bebek cinsiyet belirleme..

ben erken yumurtlama işini doktora sordum o da şöyle cevap yazmış:28 günde bir adet görüyorsanız genellikle 14. günde yumurtladığınız varsayılır. Ama bazen erken veya geç yumurtlama olabilmektedir. Bu nedenle hastalarımıza adet sonrası haftada iki kez, yumurtlama ihtimali yüksek olan dönemde ise günaşırı ilişki öneriyoruz.... Op.Dr. Bora CENGİZ kullanıcısından alıntı
Muhtemelen öyle. İki defa yumurtlama nadeiren de olsa olmaktadır....

Salih bir kimse, yatağa girince; önce İhlâs sûresini okur. (Ya Rabbi bana bir oğul ihsan edersen ismini (Muhammed koyacağım) der. Böyle duâ edenin Allahın izniyle erkek çocuğu olur. Hadis-i şerifte,
Hanımı hâmile iken, elini onun karnına koyup, "Bismillahi ahadis samed ellezi lem yelid ve lem yûled, yâ Rabbi bu çocuğun ismini Muhammed aleyhisselâmın hürmetine, Muhammed koydum" derse, bu çocuk erkek olur.) buyuruldu
Kadın, hayızdan temizlendikten sonra beş gün içinde hâmile kalırsa, çocuğu erkek olur. Beşinci günden sekizinci güne kadar olursa kız olur.

Marifetnemede yazılanlar bunlar sanırım

rabim hayırlısını versin.ben çıkıyorum.hoşçakalın

iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum mesai bitimine az kaldı yavaş yavaş toparlanayım... :hulya:

Elara akşam girmeye çalışıcam nete yöntemleri geçiktirmezsen sevinirim en azından gece yapabileceğim bişey varsa yapmaya çalışırım... kaydirigubbakcemile5

Hepinizi öpüyorum kızlr Allah hepimizin gönlündekini hayırlı kılıp nasip etsin yerimseniben a.s.

Eceeeeeeeeee inanmıyorum sanaaa.
Bioritime göre erkek çizgisinin Tavan yaptıgı gün hamile kalmışın:)))
yani nasıl denk gelmişş yaaa

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar merhaba bu aralar pek bişey yazamadım kusura bakmayın, cenazemiz vardı, ama arada takip ettim. Bugün dr gittim cinsiyeti öğrenemedim, çok uğraştı ama nafile göstermedi, bacaklarını kapatmış ayak üstüne atmış yatıyo ve ben 12-13 haftalık olduğunu biliyodum ama bebişim 14+3 haftalıkmış, geldiğimde oğlumun aynı haftada olan usg resmiyle karşılaştırdım oğlumun kafası sağdaymış ama bu tam tersi yatıyo kafası solda, allah inş. önce hayırlı ve sağlıklı, ama gönlüme göre evlat verir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…