bebek cinsiyet belirleme..

renkrenk.7*8 haftalık usg resmşnde bebek kesenin sagındamı solundamı baktınmı hiç?

cnmm elaracım sanırım sag daydı benım oglumda solum cok agrıyordu ama benım sol yumuttalıgım buyuk o yuzden solum hep agrı yapıyor bılmıyorum ama sagda agrıdı bu sefer bıraz cnmm elaracım sende hamılelık varmı?>"

eceiremnur çok sevindim darısı başımıza inşallah.
elaracım ben kasımda deniycem ne yapmam gerekiyo başka ozamana kadar gönderirsen sevinirim.bide bioritm e bakarmısın canım bana özelden yollıyım bilgileri.tanıyan falan çıkmasın canım benim için sorun değil eşim kıyameti kopardı akşam herşeyi yazma biri görür rezil oluruz çük delisi oldun çıktın başıma diyo.

ececim senin doktorun nerde canım?sen hangi yöntemleri denemiştin canım geçmiş msj.larına baktım bora beyden bahsetmişsin bide tek ilişkiden.bora beymi gün verdi yoksa kendi doktorunda bi yöntem söyledi mi sana?

aman bos ver senın ılk mı olucak bu yıl erkek yılıymıs bence hemen dene...

kızlar bugüne kadar okuduklarımın içinde en garantisi adet bitimi yumurtlama oda herkesde olmuyo şans işi birazda adet bitimi yumlayanlar çok şanslısınız adet bitiimi hamile kalanların hep oğlu oluyo

ezelce bencede tam tersı ben ılk ogluma tam yumurtlama gununde hamıle kaldım du anda 15 haftalı hamıleyım ve doktor buyuk bı ıhtımalle erkek dedı gönul kız ıster ama önce saglıklı olsun yeter..benım ablama adet bıtımı kız burda bı ark yazmıstı yumurtmala gunlerı dısında kalırsan kız yumurtlamada erkek bence acıkcası ben deneyerek hamıle kalmadım yanlıslıkla korunarak kaldım eger kalmasaydım belkıde böle deneyerek kalırdım kızı bulurdumm..:)))

ikinciye demi yum günü hamile kaldın

ikinciye demi yum günü hamile kaldın

evet cnm ıkıncıde adet baslamasında 15 gununde ama söle hesapla ben 30 gunde bır adet oluyorum burumda 15 gunun 3 gun öncesı ve 3 sonrası yumurtlama gunlerım oluyor 2 cıyede hemde korunurken o gunlerımde kaldım oglumda adet gunlerım 27 dıydı dogumda sonra deıstı tabı bıde oglum 21 aylık daha..

yok canım benim 3. olucak inşallah.2 kızım var benim.

cnmm ne guzel ALLAH'IM saglık sonrda ıns banada bı kız verır cunku doktorum tam bellı deıl dedı tabı lnce saglıklı olsunda yeter benım 1 oglum var 15 haftalıgım erkek gıbı dedı ama bakalımm belkı suprız yapar ama dedıgım gıbı ılk önce saglıklı olsun gerısı bos bıde kız olsun :)))

ben 29 günde bir adet oluyorum adetim 10 gün sürüyor ve 15. gün tek seferde hamile kaldım bu nasıl oluyo o zaman renkrenk tam yum günüm olmuyomu ve kızım var a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…