- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.001
ohaa diyom yineee:roflol:
deliklerim ne bee.kac delikle ilgilencek kocammm :)))))
allam yaa ölcem şimdii gülmektenn ilahi eceee
ay delik dicektim:))))
ağzımdan kaçtı :)))))
kızlarr starı acınnnn
ben bayılırım bu ilahiyeeeeeeeee
haha kızlar ne guldum ya cok yasayın emı
elaracım tsk ederım tmm koyuyum cnm
hepınıze ıı sahurlar gorusuruz ıı bakın kendınıze
hadi bende cıktımmm.görüşürüzz cnmmm
enişteye slmm.
noldu cnm ya
neye sinirlendin bukadar((
gurbetcim noldu sonuc? burda acıkca soramıyorum özel diye.ama cokta merak ediyorum sonucuuuuu
ne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmcnm hayırdır ne oldu
ne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:
ooooooo ıns cnm ınsssssinş. canlar yaaa..
güzel haberi duyum
herkes misafirim dr karşısındaki avm
de bekliyorum...
ewet elara caymak yok eyluldedın sımdı gun atma cnm anca beraber kanca beraber:):):)::)elaraaaaa bu ay beraber denıyelımmm yaa hehehehe bebekler bırbırıne yakın olsun hamılelıktede destek alırız bırbırımızden ne guzel olur yaaa ben okadar rahatladımkı sankı bu ay olcak gıbı olmassada ekım kasım aralık ocak subatttt fark etmez heheheh :)
cnm valla uyumusum kucukluk asta yola gıdecem ya atesı var surup verdım bıraz ıyı ama hasta yıne yarın dr goturecem hemenkızlar gamze yok arıyımmı gelsin:))
gerçi bugün çok yoruldu ütü filan ben onu sahura kaldırıyımda kalmasınlar..
allah senı gunahımı alma sekerım ben tatıldeyım:):):)):):)hımm iki ilişkimi olmuştu onda?? bilmiyordum bunuu.
o uyumuştr coktannn.yada trabzona gidecekler ya eşiyle hasret gidermişlerdirr kaydirigubbakcemile3 malum ordaa pek fırsatları olmazz hehe
sen kendinmi baktınn
cnm ınan deret etme seytanından bulsun ıns ne bıcım ınsan yaaaaakötükedihüsone olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:
ne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:
inşallah tam abla oldu artıkooo maaşallah evet bebeklikten çıkmış
genç kız olmuş nerdeyse
yakında gelecek bebişin inşallah
allah sabırlar versinslmmm ben geldimmmmmmm canlar bana yarin cuma vakti dua edin ne olur sabir istiyorum sabirrrrrr Allahimdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
ooo desene bizim yine kız düşende kızdı ozamanbenim 45 arkadaşım düşük yaşadıı kürtaj oldular.şuan hepsininde kızı var.
nerden veriyon canım siparişi bende verembu ay bende vercem siparişş
sen yaparken ben cok heves ediyom yaw:))
cok iştahlı anlatıyonnn test sonuclarını hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?