- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
gamzem beraber yapalim giiiiiii valla seninkide 3,5 yasinda olacak ne gec nede erken giiiiii varmisin
varım kız senı yalnız bırakırmıyım ama adamı bı kandıra bılsem:):)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gamzem beraber yapalim giiiiiii valla seninkide 3,5 yasinda olacak ne gec nede erken giiiiii varmisin
agzı olan boş boş konuşuyor cnm.kafayı takacagınn bi durum yok.biz önce Allaha sıgınıyoruz dualarımızla ,sonrada bilimden yararlanıyoruz.bunda yalnış bişi yok.
olumsuz yorum yapanlar genelde erkek cocuk anneleridir.onlar pohpohlanmaya alışmışlar bizim halimizi anlayamazlar.2 kız anneleride diger sayfada bize ahkam keserler ama bu sayfayada gelip yazdıklarımızı okurlar:)))
böyle saçma şey duymadım...hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına...erkek çocuğu olduğu için pohpohlanmak..arkadaşlar yapmayın ne kadar garip bi düşünce biçimi..kusura bakmayın ama bu forumda yazdığım en eleştirel ve en karşı yorum oldu bu...aranızda öğretmen bile var sanırım...inanamıyorum..çocuğun sağlıklı, hayırlı olması bir yana bi kere doğanın dengesine müdahale etmeye hakkımız yok ( gerçi ben böyle bişey yapacak güçte olduğumuza inanmıyorum orası ayrı)
bunların hepsi çoook saçma şeyler böyle şeylerle meşgul etmeyin zihninizi hayatta erkek annesi olamamaktan çok daha üzücü şeyler, uğraşacak çooook daha önemli işler var...
kusura bakmayın ama inanın çok saçma ve garip geldi özellikle erkek annelerinin pohpohlanma işi...bunları bırakın da sahip olduğunuz evlatları adam gibi, dürüst, sağlam yetiştirme yöntemleri araştırmakla uğraşın...
benim görüşlerim kimse üzerine alınmasın lütfen zamanım olsaydı uzuuun uzuuun yazmak istedim ama kısıtlı zamanda bu kadarcık oldu...
neyse yine de dualarınız gerçekleşir umarım ne diyeyeim bilmiyorumkismile
varım kız senı yalnız bırakırmıyım ama adamı bı kandıra bılsem:):)
cigdem_k;13443736böyle saçma şey duymadım...hangi çağda yaşıyoruz allahaşkına...erkek çocuğu olduğu için pohpohlanmak..arkadaşlar yapmayın ne kadar garip bi düşünce biçimi..kusura bakmayın ama bu forumda yazdığım en eleştirel ve en karşı yorum oldu bu...aranızda öğretmen bile var sanırım...inanamıyorum..çocuğun sağlıklı, hayırlı olması bir yana bi kere doğanın dengesine müdahale etmeye hakkımız yok ( gerçi ben böyle bişey yapacak güçte olduğumuza inanmıyorum orası ayrı)
bunların hepsi çoook saçma şeyler böyle şeylerle meşgul etmeyin zihninizi hayatta erkek annesi olamamaktan çok daha üzücü şeyler, uğraşacak çooook daha önemli işler var...
kusura bakmayın ama inanın çok saçma ve garip geldi özellikle erkek annelerinin pohpohlanma işi...bunları bırakın da sahip olduğunuz evlatları adam gibi, dürüst, sağlam yetiştirme yöntemleri araştırmakla uğraşın...
benim görüşlerim kimse üzerine alınmasın lütfen zamanım olsaydı uzuuun uzuuun yazmak istedim ama kısıtlı zamanda bu kadarcık oldu...
neyse yine de dualarınız gerçekleşir umarım ne diyeyeim bilmiyorumkismile
ayyy canlarim hayirli cumalra nasilsiniz prenses anneleri insallah yakinda prens anneleri diye hitap edicem size
herkesin hayatta bir beklentisi var sen biliyormusun iki kizi olupta yaziklar olsun bir kiz doguramadin diye her gun asagilanan kadin yazik degilmi bu kadinlara aaa benim oglum var hayret senin neden olmamis bak oglum buyuyunce bu kizi sana alicaz
acaba sen hic bu sözlerle karsilastinmi umut dunyasi belki olur bizler hic bir zaman Allah a asi bir sey yapmiyoruz illaki erkek te demiyoruz Rabbime siginiyoruz
erkek cocugu sahibi olanlarin tuzu kuru onlarda hic kendilerine guvenmesinler ne olacagimiz belli degil biz bilgilerden yararlanip hayirlisini istiyoruz bu kadar Allahtan diliyoruz önce saglikli sonra cinsiyet
Rabbim sen den gelene raziyiz isyan yok birsey yok neden elestirme hakki dogdu sana anlamadim ben, erkek analari gercekten pohpohlaniyor bunu unutmayin her zaman kiz cocugu ananlari eziliyor bizde istemeyiz böle olsun fakat toplumun da agzini büzemessin malasef bu böle
bilmem anlatabildim mi elestrecekseniz gelmeyin hem niye girdiniz neden dolayi merak mi yoksa kiz analarini rencide etmekki arzunuz kimsenin gruruyla oynamayin lutfen kimsenin kalbini kirmayin
olacakonlarinda erkek evlatlari olacak insallah buradakiler yüce yaradan a siginiyorlar bunu unutmayin
hadis bile var bu konuda bizler erkek isteyip kiz cocuklarimizi dislamiyoruz a.s.neyse kötüge iyilikle karsilik verelim seviyesizlesmeyelim
ben gideyim kahvalti edem keyiflice dusa giricem ufakligi kresten alicam bugun cuma maglum kuran okuyam size dua edem cifter cifter oglunuz olsun bu cuma hürmetine insallahhhhhhhhhh
ayyy canlarim hayirli cumalra nasilsiniz prenses anneleri insallah yakinda prens anneleri diye hitap edicem size
arkadaşlar ancak yazabildim . dün doktora gittim . verdiği vaginal tablet için şu açıklamayı yaptı : erkek bebek için vagenin mutlaka temiz yani enfeksiyonsuz olması şartmış . bu yüzden verdiği tabletle olası bir enfeksiyonu yok etmek istemiş , bende enfeksiyon yokmuş ama yine de vageni temizlemek için tableti vermiş , tablet önce vagen ph ını düşürüyormuş , ardından vagendeki enfeksiyon yok olacağı için vagen ph ı yükseliyormuş. yumurtamın büyüklüğüne göre cuma - pazar ilişki dedi. lütfen herkes dua etsin . hayırlısıyla oğluşa hamile kalabileyim.
valla daha cok sey yazardim da vaktim yok malesef ins msj yerine ulasmistir:asigim:gurbetcim ne güzel ifade etmişsin ya
bu mesajını başka bi topige eklemek istiyorum.olumsuz yorum yapanlara cok güzel bi cvp olacaktır.bizi daha ii anlıyacaklardır.
tam tahmin ettigimiz gibi acılamış doktorr.teyit etmiş olduk iyi oldu.tşkler bilgi için cnm
hakkında hayırlısı olsun.inşallahhh dualarımız ve inancımızla emeklerimiz boşa cıkmayacakk.
şimdi sen hangi yöntemleri uygulayacaksın?anlat biz de seni yönlendirmeye calışalım