bebek cinsiyet belirleme..

gurbet guzelı nolur bana da ver cnm cok ıstıyom pıpılı allahım varya ömur boyu dua ederım acaba gorcemmı kucagıma almayı oglumu yaraaabım nolur kızlar dua edın gurbet guzelı beklıyom cnm....

gurbet guzelı nolur bana da ver cnm cok ıstıyom pıpılı allahım varya ömur boyu dua ederım acaba gorcemmı kucagıma almayı oglumu yaraaabım nolur kızlar dua edın gurbet guzelı beklıyom cnm....

Ayyyy canım benim Allah sana bir değil ikiz pipili nasip eder inşallah.kucağınada al,bağrına da bas......Allah gönlüne göre versin.a.s.
bu arada vajinal duş için adı aklıma gelmiyoda ,ucu uzun ,ince şırıngalar var.medikacilerde ve eczanelerde var.

slm arkadaslara su vajınal dusu sırıngaylamı yoksa baska bıseymı var yapanla nolur solermısınız eczanede varmı nerden aldıgınızıda belırtırsenız sevınırım cnm tsk...benım son sansım cınku 3 kızım var 3 de sezeryannnn.....sadece ıcıne verıp baska ne yapıyonuz acık yazarsanız sevınır cnm ya

ah gamzemm.ben seni anlıyorum.inşallah rabbim sanada kısmet eder.bizede...
ben hep merak ederim.çocukların kaç yaşında ve sen kaç yaşındasın.bende üçücüncü için aceba geçmi kalıyoruz diye düşünüyorum...

bide ne cesaret dördüncüyee.benim bildigimi dördüncü doguma izin vermiyorlar .bide sezeryan olmuşsun...kanama çook oluyumuşy diye biliyorum.bende kendime son şansın diye biliyordum.bende sezeryan oldum ikinisinidee.e.

çok heyecanlanma.kocanı da heyecanlandır ma baksana heyecanlı adamın kızı,sakin admın oğlu oluyomuşdelikafaduldendelikafadulden

Şaka bi yana Allah hayırlı ,sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.:ecrin_bebek:

ayy şimdi okudum canım ya cok güldüm vallahi.bilemem belki doğruluk payı vardır kimbilirkafamçokkarıştı ama öyleyse benimki oğlan Allah bilirde..çünkü eşim hep yorgunkaydirigubbakcemile3

ayy şimdi okudum canım ya cok güldüm vallahi.bilemem belki doğruluk payı vardır kimbilirkafamçokkarıştı ama öyleyse benimki oğlan Allah bilirde..çünkü eşim hep yorgunkaydirigubbakcemile3

bende tuttu valla..bizim ilk denememizde tuttu...eşim aşırı heyecanlıydı.aşkım benim... ilişki öncesinde de sonrasında da...sanki ilişki sonrasında hemen bebeği kucağımıza verecekler...öyle yani sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

ayrıca;
ilk bebeğin olucaksa zaten bırak ,hiç düşünme...anne olma heyecanının tadını çıkar.benim kızım var.iyikide ilk çocuğum kız olmuş.....:ecrin_bebek:

bende tuttu valla..bizim ilk denememizde tuttu...eşim aşırı heyecanlıydı.aşkım benim... ilişki öncesinde de sonrasında da...sanki ilişki sonrasında hemen bebeği kucağımıza verecekler...öyle yani sırnaşık şeysırnaşık şeydelikafadulden

ayrıca;
ilk bebeğin olucaksa zaten bırak ,hiç düşünme...anne olma heyecanının tadını çıkar.benim kızım var.iyikide ilk çocuğum kız olmuş.....:ecrin_bebek:

evet ilk bebişim olacak onada sadece ağustosa kadar deneyebilecez.ben yeni kist ameliyatı oldum gecen hafta pztsi ve doktorum hemen bebiş önerdi.bizde deniyecez kısa bir zamanımız var ama bilmiyorum inşallah olur:Saruboceq:

gamzem baksana bende yabancı sitelerden aldığım vajnal duş tariflei de var kızım bi fırsat verirse çevirisini yapıp yazıcam buraya.sadece karbonatlı duşu yapma yani...burayı takip et.bizde etraflıca araştıralım.Allah ın izni ile seferber olalım senin gelecekteki oğlun için..opuyorumnanaktan

cnm buyugum 11 ortancım 8 kucugum 1 bucuk yasında yok ya bızım burda arkadas 4.sezeryanı yaptı bıseycık olmaz ıns.... kızlar esım karadenızlı dusunun o tarafın ınsanını esım allah razı olsun hayatta bısey demedı ama o tarafa gıdınce sınırlerım yıpranıyo ardık usagın yokmu hepsı kızmı kelımesınden nolur bana ne bılıyosanız yazın cnm...

bir arkadasim benim önermemle Allaha sigindi namazini kildi duasiii etti klomen kullandi cat ignesi oldu ve sonuc erkek bugun dogdu egemiz canim benim namaz ve dua yolu ile iki oglum oldu yurekten inanmak gerek sirtini sen yaradana daya gerisini merak etme ´veriyor valla vajinal dus önermiyorum cok rahatsiz ediyorrr gebeligede engel oluyor

allah razı olsun cnm herseyı deneyecem ınnakı kız aglatacanız sımdı benı ınankı kımseye bısey de dıyemıyom ıyıkı buraya gırdım hepınızden bın kere allah razı olsu cnm

kız zaten once rabbımden dua da edecem ama sebeblere yapısmak lazım bıde cnm allahım hastanede sole sezeryandan uyanıp oglumu aldıgımı gorsem daha su dunyada saglıkdan baska bısey ıstemıyom

bir arkadasim benim önermemle Allaha sigindi namazini kildi duasiii etti klomen kullandi cat ignesi oldu ve sonuc erkek bugun dogdu egemiz canim benim namaz ve dua yolu ile iki oglum oldu yurekten inanmak gerek sirtini sen yaradana daya gerisini merak etme ´veriyor valla vajinal dus önermiyorum cok rahatsiz ediyorrr gebeligede engel oluyor

özel bi dua mı canım...bizlerle de paylaşsan opuyorumnanaktan

bide klomeni nasıl kullandı

slm arkadaslara su vajınal dusu sırıngaylamı yoksa baska bıseymı var yapanla nolur solermısınız eczanede varmı nerden aldıgınızıda belırtırsenız sevınırım cnm tsk...benım son sansım cınku 3 kızım var 3 de sezeryannnn.....sadece ıcıne verıp baska ne yapıyonuz acık yazarsanız sevınır cnm ya

canım sen çok iyi araştırda sonra hamile kal işi şansa bırakma bence bende araştırma halındeyim

cnm buyugum 11 ortancım 8 kucugum 1 bucuk yasında yok ya bızım burda arkadas 4.sezeryanı yaptı bıseycık olmaz ıns.... kızlar esım karadenızlı dusunun o tarafın ınsanını esım allah razı olsun hayatta bısey demedı ama o tarafa gıdınce sınırlerım yıpranıyo ardık usagın yokmu hepsı kızmı kelımesınden nolur bana ne bılıyosanız yazın cnm...

bilirirm karadenizlıleri erkek için deli olurlar allah yardımcın olsun 4 üncü sezeryan riskli deyilmiymiş

Back
X