bebek cinsiyet belirleme..

Merhaba kizlar.
Harika bi forum olmus.Emeginize saglik.
Benim 3,5 yasinda bi kizim var.Ikinciyi düsünüyoruz.2 aydir tahmini yumurtlama günümde 1 kez denedik ama tutmadi malesef.

gamzem beraber yapalim giiiiiii valla seninkide 3,5 yasinda olacak ne gec nede erken giiiiii varmisin

matematik bisey soracam
eger yumurta akiyla dus yaparsak gerek varmi sence diyete

bu arada supersinnn tebrik ederim

evet canım var.bede senin gibi düşündüm .yumurta akı zaten yükseltiyo die ama 2 ay önceden en azından süt ürünlerinden kaçıp,alman gereken tabletleri alabilirsin.eşinde tabi..içilmesi gerekenleri içer,hurma,kuru incir,muz tüketirsin.kırmızı et ağırlıklı,tuzlu yersin(ben tuzdan nefret ederim...)sodyum bi karbonat içeceğini de hergün içersen öyle çok katı bi diet uygulamana gerek yok sanırım.Tabiiii ben böyle yapıcamzemuszemus

MATEMATİK süpersinnn canımmm,emegine saglık alkisalkisalkis
inşallah emeklermizin karşıgını alacazz hepimizdee

inşallah canım hayırlısı olsun.

Bazen insanlr cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsunuz diyo ya ben çok üzülüyorum...okuldaki öğrencilere davranışımı düşünüyorum,sokakta ki kızmafoldumben çocklarını bile nasıl sevdiğimi düşünüyorum....sanki bu yorumlar çok haksız gibi geliyor bana..keyfim kaçıyor,acaba ben kötü bi annemiyim diyorum....offfff...kafamatakılıyor.Halbuki benim berenim biriciktir benim için .

inşallah canım hayırlısı olsun.

Bazen insanlr cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsunuz diyo ya ben çok üzülüyorum...okuldaki öğrencilere davranışımı düşünüyorum,sokakta ki kızmafoldumben çocklarını bile nasıl sevdiğimi düşünüyorum....sanki bu yorumlar çok haksız gibi geliyor bana..keyfim kaçıyor,acaba ben kötü bi annemiyim diyorum....offfff...kafamatakılıyor.Halbuki benim berenim biriciktir benim için .

agzı olan boş boş konuşuyor cnm.kafayı takacagınn bi durum yok.biz önce Allaha sıgınıyoruz dualarımızla ,sonrada bilimden yararlanıyoruz.bunda yalnış bişi yok.
olumsuz yorum yapanlar genelde erkek cocuk anneleridir.onlar pohpohlanmaya alışmışlar bizim halimizi anlayamazlar.
2 kız anneleride diger sayfada bize ahkam keserler ama bu sayfayada gelip yazdıklarımızı okurlar:)))

agzı olan boş boş konuşuyor cnm.kafayı takacagınn bi durum yok.biz önce Allaha sıgınıyoruz dualarımızla ,sonrada bilimden yararlanıyoruz.bunda yalnış bişi yok.
olumsuz yorum yapanlar genelde erkek cocuk anneleridir.onlar pohpohlanmaya alışmışlar bizim halimizi anlayamazlar.
2 kız anneleride diger sayfada bize ahkam keserler ama bu sayfayada gelip yazdıklarımızı okurlar:)))

gunaydın cnm aynen öle bızım halımızden ceken ve yasayan bılır ancak sakın dert etme matamatık olurmu öle sey bos ınsanların bos lafları cnm....

Back
X