bebek cinsiyet belirleme..

ALLAH senden razı olsun elara hepinizden arkadaşlar hepsini okudum yazılarınızın nerdeyse son adet günüm 21 ağustos gurbetguzeli 27 28 yada 29 gün sürüyo değişiyo sitresim çok fazla. çizgi yok olunca çatlamışmı oluyo elara yoksa kusura bakmayın yük oluyorum sizede

valla elaranın hakkını ödeyemicez .. ciddi ciddi uğraşıyo bizimle sağolsun gerçi topicte demirbaşların hepsi ellerinden geleni yapıyor hepsinden Allah razı olsun.. benim sat 08.08 .. 29 günde... yazı ''uslu uslu zamanında çatlayın bakiim'' cetvellerden uğraştırıcı olmassa 4. sayfadan 4. denizi beğendim çiftlerden de uzun kırmızı elbiseli kadın çifti olursa yemede yanında yat :lepi:

mavi bende yazımı renkli yapmak isityorum ama olmuyor
nasıl yaptın:))CADIARZU

:lepi::lepi::lepi:ELLLAAAARRRRAAAA:lepi::lepi::lepi:

ece peki sana nerden yumurtladığını söyledimi doktorun ??
yani sağdanmı yumurtlamış oluyosun sen bu durumda CADIARZU

YUMURTAn sağda demişti
sağımdaki yumla kaldım cnm
ama çok küçük olduğu için ben olucak diye bakmamıştım:))
ama olduuu....
en son baktığında (10mm di)
ondan 4 5 gün sonra falan ilişki oldu

mavi bende yazımı renkli yapmak isityorum ama olmuyor
nasıl yaptın:))CADIARZU
hani biz yazarkene tepede a harfi var onu biliyondur zaten orda rengi seçince bi kod çıkarıyo ya onun ortasına yazıcan bi parantez bi tarafta bi parantez bi tarafta kalacak
sen son color yazısından önce yazıcan ] şundan sonra yani inş. anlatmayı becerebildim benden öğretmen olmazmış

Evet burdaki arkadaşların cogu yardımcı oluyor herkesee.bilmeseler bile en azından bi gecmiş olsun,yada hayırlı olsun diyebiliyorlarrrkaydirigubbakcemile5

http://lt2f.lilypie.com/6d2gp3.png
bu cetvelden mi bahsettin.denizli dedinde kafam karıştı??

:kedi: yok o değil ama çokta önemli değil ben sana kendi beceremediğimi msj atayım onu görürsen ölee yapıştırayım ama yoksa da bu da güzel

dur deniyim cnm yapabilecekmiyim....
o keseye bakanlar sağdaysa erkek soldaysa kız diyolardı galiba
yani bebeğe değil kese nerdeyse...

cnm usg resminde kesenin ne tarafta oldugunu nasıl anlıyorlarmış ben onu anlamadımmm

gebelikle ilgili sorular
bahçeci kliniği...dr boraa
(yardımcı olabildimmi?)

tmm cnm sagolll

çizgi yok olmıcak,silik çizgi olcak.
ama koyu çizginden sonra her 4 saatte bi testi tekrarla. silik cizgi cıkınca hemen vakit gecirmden ilişki denee
4 saatte bir test yaparken su içme

:lepi::lepi::lepi:ELLLAAAARRRRAAAA:lepi::lepi::lepi:

:smiley-cool:

YUMURTAn sağda demişti
sağımdaki yumla kaldım cnm
ama çok küçük olduğu için ben olucak diye bakmamıştım:))
ama olduuu....
en son baktığında (10mm di)
ondan 4 5 gün sonra falan ilişki oldu

aaa ciddenmi ben bunu bilmiyordummmmmmmmm.sende herşey tutuyor canm cok merak ediyorum cinsiyetini

ELARAAAAAAAA :lepi:
hehe bakalımm sonuc ne olcakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…