- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #12.861
Benim dilim böyle konuşuyo ama kalbim başka söylüyo.2 düşük yapmışım hala erkek diyorum ya ben akıllanmamışım.Bu arada genetik merkezinden aradılar pıhtılaşama sonuçlarım da çıkmış yarın alıcam.
Benim kürtajdan sonra düşen kızdı o zaman yani varsayıma göre şimdi sıra erkektezemuszemus
de cnm valla hiç gücenmem..
bende kıyamadım açıkcası 4500 çok geldi
du bakalım bu seferde gidiyim en azından cins.öğrenene kadar..
güzel bi hastane bulurum olmassa.
eşim olmaz diyo ama kandırırım ben onu inş..
bide bişey daha dicem
bu pazartesi kalp atışlarını duymaya gidicez ya Allah kısmet ederse
eşim diyo doğumu konuşalım..
ben biraz araştırdım
sadece benim dr 3500 istiyomuş
hastanede 1000
bana çok geldi kızlar ne dersiniz
doğumu başka hastanede mi yapsam
eşimde diyo olmaz seni bu takip etti bunda yap belki biraz indirim yaparmı acaba??
bana akıl verin(
Benim dilim böyle konuşuyo ama kalbim başka söylüyo.2 düşük yapmışım hala erkek diyorum ya ben akıllanmamışım.Bu arada genetik merkezinden aradılar pıhtılaşama sonuçlarım da çıkmış yarın alıcam.
kız kardeşim 29 03 1983
damat 30 03 1980
kızlar bide ne var:
benim arkadaşın 2 düşük oldu araştırdılar
meğerse bebek anne karnında beslenmiyor 6 haftalıkta kalıyor
sonra hamiş kaldı(4 kilo doğuran arkadaş)
hergün doğuma gidene kadar göbeğinden bir iğne vurdu kendine
bebeği öle besledi..
bu da kulağınzın bi köşesinde bulunsun:)))
inş cnm
cnm dedigim gibi imkan meselesii.imkanınız varsa yaptırılabilir ama yinede cok para yaa.
o kadarparaya 3 tane daha başka kadın dogum yaptırılır hayrına:)
demek pazartesi gitcen pıt pıtları duymayaa
o sesi duymak harika bişi yaa.ben cok etkilenmiştimmmmm
hadi hayırlısıı inşallah temiz cıkar sonucunnn
cocugun dogum tarihini biliyonmu
kızlar bide ne var:
bebeği öle besledi..
Canım işte o kan pıhtılaşmasından oluyor.Bebek kanla besleniyo eğer annenin kanı pıhtılaşırsa bebeğe yeteri kadar kan gitmiyo ve beslenemiyor.Sonrada düşüyor.Benim yarın sonucunu alacağım tahlil bu.
çok haklısınız kızlar..
evt duyucam inş.ozaman inancam heralde..
dr un bi ağzını arasam hani duruşundan falan bi tahmin desem
bişey sölermi acaba?
hani ilişki dediğiniz gün oldu
ters bişey olurmu falan filan
ne dersiniz?
bencede cnm önce hayırlısı de..
inş. bu sefer bişey olmaz..
iyi aksamlar fıstıklar nasılsınız bakalım
ya ılgınc tesadufmu bılmem ama benım ablamda bebegı karnında oldugu ıcın kurtaj oldu ve sımdı kızı var
nasıl bır baglantısı varkı acaba ılgıncmıs
kızlar ılaclar benı maf ettı su gaz ıcın olan ozelıkle ıyıce sıstı karnım top yutmus gıbı hem agrı hem sıslık var :)
iyi aksamlar fıstıklar nasılsınız bakalım
ya ılgınc tesadufmu bılmem ama benım ablamda bebegı karnında oldugu ıcın kurtaj oldu ve sımdı kızı var
nasıl bır baglantısı varkı acaba ılgıncmıs
kızlar ılaclar benı maf ettı su gaz ıcın olan ozelıkle ıyıce sıstı karnım top yutmus gıbı hem agrı hem sıslık var :)
cnm şuan cok erkenn.en az 10 haftalık filan olmsı lazım ki o haftalarda bişiler sölemekte cok erkenn.ama bazı doktorlar 10 haftalıkken bebegin kemik yapısından cinsiyeti tahmin edebiliyorlar
bebegin kıkırdakları 8 haftadan sonra kemikleşmeye balıyor.10 haftadan sonra diyim.
tatlım vallahı ıste benım herzaman anlatmak ıstedıgım bu kendımızı cok kaptıyırouz sankı bunları yabınca oglumuz olcak gıbı yada ıste dur tkvımı beklıyım bu ay kız cıkıyor dıyoruz bunlar keske dememek ıcın yapılan seyler mesala sen suanda herseyı yabtım ama kısmet degılmıs rabbım boyle yazmıs dıyorsun en azından sunu yabsaydım olurmuydu dıye kendını yıyıp bıtırmıyceksın uzulme saglıklı olması herseyden onde senı anlıyorum ınsan ıllakı uzulur ben olsam bende uzulurum ama sukretmek lasım okadar ınsan varkı evlatkokusuna hasretkızlar merhaba doktora gittim hemde iki doktora.ikiside kız dedi.15 hafta 4 günlük hamileyim.herşey boş,yumurtlama zamanı,diyet, hepsini denedim.ph 7 den yüksek su içtim soda içtik.ama olmadı. yani boş haberiniz olsun
cok stres yabarsan gebe kalmayıda etkıler cnm rahat ol Allah buyuk ıns dualarınız kabul oluriyigeceler kızlar oo elara canım hoşgeldin özledim ya valla
nasılsın?ben pazartesi adet oldum bugun 4 gün oldu kan tetstide negatif çıktı zaten buayda olmadı ya adetim bitsin doktora gidicem ama çok kafam karıştı y yumurtlama günü falan yalan oldu yazmışlar bide adet döngüsü uzun olnaların şansı daha düşük yazmışlar e benim 35 günde adet oluyorum benim hiç oğlum olmayacakmı ya ben neyapayım ilaçla adet döngümü 28 düşürsenm ilaç bittikten sonrada öyle devam edermi kızlar?
cnm ıns hersey normaldır cbk halledıle bılen bır sorunun olması daha ıyı umarıme n yakın zamanda rabbım gonlune gore versınCanım işte o kan pıhtılaşmasından oluyor.Bebek kanla besleniyo eğer annenin kanı pıhtılaşırsa bebeğe yeteri kadar kan gitmiyo ve beslenemiyor.Sonrada düşüyor.Benim yarın sonucunu alacağım tahlil bu.
kızlar bide ne var:
bebeği öle besledi..
Kızlar Hdeğirmenciden haberi olan varmı?Epeydir görünmüyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?