- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #13.881
kızlarr herkese iyi iftarlar bana müsade :a015:
Kızlar gözümden arpacık çıkmış doktora gittim yeni geldim ilaç verdi(
Gelirkende Elara keçiboynuzu pekmezi aldım
bunu nasıl verecem adama kız sabahlarımı akşammı
spremlerin hareketliliği içinmiydi bu Elara ???
selam kızlar nasılsınız...
fhna sana bu üçüncü yazışım canım görmüyormusun görmezliktenmi geliyorsun en azından onu yaz ....d.tarihini istemiştim ve hamiş kaldığın günü...sana takvimden bakıcaktım ama ya mesajlarımı görmüyorsun yada görmezlikten geliyorsun...lmaz:
ben bugün daha iyiyim.dün acildeydim kızlar.fena hasta olmuşum.bir kutu antibiyotik hiç işe yaramamış.hala kanımda enfeksiyon belirtisi varmış.başka ağır bi antibiyotik verdi.çok halsizim......
Allah kabul etsinn.kaynanaya mı gidiyon
gecmiş olsunn
sabah akşam verebilirsin.o cok enerji verici bişi ,size şimdi sabahlar olmazz hahaha
yok elaracım klima çarptı dedim ya...boğazım fena şişmiş...öksürük ateş...ilaç içtim bi kutu geçmemiş.şimdi tekrar ateşlenince gece acilde tekrar kanıma bakıldı.enfeksiyon devam ediyo dedi.bi kutu daha ağır antibiyotik aldım.bunuda iç geçmezse gündüz randevu al enfeksiyon polikliniğine gel dedi...
kız olsun olsun bişey olmaz :))) zaten ramazan geldi bizede bihaller oldu
diyorumki bu gidişle çocuk falan yapamayız biz :sm_cool:
ben bugün daha iyiyim.dün acildeydim kızlar.fena hasta olmuşum.bir kutu antibiyotik hiç işe yaramamış.hala kanımda enfeksiyon belirtisi varmış.başka ağır bi antibiyotik verdi.çok halsizim......
neyse kızlar ben çıkıyım.bugün kaynanam bana yemek yapma bize gel dedi...sağolsun çok düşüncelidir-tatlicadiarzu-...
biraz yatıyım sonra giderim...ezan okunmaya çok yakın gitcem sofra kurulmuş olurkötükedihüso...
hazırcıı gelinn seniiiiiii
güle gülee afiyett olsunnn
ya elara olan var olmayan var
insanın aklına kötü şeyler sokma ya(((ben napıyım 15 gündür tık
yok anacım bakalım yasak nezaman kalkcak:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?