bebek cinsiyet belirleme..

selam kızlar nasılsınız...
fhna sana bu üçüncü yazışım canım görmüyormusun görmezliktenmi geliyorsun en azından onu yaz ....d.tarihini istemiştim ve hamiş kaldığın günü...sana takvimden bakıcaktım ama ya mesajlarımı görmüyorsun yada görmezlikten geliyorsun... lmaz:

kızlarr herkese iyi iftarlar bana müsade :a015:

Allah kabul etsinn.kaynanaya mı gidiyon

gecmiş olsunn
sabah akşam verebilirsin.o cok enerji verici bişi ,size şimdi sabahlar olmazz hahaha

ben bugün daha iyiyim.dün acildeydim kızlar.fena hasta olmuşum.bir kutu antibiyotik hiç işe yaramamış.hala kanımda enfeksiyon belirtisi varmış.başka ağır bi antibiyotik verdi.çok halsizim......

h.g mimoza
gecmişi okumuyordurr ondan görmemiştirr
özelden mesaj at istersenn

yok elaracım klima çarptı dedim ya...boğazım fena şişmiş...öksürük ateş...ilaç içtim bi kutu geçmemiş.şimdi tekrar ateşlenince gece acilde tekrar kanıma bakıldı.enfeksiyon devam ediyo dedi.bi kutu daha ağır antibiyotik aldım.bunuda iç geçmezse gündüz randevu al enfeksiyon polikliniğine gel dedi...

Allah kabul etsinn.kaynanaya mı gidiyon

gecmiş olsunn
sabah akşam verebilirsin.o cok enerji verici bişi ,size şimdi sabahlar olmazz hahaha

kız olsun olsun bişey olmaz :))) zaten ramazan geldi bizede bihaller oldu
diyorumki bu gidişle çocuk falan yapamayız biz :sm_cool:

yok cnm niye vermek istemesinn.o da cok merak ediyor aslında böle yöntemlerii
mesaj ayarlarıda kapalı olabilir
ben burda bi kac arkadaşa msj yolladım cvpları gelemdi.sayaffa sordum almamışlar msjı.mesaj ayarlarını actılarda sonrasında aldılar mesjlarımı
bidaki geldiginde denk gelirsek onunla ben sorarımm senin yerinee.

neyse kızlar ben çıkıyım.bugün kaynanam bana yemek yapma bize gel dedi...sağolsun çok düşüncelidir-tatlicadiarzu-...
biraz yatıyım sonra giderim...ezan okunmaya çok yakın gitcem sofra kurulmuş olurkötükedihüso...

off cok kötü oluyor klima carpmasııı.hamileyken beni fena carpmıştıı

kız olsun olsun bişey olmaz :))) zaten ramazan geldi bizede bihaller oldu
diyorumki bu gidişle çocuk falan yapamayız biz :sm_cool:

ramazanda herkes böle merak etmee:)
bayramdan sonra bol bol bayramlaşırsınız kocanlaa kaydirigubbakcemile3

gızlarrr size bi tavsiyem varr
tribulus diye yazınn google ye .bu takviyeden karı koca için
ondan sonra görün dünyanın kac bucak oldugunuuu hahahah

erkek cocuk yapmak içinde ideal bi takviyee.rahatlıkla kullanabilirsinizzzz

TribulusGüç ve canlılık
Doğal Testesteron tetikleyici
Seksüel performans artışı
Kadın ve erkekte cinsel istek (libido) artışı
Kas yapılanması ve dayanıklılık

Dünyanın bir çok yerinde yetişen çiçekli bir bitkidir. Tribulus Terrestris ekstraktesi, alkaloidleri, steroidal saponinleri, resinleri ve nitratları içerir. Hardline Nutrition Tribulus Terrestris ise içerdiği 40 steroidal saponinler ve 10 protodioscinler ile öne çıkmakta, üreme hormonları ve kas yapısı üzerinde etki göstermektedir.
Protodioscinler, hormonların dengesini sağlarken steroidal saponinler vücudun anabolik steroidleri doğal ve sağlıklı şekilde üretmesi için kullanılan tetikleyicilerdir.
Diuretik, afrodizyak, antioksidant olan , hipolipedemik, libido ve fertilite üzerinde aktiviteleri bulunan ürün, genellikle erkeklerin iktidarsızlık ve seksüel performans problemlerini çözmek amacı ile kullanır.
Tribulus Terrestris, seks hormonu olan Lutein hormonunun (LH) üretimini arttırarak, testesteron seviyesinin doğal yollarla artmasını sağlar. Artan testesteron seviyesi, ağır antremanlara dayanma gücü ve kuvveti üzerinde pozitif etkiler gösterir.
Androstenedion ve DHEA prohormonları vücuda alındığında Testesteron hormonuna çevrilerek direkt olarak ve suni bir şekilde testesteron seviyesinin artmasına sebep olur. Fakat Tribulus Terrestris, prohormonlar gibi suni olarak değil doğal olarak vücutta bulunan testesteron hormonunu tetikleyerek testesteron seviyesinin artmasını sağlar.
Prohormon kullanmayı bırakan kişiler Tribulus Terrestris kullanarak yorgun, sinirli ve kırılgan ruh halinden daha kolay uzaklaşır. Bunun yanında kas gelişimi ve kas büyümesi amacı ile vücut geliştirenler ve atletler kullanabilirler.

Neden Tribulus Terrestris?

Fiziksel, zihinsel, duygusal dinçlik ve kuvvet vermek amacı ile,
Erkek menopozu (anoz) semptomlarını azaltmak,
Erkeklerde iktidarsızlık ve ereksiyon problemlerini çözmek,
Seksüel performansı ve gücü arttırmak,
Testesteron seviyesinin artmasını sağlamak ve normal seviyesini korumak,
Prohormonların sebep olduğu yorgunluk ve bitkinlikten uzaklaşmak,
Sperm üretimi ve hareketliliğinin artmasını sağlamak,
Erkeklerde kas gelişiminin, vücut dayanıklılığının ve fiziksel performansın artmasını sağlamak,
Her iki cinste de cinsel isteğin artmasını sağlamak,
Bağışıklık sistemini kuvvetlendirmek,
Temel yağ asitlerinin emilimini kolaylaştırmak için.

Kimler kullanmalı?

İktidarsızlık ve ereksiyon sorunu yaşayan erkekler,
Seksüel performansını arttırmak isteyen erkekler,
Cinsel isteğini arttırmak isteyen erkek ve kadınlar,
Testesteron seviyesi düşük olanlar,
Vücut geliştirenler ve atletler,
Steroid kullanarak testesteron üretimi bozulmuş olan sporcular,
Zindelik ve canlılık kazanmak isteyenler

ya elara olan var olmayan var
insanın aklına kötü şeyler sokma ya(((ben napıyım 15 gündür tık
yok anacım bakalım yasak nezaman kalkcak:)))

senin zaten canında istemez gızz:) boşver kocan düşünsünn hehe
bizede ilk 3 ay yasaktı sonrasında rahattık ama hormonlardan dolayı ben istemiyordumm ilk zamanlar
ama 8 ve 9.aylarda libido tavan yapmıştııı,adam benden kacar hale gelmişti resmennn kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…