- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #16.761
saol cnm
inş.dr yanılmamıştır bu kadar sevinmişken gursağımda kalmaz:))
renkrenk.7*8 haftalık usg resmşnde bebek kesenin sagındamı solundamı baktınmı hiç?
neyse kızlar ben kactım
cnmm elaracım sanırım sag daydı benım oglumda solum cok agrıyordu ama benım sol yumuttalıgım buyuk o yuzden solum hep agrı yapıyor bılmıyorum ama sagda agrıdı bu sefer bıraz cnmm elaracım sende hamılelık varmı?>"
eceiremnur çok sevindim darısı başımıza inşallah.
elaracım ben kasımda deniycem ne yapmam gerekiyo başka ozamana kadar gönderirsen sevinirim.bide bioritm e bakarmısın canım bana özelden yollıyım bilgileri.tanıyan falan çıkmasın canım benim için sorun değil eşim kıyameti kopardı akşam herşeyi yazma biri görür rezil oluruz çük delisi oldun çıktın başıma diyo.
kızlar bugüne kadar okuduklarımın içinde en garantisi adet bitimi yumurtlama oda herkesde olmuyo şans işi birazda adet bitimi yumlayanlar çok şanslısınız adet bitiimi hamile kalanların hep oğlu oluyo
ezelce bencede tam tersı ben ılk ogluma tam yumurtlama gununde hamıle kaldım du anda 15 haftalı hamıleyım ve doktor buyuk bı ıhtımalle erkek dedı gönul kız ıster ama önce saglıklı olsun yeter..benım ablama adet bıtımı kız burda bı ark yazmıstı yumurtmala gunlerı dısında kalırsan kız yumurtlamada erkek bence acıkcası ben deneyerek hamıle kalmadım yanlıslıkla korunarak kaldım eger kalmasaydım belkıde böle deneyerek kalırdım kızı bulurdumm..:)))
ikinciye demi yum günü hamile kaldın
aman bos ver senın ılk mı olucak bu yıl erkek yılıymıs bence hemen dene...
yok canım benim 3. olucak inşallah.2 kızım var benim.
GIZLARRRRRRRRRRR MÜJDEM VARRRR
ECENİN DOKTORUU %90 ERKEK DEMİŞŞŞŞŞŞŞ:lepi::teytey:
saolun kızlar
evt yum sağdaydı bebekte sağdaymış:)
şoktayım hala inş.yanılmamıştır
evet cnm ıkıncıde adet baslamasında 15 gununde ama söle hesapla ben 30 gunde bır adet oluyorum burumda 15 gunun 3 gun öncesı ve 3 sonrası yumurtlama gunlerım oluyor 2 cıyede hemde korunurken o gunlerımde kaldım oglumda adet gunlerım 27 dıydı dogumda sonra deıstı tabı bıde oglum 21 aylık daha..
elaraaa tarihleri yazdimm kuzum okumamissinnn
su muhammet ismini kim yutmusss
arapca yazip yutcazmi simdii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?