bebek cinsiyet belirleme..

noldu cnm ya
neye sinirlendin bukadar((

gurbetcim noldu sonuc? burda acıkca soramıyorum özel diye.ama cokta merak ediyorum sonucuuuuu

cnm hayırdır ne oldu
ne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:

cnm benim üzme kendini
bak eşinde arkanda olmuş ne güzel..
en iyisini yaptın yaradana havale et cnm..
bu dünyada olmassa öbür dünyada bulur..
şu mübarek günlerde yıpratma kenidini
hiç bişeye hiç kimseye değmez ...

inş. canlar yaaa..
güzel haberi duyum
herkes misafirim dr karşısındaki avm
de bekliyorum...
ooooooo ıns cnm ınsssss
ewet elara caymak yok eyluldedın sımdı gun atma cnm anca beraber kanca beraber:):):)::)

kızlar gamze yok arıyımmı gelsin:))
gerçi bugün çok yoruldu ütü filan ben onu sahura kaldırıyımda kalmasınlar..
cnm valla uyumusum kucukluk asta yola gıdecem ya atesı var surup verdım bıraz ıyı ama hasta yıne yarın dr goturecem hemen
hımm iki ilişkimi olmuştu onda?? bilmiyordum bunuu.

o uyumuştr coktannn.yada trabzona gidecekler ya eşiyle hasret gidermişlerdirr kaydirigubbakcemile3 malum ordaa pek fırsatları olmazz hehe

sen kendinmi baktınn
allah senı gunahımı alma sekerım ben tatıldeyım:):):)):):)

cnm ınan deret etme seytanından bulsun ıns ne bıcım ınsan yaaaaakötükedihüso

gurbetcim eşin arkanda olduktan sonra sen hiç gerisini takma canım
Allah korkmaz, kuldan utanmaz derler böylelerine
Allah'a havale etmişsin zaten boşver
tickerinda süper olmuş hani

ooo maaşallah evet bebeklikten çıkmış
genç kız olmuş nerdeyse
yakında gelecek bebişin inşallah
inşallah tam abla oldu artık
slmmm ben geldimmmmmmm canlar bana yarin cuma vakti dua edin ne olur sabir istiyorum sabirrrrrr Allahimdannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn((((((((((
allah sabırlar versin
benim 45 arkadaşım düşük yaşadıı kürtaj oldular.şuan hepsininde kızı var.
ooo desene bizim yine kız düşende kızdı ozaman
bu ay bende vercem siparişş
sen yaparken ben cok heves ediyom yaw:))
cok iştahlı anlatıyonnn test sonuclarını hehe
nerden veriyon canım siparişi bende verem

neyse kocan arkandaymış en azından
oda anasının ağzına baksaydı bide

gurbetcim sanada msj attım listeyi.geldimi?
kızlar bugün ögleden önce gurbet dua yapcak.bilginiz olsun
ögle namazının ardından 2 rekat namaz kılıp sizde kendinize ve bizlere dua ederseniz cok iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…