- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
sabah beri koştur koştur iş yaptım bitti nihayett
misafirim geliyormuş çayaa.gece girer sayfayı güncellerim
misafirim geliyormuş çayaa.gece girer sayfayı güncellerim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim Allah sana ikinci oglan nasip etsin insallahhhhhhhhMerhaba kizlar.
Harika bi forum olmus.Emeginize saglik.
Benim 3,5 yasinda bi kizim var.Ikinciyi düsünüyoruz.2 aydir tahmini yumurtlama günümde 1 kez denedik ama tutmadi malesef.
selvıcım dr kotralınde yap yum gununu öle daha garantı cnm basaka bısey denedınmı????
canim Allah sana ikinci oglan nasip etsin insallahhhhhhhh![]()
buyuk 15 ortanca 5 kucuk 2 bucuk bende yas 35 bu sene veya onumuzdekı sene ıstıyorum nasıpse ınsallahhhhh
matematik bisey soracam
eger yumurta akiyla dus yaparsak gerek varmi sence diyete
bu arada supersinnn tebrik ederim
buyuk 15 ortanca 5 kucuk 2 bucuk bende yas 35 bu sene veya onumuzdekı sene ıstıyorum nasıpse ınsallahhhhh
MATEMATİK süpersinnn canımmm,emegine saglık alkisalkisalkis
inşallah emeklermizin karşıgını alacazz hepimizdee
inşallah canım hayırlısı olsun.
Bazen insanlr cinsiyet ayrımcılığı yapıyorsunuz diyo ya ben çok üzülüyorum...okuldaki öğrencilere davranışımı düşünüyorum,sokakta ki kızmafoldumben çocklarını bile nasıl sevdiğimi düşünüyorum....sanki bu yorumlar çok haksız gibi geliyor bana..keyfim kaçıyor,acaba ben kötü bi annemiyim diyorum....offfff...kafamatakılıyor.Halbuki benim berenim biriciktir benim için .
agzı olan boş boş konuşuyor cnm.kafayı takacagınn bi durum yok.biz önce Allaha sıgınıyoruz dualarımızla ,sonrada bilimden yararlanıyoruz.bunda yalnış bişi yok.
olumsuz yorum yapanlar genelde erkek cocuk anneleridir.onlar pohpohlanmaya alışmışlar bizim halimizi anlayamazlar.
2 kız anneleride diger sayfada bize ahkam keserler ama bu sayfayada gelip yazdıklarımızı okurlar:)))