bebek cinsiyet belirleme..

EYLÜL
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül| |9.ay|1 Kızı|

[/table]

yeni tablomuzzz hayırlıı olsun.inşallahh isteyen herkes hamile kalır bu ay.ve istediklerine kavuşurlarr
bu ay denicek olanlar sölesin ekleyim listeyeeee

ayyyyy tırsıyorum ama ben sanırım (

hayret bişi ya.Allah bildigi gibi yapsın ne diyimm
sanada sabır versin cnm.zor böle cahil insanlarla ugraşmakk.kendini üzmee boşver eşin arlandaysa sorun yok

nerden veriyon canım siparişi bende verem

ben daha önce hiç vermedim.boncuk gittigidiyordan sipariş veriyormuş.bende ordan vercemm.markasını filan ona sor istersen oda iyi biliyor.

Elara hani bana mesaj atacaktın ???
dua ile ilgili

cnm o kadarr yogunki özel msj bölümüm:) şu 600 sn olayı beni mahvetti..mesaj kutumda devamlı doluyor mecburen siliyorum.o nednele kime ne gönderdim bilmiyorum:)
sen yabancı degilsin biraz idare et yollıcam sana ve gamzeyeee.aklımdasınızz

günaydın.arkadaşlar.elara hg.dün yoktum.azcık rahatsızdım.

h.b cnm kardelen sagolll
evet dün görünmediinn hayırdır neyin var?gecmiş olsunn

ay kızlar salgın ınankı benım kucuk kızım gece sabaha kadar kustu ates ılac verdım bırazda uyuyo sımdı kalksın dr goturecem oksuruk var zaten bıyere cıkacak olursan muhakkak bır sey olur ya ıns gene fazla bısey yokdur

onada nane limon ver.nane limon karın ağrısına,bulantıya birebir.birde sakinleştirici etkisi var.yani uyutursa çocukda rahatlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…