- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
ya gurbet güzeli saa bişiy sorcam .....klomen ve çatlatma iğnesi ni illa kullanmalımıyız erkek bebek için....? ben küçük bi yerdeyim gidip dr. ye bunları diyemem birrrr,ikincisi eşimedediyemem iki.kaydirigubbakcemile3
yani yumurtlaagünü ilşki + dua yeterli olur mu?yok olmazdersen artık alcam elimi yüzme bulcam bi dr..:kedi:
bende fikrimi söleyim bu konuda
eger yumurtanın ilk catladıgı anından kesin emin olabilirsen igneye gerek yok bence.
ama riske atmamak için igne vurulmak mantıklı geliyor bana.
senin dedigin gibi ilk 12 saat sonrası kız bebek olma şansı yüksek.çatlatma ignesi olup kızı olanları cogu yalnış zamanlama yapıyor olabilir.
ayrıca yumurta takibinde yumurtan belli bi düzende büyüyor ve olgunlaşıyorsa klomenede gerek yok.
eger catlatma ignesi vurulma imkanın yoksa şimdiden başla ateş ölcme yöntemine.bu yöntemle yumurtanın catlıyacagı günü belirleyebiliyorsun.belirtilerlede catlama anını yakalayabilirsin.
yada ovulasyon kitleri alabilirsin ordan takip edebilirsin.ama ne kadar dogru sonuc veriyor bilmiyorum.
yaa bence her yolu denee,imkanları zorla yine kızın olursa Allahın takdiri dersin.kafan rahat olur keşke şunuda yapsaydım demezsin.