkızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
tmm yaparımmm
benim önceki cetvelin aynısı mı olsun yoksa degişik mi istiyon.
aacaba 2 ilişki olduu diyemii böyle oldu canımmm
birde yazılarında seyrek ilişkii var yazmışsınn
ben tek ilişkiden kaldım
fhnacım yani yumurta çadladıktan sonra hamile kaldığın halde kız oldu.ya o+12 oldu senin yada şu bioritim olayı sendede tuttu.bana d.tarihin ve hamile kaldığın günü yazarsan ona bi bakıyım...
kjızlar ben yine diyorum 14.günden sonra çatlayan yumurta kesin kız...daha öncede bunu çok gördüm.yumurtanız kaliteli ise 14.güne kadar en fazla çatlıyor.ve bu erkek bebeğin şansını artırıyor.teravet bile siklusu 28den fazla olan kadınlara gün vermiyor sırf bu yüzden.bi arkadaş vardı 15.gün çatlıyodu oda tam o gün tek ilişkiyle kaldı oda kız...bu bir tesadüf olamaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?