- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.021
EYLÜL
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Mse121822|25 Agustos| |28 Gün|23 Eylül| |9.ay|1 Kızı|
[/table]
yeni tablomuzzz hayırlıı olsun.inşallahh isteyen herkes hamile kalır bu ay.ve istediklerine kavuşurlarr
bu ay denicek olanlar sölesin ekleyim listeyeeee
ne olacakkk yaa tatilde kaynanam etmedigi birakmadi bana............. esimin kuzeni de gitmisti onlarin yanina............ habire kaynana beni kotulemis ...............geldi kizda anlatti............... öyle olunca bende patladim herseyi anlattim esime........... kaynanam bu gece hisimla tel acti bize.............. esimle konustuuu hep varsayimlarla kendi dusundukleriyle zanlarla esime olanlari anlatti ....................esimde agzinin payini verdi bir guzel....................... ne demis kaynanam biliyormusunuz ben saka yapmistim (10 cocuk olsada ayiririm dedi bana..........) ben yetmedigim gibi kuzene de aynisini demis ve isin icinden cikmak icin saka yaptim demis essek kadar kari yaaaaaaaa Alllahimdan bulsun onu yaradanima havale ettim bisey demiyommmmklava:
ooooooo ıns cnm ınsssss
ewet elara caymak yok eyluldedın sımdı gun atma cnm anca beraber kanca beraber:):):)::)
cnm gün yaklaştıkca ben tırsıyom yaw:)) tırsmamın nedeni cinsiyetten degil sadece kendimi hazır hissetmiyom daha.ama mecburum bu bi kac ay içinde yapmayaaaa.yaşş gidiyorrr cok vakit kaybetmemem lazımm.eylülde yapamam .ekim kasım aralıkk
cnm valla uyumusum kucukluk asta yola gıdecem ya atesı var surup verdım bıraz ıyı ama hasta yıne yarın dr goturecem hemen
gecmiş olsun cnm.dişi filanmı cıkıyor.
allah senı gunahımı alma sekerım ben tatıldeyım:):):)):):)
ayy unutmuşummm sen regliydin :)
nerden veriyon canım siparişi bende verem
Elara hani bana mesaj atacaktın ???
dua ile ilgili
Elara hani bana mesaj atacaktın ???
dua ile ilgili
günaydın.arkadaşlar.elara hg.dün yoktum.azcık rahatsızdım.
ewet banada elaracıımmm basladınmı umut ıcmeye cnm
ayyyyy tırsıyorum ama ben sanırım(
umut satın kactı?
mideyi üşüttüm.
dur yeni olacam işte
ondan sonra deneyeceğim ya
umut yumurtasına baksana :)))
yok korunmayı bıraktıktan sonra içeceksin dedi bana
ay kızlar salgın ınankı benım kucuk kızım gece sabaha kadar kustu ates ılac verdım bırazda uyuyo sımdı kalksın dr goturecem oksuruk var zaten bıyere cıkacak olursan muhakkak bır sey olur ya ıns gene fazla bısey yokdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?